Nejprodávanější tituly - prosinec 2023
osobní rozvoj

Kneippova léčebná  metoda - 20%
Cíl Sebastiana Kneippa byl jasný - dosažení tělesné a duševní rovnováhy člověka. Šlo tedy nejen o léčbu nemocí, ale také o jejich prevenci.
osobní rozvoj
Ukázky

Kneippova léčebná metoda

127 Kč
102 Kč
Krizová intervence pro praxi - 20%
Renomovaní čeští autoři se pokusili identifikovat jednotlivé kroky, které můžete při poskytování krizové intervence sledovat, a tak - krok za krokem - provázet klienta jeho krizí.
osobní rozvoj
Ukázky

Krizová intervence pro praxi

271 Kč
217 Kč
Lidství - 20%
(1x)
Kniha navazuje na autorovo dílo Sociální mozek a je určena všem zájemcům o výsledky a směřování soudobé kognitivní a afektivní neurovědy - lékařům, psychologům, právníkům i filozofům.
osobní rozvoj
Ukázky

Lidství

189 Kč
151 Kč
Miluj svůj život - 14%
Autorka nás ve své populárně psychologické příručce vede k pozitivním změnám v myšlení a vytváří prostředí, které nás samo posunuje k prožití kvalitnějšího a hodnotnějšího života. Myšlenky a slova, která vyslovíme, tvoří náš život.
osobní rozvoj

Miluj svůj život

278 Kč
239 Kč
Růže pro Plúta - 11%
Kniha Růže pro Plúta je o proměně. O té, která se vkrádá do našeho vědomí a mění je, o té, kterou sdílíme s přáteli a se všemi lidmi, s nimiž se setkáváme a kterých je stále víc.
osobní rozvoj

Růže pro Plúta

284 Kč
252 Kč
Bratrstvo Bílé lóže
Otakar Griese se v knize obrací ke svým bratrům, kolegům s jasným oslovením katechismu mravů a přirozenosti duchovního poznání, vysvětlujíc tak základní myšlenky okultismu, míříc však i k hlubší podstatě.
osobní rozvoj

Bratrstvo Bílé lóže

90 Kč
Čtyřhodinový pracovní týden - 11%
(3x)
Peníze mají hodnotu jen tehdy, pokud máte čas si je užít. Strávíte-li své mládí v kanceláři, nejsou Vám k ničemu...
osobní rozvoj

Čtyřhodinový pracovní týden

386 Kč
343 Kč
Organizační kultura a její změna - 20%
Moderní publikace je věnována problematice organizační kultury jako důležité determinanty výkonnosti a dlouhodobé úspěšnosti firmy. Autorka, která je uznávanou kapacitou v této oblasti u nás, objasňuje, co se pojmem organizační kultura rozumí.
osobní rozvoj
Ukázky

Organizační kultura a její změna

319 Kč
255 Kč
Psychologie osobnosti - 14%
Monografie shrnuje nejnovější poznatky o hlavních tématech psychologie osobnosti - temperamentu, rysech, inteligenci, sebepojetí, motivaci a vývoji osobnosti. Důraz je kladen na vývoj v oboru za posledních pětadvacet let.
osobní rozvoj

Psychologie osobnosti

464 Kč
399 Kč
Strečink - 20%
Naučte se spolu s námi základní strečinková cvičení, která jsou nutná před a po každé sportovní aktivitě. Renomovaný český autor, MUDr. Kamil Ramík, rehabilitační a sportovní lékař, vám přináší komplexní protažení všech svalových skupin.
osobní rozvoj
Ukázky

Strečink

110 Kč
88 Kč
Zobrazuji 671 - 680 z 688 položek
<< < 1 .. 66 67 68 69 > >>