Nejprodávanější Kniha - prosinec 2023
druhý stupeň

Pan Smraďoch - 6%
(3x)
Další humorný příběh pro mladé čtenáře od autora knihy Babička drsňačka. Kouzelně neuctivý a zároveň dojemný příběh vypráví o tajemstvích, přátelství i docela obyčejném životě.
druhý stupeň

Pan Smraďoch

202 Kč
190 Kč
Holka, která zachránila Vánoce - 11%
(1x)
Je Štědrý den, ale malé kominici Amélii Darreckové není ani trochu do skoku. Trčí zavřená ve sklepení robotárny pana Plazila a pomalu ztrácí naději, že jí Otec Vánoce splní přání a vysvobodí ji ...
druhý stupeň
Ukázky

Holka, která zachránila Vánoce

358 Kč
318 Kč
Hurá, chyba! - 11%
Ilustrovaný přehled objevů, které spatřily světlo světa díky chybě.
druhý stupeň
Ukázky

Hurá, chyba!

314 Kč
279 Kč
Jak být holkou - 11%
Chytrá, zábavná a otevřená příručka pro dospívající slečny zodpoví všechny důležité otázky, které si kladou dívky v pubertě. Autorka upřímně a vtipně vysvětluje vše o dospívání, tělesných změnách, menstruaci, ciitech a pocitech i sexu.
druhý stupeň
Ukázky

Jak být holkou

268 Kč
238 Kč
Prašina: Křídový panáček #6 - 11%
Tajemná Prašina se proměnila. Nad starými střechami se tyčí siluety jeřábů, kamenné domy vyklízí prostor sklu a oceli. Dávná tma nevyhnutelně prohrává svůj boj se světlem. Jenže co když na sebe tma dokáže vzít lidskou podobu?
druhý stupeň

Prašina: Křídový panáček #6

89 Kč
79 Kč
Prašina: Křídový panáček #7 - 11%
(1x)
Svět knižního fenoménu Prašina se rozrůstá v komiksové sérii s novými příběhy, novými hrdiny a novými záhadami. Toto jsou kroniky Prašiny. Užijí si je nováčci i čtenáři, kteří mají Prašinu prochozenou.
druhý stupeň

Prašina: Křídový panáček #7

89 Kč
79 Kč
Roma boy - 11%
Osudově životní, otevřeně osobní, přitažlivě hvězdný – příběh zpěváka Jana Bendiga. Život mu připravil řadu překážek. Jan Bendig je ale všechny postupně překonává a plní si svůj sen.
druhý stupeň
Ukázky

Roma boy

359 Kč
319 Kč
Tajemství v láhvi - 11%
(2x)
Skutečný příběh ženy, která za války zachránila tisíce životů. Irena Sendlerová byla opravdová hrdinka, která za druhé světové války pomohla nespočtu lidí.
druhý stupeň
Ukázky

Tajemství v láhvi

242 Kč
215 Kč
Wednesday – školní zápisník pro fanoušky seriálu - 11%
Příšernej, děsivej, jedinečnej a především... alergickej na barvy! Patříš mezi chovance vzdělávacího ústavu a ještě nemáš můj pochmurnej školní notes?
druhý stupeň
Ukázky

Wednesday – školní zápisník pro fanoušky seriálu

269 Kč
239 Kč
Žraločí zub - 11%
Gang odvážných v daleké Austrálii. Devátá kniha ze série GO! Říká se, že v Austrálii je nebezpečné skoro všechno, co se hýbe.
druhý stupeň
Ukázky

Žraločí zub

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 397 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 40 > >>