Nejprodávanější tituly - prosinec 2023
komiksy

Naruto 2: Nejhorší klient - 11%
(1x)
Hrdiny komiksu ze světa nindžů, Naruta, Sasukeho a Sakuru čeká největší úkol jejich života - začít spolupracovat jako tým. Pokud mají přežít, musí se naučit bojovat společně a ne každý sám za sebe nebo dokonce proti sobě...
komiksy

Naruto 2: Nejhorší klient

206 Kč
183 Kč
Akční Bible - 11%
Ponořte se do světa překvapivých zvratů a starodávných poselství z knihy knih - Bible - v moderním komiksovém podání! Prožijte nadčasové příběhy, které by měl znát každý:
komiksy

Akční Bible

539 Kč
479 Kč
Akira 5 - 11%
Tecuova reakce na laserový paprsek ze satelitu SOL je dramatická. Pohled na zničující laser, který jej prve připravil o ruku, v něm vyvolá traumatickou reakci, která vybudí jeho psychické síly na maximum.
komiksy

Akira 5

719 Kč
639 Kč
Prašina: Křídový panáček #6 - 11%
Tajemná Prašina se proměnila. Nad starými střechami se tyčí siluety jeřábů, kamenné domy vyklízí prostor sklu a oceli. Dávná tma nevyhnutelně prohrává svůj boj se světlem. Jenže co když na sebe tma dokáže vzít lidskou podobu?
komiksy

Prašina: Křídový panáček #6

89 Kč
79 Kč
Prašina: Křídový panáček #7 - 11%
(1x)
Svět knižního fenoménu Prašina se rozrůstá v komiksové sérii s novými příběhy, novými hrdiny a novými záhadami. Toto jsou kroniky Prašiny. Užijí si je nováčci i čtenáři, kteří mají Prašinu prochozenou.
komiksy

Prašina: Křídový panáček #7

89 Kč
79 Kč
Rychlé šípy - sešit 4 - 11%
Čtvrtá sešitovka Rychlých šípů. Tentokrát s náloží zajímavostí o Chatě v Jezerní kotlině! V moderním sešitovém vydání Rychlých šípů najdete původní díly slavného komiksu i nové příběhy ze světa Jaroslava Foglara od současných tvůrců.
komiksy
Ukázky

Rychlé šípy - sešit 4

269 Kč
239 Kč
Malý Mikuláš: původní komiks - 11%
Legendární komiksové příběhy malého rošťáka, který baví celé generace dětí. Věděli jste, že příběhy malého Mikuláše vznikly původně jako komiks?
komiksy
Ukázky

Malý Mikuláš: původní komiks

269 Kč
239 Kč
Prašina: Křídový panáček #3 - 11%
(2x)
Od střetnutí Vaška s tajemným žhářem uběhlo čtrnáct dnů. Z nečekaného místa přichází informace o klíči s třemi propletenými rybami. Svět knižního fenoménu Prašina se rozrůstá v komiksové sérii s novými příběhy, novými hrdiny a novými záhadami.
komiksy
Ukázky

Prašina: Křídový panáček #3

71 Kč
63 Kč
To byla zákopová válka - 11%
(4x)

Patrně nejslavnější dílo jednoho z nejlepších francouzských komiksových tvůrců je ve světě komiksu tím, čím je první světové válce (i válce obecně) Na západní frontě klid nebo Barbussův Oheň.

komiksy
Ukázky

To byla zákopová válka

493 Kč
438 Kč
V jako Vendeta - 11%
(2x)
Děsivý a působivý příběh o ztrátě svobody a identity v totalitní společnosti. V JAKO VENDETA, to je obraz světa, kde vládne zoufalství a nic nepromíjející tyranie.
komiksy

V jako Vendeta

719 Kč
639 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 743 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 75 > >>