Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2023
romantika

Kéž bys tu byl - 20%
Diana O'Tooleová má plán. Ve třiceti se vdá, do pěti let se jí narodí děti, odstěhuje se na předměstí New Yorku a zároveň bude stoupat po kariérním žebříčku v nelítostném světě uměleckých aukcí.
romantika
Ukázky

Kéž bys tu byl

359 Kč
287 Kč
Twisted Hate: Nenávist na ostří nože - 20%
Josh Chen nikdy nepotkal ženu, kterou by nedokázal okouzlit - až na Jules. Společenská a ambiciózní Jules se teď soustředí na jediné: složit advokátní zkoušky.
romantika
Ukázky

Twisted Hate: Nenávist na ostří nože

349 Kč
279 Kč
Úkryt na Zlatém pobřeží - 20%
Ještě nikdy neměla ke snídani šampaňské. Bylo to neobvyklé a… dekadentní. Ale s Niallem bylo všechno poprvé, tak proč ne zrovna tohle?
romantika
Ukázky

Úkryt na Zlatém pobřeží

69 Kč
55 Kč
Vánoční přání - 20%
Libby si přeje k Vánocům jediné – aby už bylo co nejdřív po nich. Ztratila mámu, posledního člověka, který jí z rodiny zbyl, a zoufale se snaží zachránit rodný dům, a tak nemá na Vánoce ani pomyšlení.
romantika
Ukázky

Vánoční přání

279 Kč
223 Kč
Začalo to pomstou - 20%

Nikdy by si nepomyslela, že se kdy do Aristy vrátí… Jenže člověk míní… a princ mění. Když Vincenzo před lety Eloise z Aristy vyhnal a obvinil ji z něčeho, co nespáchala, byla rozhodnuta na něj už nikdy ani nepomyslet.

romantika
Ukázky

Začalo to pomstou

69 Kč
55 Kč
Ztracené dopisy - 20%

Co když milovanou osobu ochráníte jen tehdy, když ji už nikdy v životě neuvidíte? Když Martin milovaný otec zemře, zanechá po sobě jen záhadné dopisy, které psal Angličance Catkins, a zmínku o domečku na pláži v anglickém přímořském městečku.

romantika
Ukázky

Ztracené dopisy

249 Kč
199 Kč
Dotek temnoty - 20%
(1x)
Persefona sice je bohyní jara, ale květiny při jejím doteku usychají. Doufá, že bude moct žít nový život v přestrojení za novinářku.
romantika
Ukázky

Dotek temnoty

319 Kč
255 Kč
Hypotéza lásky - 20%
(5x)
Romantická komedie, která zbořila sociální sítě! Olive je doktorandka na Stanfordu. Na trvalé romantické vztahy příliš nevěří, zato její nejlepší kamarádka ano.
romantika
Ukázky

Hypotéza lásky

289 Kč
231 Kč
Jejich žhavé doteky - 20%
Princ Lucca si vybíral ženy, které ho zbožňovaly, a zbavoval se jich, jakmile jeho vlastní zájem ochabl. Jenže s Delphine to nebylo tak snadné… hlavně proto, že tentokrát to byla ona, kdo odešel!
romantika
Ukázky

Jejich žhavé doteky

69 Kč
55 Kč
Markýzovo pohodlné manželství - 20%
Ross Vincent, markýz Cranford, má zjizvenou tvář a uzavřenou povahu. Velmi dobře ví, že pro svou korzárskou minulost je jen sotva žádaným úlovkem dívek na vdávání.
romantika
Ukázky

Markýzovo pohodlné manželství

109 Kč
87 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 471 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 48 > >>