Nejprodávanější tituly - prosinec 2023
horory

Berserk 7
Válečné tažení pokračuje, ale nic nejde tak hladce, jak měl Griffith naplánováno. Guts a Casca jsou stále ještě nezvěstní a je třeba je najít dřív, než bude pozdě.
horory

Berserk 7

269 Kč
Dracula
(3x)

Bessův Dracula, věrný v tématu a atmosféře doby, umně zeštíhlený k lepší plynulosti děje a k lepšímu využití vizuálních možností příběhu, ale hlavně opatřený kresbou, která bere dech.

horory
Ukázky

Dracula

619 Kč
Dům na tekutých píscích
(1x)
Klíštěk a Polly jsou děti, které se nikdy nesetkaly se svými rodiči, ačkoliv s nimi žijí v jednom domě. Vedou pohodlný život v izolaci, v péči staré chůvy a několika robotických zařízení, ale čím jsou starší, tím víc otázek si kladou.
horory

Dům na tekutých píscích

287 Kč
Kill Creek
(1x)
Když úspěšného autora hororových románů Sama McGarvera pozvou, aby strávil Halloween v jednom z nejslavnějších strašidelných domů v zemi, zdráhavě souhlasí. Alespoň nebude sám: společnost mu budou dělat tři další mistři děsu, spisovatelé...
horory

Kill Creek

359 Kč
Pes baskervillský - grafický román
(1x)
Arthur Conan Doyle je tvůrcem hlavního hrdiny oblíbených detektivek, Sherlocka Holmese. Dost možná nejslavnějším románem v čele s charismatickým detektivem je právě Pes baskervillský.
horory

Pes baskervillský - grafický román

449 Kč
Berserk 3
(1x)
Guts bojuje ze všech sil, ale jeho ďábelský protivník je příliš mocný a k jeho porážce bude třeba víc než jen hrubá síla a šermířský um. A i kdyby se snad našel někdo, kdo by mu dokázal pomoci, jistě to nebude zadarmo...
horory

Berserk 3

269 Kč
Dům u hřbitova
(2x)
Na hřbitově Bachelor’s Grove stojí zvláštní dům. Mezi místními se povídá, že jej obchází přízrak, a není proto divu, že stavení se téměř každý už léta vyhýbal a k návštěvě lákal pouze uctívače ďábla…
horory

Dům u hřbitova

314 Kč
Lidožrouti z Lízátkova
(1x)
Lidožrouti z Lízátkova jsou sladce surové bizarro o zvláštních krvelačných bytostech z podzemí, které přes den, kdy jsou dospělí v práci, rafinovaně útočí na nic netušící děti.
horory

Lidožrouti z Lízátkova

197 Kč
Beznaděj
(1x)
Stephen King v Beznaději maluje svým rozmáchlým štětcem apokalyptický souboj mezi Bohem a zlem, mezi šílenstvím a zjevením.
horory

Beznaděj

414 Kč
Pistolník
(2x)
Pistolník Roland je poslední střelec přízračného světa ztraceného kdesi daleko v budoucnosti. Je to svět zdevastovaný jak fyzicky, tak morálně.
horory

Pistolník

252 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 158 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 16 > >>