Ali Hazelwood - Hypotéza lásky
Bestseller Ke stažení

Hypotéza lásky

Nakladatel: Ikar 2023
Ihned
289 Kč

Anotace

Romantická komedie, která zbořila sociální sítě! Olive je doktorandka na Stanfordu. Na trvalé romantické vztahy příliš nevěří, zato její nejlepší kamarádka ano. Takže pokud ji chce přesvědčit, že s někým randí a její milostný život nabral správný směr, musí na to jít chytře. Vědci totiž potřebují důkazy. Proto Olive, jako každá jiná sebevědomá...
Zobrazit celý text

Čtenářské recenze

Celkové hodnocení
(5x)

Vaše hodnocení
Teda jako wow. Říkala jsem si, že je okolo toho povyku. A pak zjistila proč 😊 za mě úžasná oddechovka u které se člověk zasměje. Sice od prvních stránek víte jak to skončí, ale je to tak milé, že to musíte prostě číst dál a dál. Až nakonec zjistíte, že je ráno a vy máte knihu přečtenou 😊 doporučuji všema deseti.
Ali Hazelwood se dokázala od všech romantických příběhů odlišit tím nejlepším způsobem - využít vlastní poznatky ze života studentky a akademičky a do své knihy je přesvědčivě zakomponovat. Není to jen obyčejná slow burn romance, která se jen tak mimochodem odehrává v laboratoři mezi zkumavkami. Místy naopak poskytuje i velice realistická...
Více
Někdy dostane kniha obrovský "hype" a čtenáře to od knihy odradí. A to by u Hypotézy byla opravdu škoda.
Pokud hledáte knižní romantickou komedii, která vás rozesměje, rozněžní i rozčílí, tak jste našli. Hlavní i vedlejší postavy jsou chytré, budete jim držet palce a hltat každou stránku. Skvělé to bylo, doporučuji!
Teri
Víte co nejtěžší na dobrých knihách? Napsat recenzi, která by neobsahovala spoiler. Přesně takový problém teď mám já.

Nemusím zmiňovat to, že tahle kniha byla hodně očekávaná. Už v zahraničí dostala obrovský BOOM. A já se jim nedivím. Kniha, která se dá přečíst za jediný den, je opravdu velké BOOM.

Hlavní postava Olive se mě...
Více
Kolem Hypotézy byl velký povyk již před českým vydáním. Po přečtení jsem pochopila proč. Olive, ačkoliv mi zprvu moc nesedla, je chytrá žena a člověk se s ní baví. Její skupina přátel už mě teda moc nebrala. Občas až moc vulgarismů na můj vkus. Když pominu těch pár věcí, člověk si u čtení odpočine, a ještě má dobrý pocit. Z konce jsem lehce nespokojená, jak je to useknuté! Adama pro všechny!
Zobrazit další (2)

Funkce je dostupná pouze pro přihlášené

Omlouváme se, ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení.
Přihlašte se, nebo se zaregistrujte, pokud nemáte účet.

Podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Autor/Autorka

Kategorie

Bibliografické údaje

Název:
Hypotéza lásky
Autor:
Hazelwood, Ali
Nakladatel:
Ikar
Edice:
Edice světový bestseller
EAN:
Doporučená prodejní cena:
289 Kč
Originál:
The Love Hypothesis
Překlad:
Jašová, Jana
Popis:
Elektronická kniha, 352 stran, bez zabezpečení DRM, 0,8 MB ePUB ePUB, 2,1 MB Mobi Mobi, česky
Rok vydání:
2023