Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2023
ostatní

Prázdniny v Evropě - 20%
(3x)
Máte rádi humor, dobrodružství a mnohahodinové čekání u silnice? Pak vložte řízek mezi chleby a vydejte se za čtvrtým prázdninovým dobrodružstvím s Ladislavem Ziburou. Tentokrát vás čeká 14 000 kilometrů stopem napříč Evropou.
ostatní
Ukázky

Prázdniny v Evropě

349 Kč
279 Kč
Účetní z Osvětimi - 20%
(1x)
Oskaru Gröningovi bylo dvacet jedna let, když jako přesvědčený příslušník SS nastoupil do služby v koncentračním táboře Osvětim. Jeho úkolem bylo vést záznamy o zabavených cennostech vězňů.
ostatní
Ukázky

Účetní z Osvětimi

229 Kč
183 Kč
24 osobností Billyho Milligana - 20%
Román, napsaný podle skutečných událostí, o prvním člověku, který byl americkým soudem osvobozen z důvodu rozdvojené osobnosti, přestože spáchal vážný zločin.
ostatní
Ukázky

24 osobností Billyho Milligana

398 Kč
318 Kč
Filmové spekulace - 20%
Quentin Tarantino je nejen jedním z nejslavnějších současných filmových tvůrců, ale také jedním z největších filmových expertů. Dlouhá léta v rozhovorech mluvil o tom, že se jednou vrhne na psaní knih o filmech.
ostatní
Ukázky

Filmové spekulace

399 Kč
319 Kč
Filosofie moderní písně - 20%
V šestašedesáti koncentrovaných textech píše Dylan o skladbách jiných umělců, Little Richardem či Rayem Charlesem počínaje, Ninou Simone či The Clash konče.
ostatní
Ukázky

Filosofie moderní písně

498 Kč
398 Kč
Největší záhady zločinu - 20%
Podívejte se na nejznámější nevyřešené kriminální případy pohledem nezávislého vyšetřovatele a rozluštěte největší záhady zločinu. Populární badatel a reportér Jaroslav V. Mareš rozkrývá proslulé případy, které otřásly naší společností.
ostatní
Ukázky

Největší záhady zločinu

319 Kč
255 Kč
Pavel Kantorek - Nově objevené vtipy - 20%
Kdo by neznal geniální humor a kreslené vtipy Pavla Kantorka.
ostatní
Ukázky

Pavel Kantorek - Nově objevené vtipy

280 Kč
224 Kč
Pověz mi, jak žijete - 20%
(1x)
Osobité vzpomínkové vyprávění o archeologických výpravách na Blízký východ, kterých se královna detektivek zúčastnila ve třicátých letech minulého století společně se svým manželem Maxem Mallowanem.
ostatní
Ukázky

Pověz mi, jak žijete

359 Kč
287 Kč
Rabínka v zácviku - 20%
„Jmenuju se Kamila a rozhodla jsem se stát první českou rabínkou.“ Jak dojde k tomu, že se žena bez židovských kořenů rozhodne konvertovat? Kamila Kopřivová alias Rabínka v zácviku vás provede nejen vlastním příběhem, ale také všemi podstatnými aspekty judaismu.
ostatní
Ukázky

Rabínka v zácviku

269 Kč
215 Kč
Sérioví vrazi - 20%
Historik a novinář Peter Vronsky se snaží pochopit, jak nové poznatky o povaze člověka a sklonů k násilí zapadají do lidské historie sahající až do pravěku, což je podle něj klíčem k pochopení podstaty chování sériového vraha.
ostatní
Ukázky

Sérioví vrazi

509 Kč
407 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 372 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 38 > >>