Nejprodávanější audioknihy ke stažení - prosinec 2023

Když jde malý bobr spát - 20%
(3x)
Hudební skladatel a zároveň instrumentalista a zpěvák Petr Skoumal nashromáždil za svůj život už velkou řadu písniček, určených dětským posluchačům.
Ukázky

Když jde malý bobr spát

99 Kč
79 Kč
Kopyto a Mňouk ... další příhody - 20%
(1x)
Pavel Liška je Kopyto a Tomáš Matonoha je Mňouk! Dvojice populárních herců propůjčila již podruhé své hlasy dvojici hrdinů humoristické knihy Miloslava Švandrlíka. Příhody nerozlučných kamarádů a spolužáků ožívají ve formě zvukové nahrávky...
Ukázky

Kopyto a Mňouk ... další příhody

169 Kč
135 Kč
Měl jsem psa a kočku
Říká se: „Kočka drží vždycky s domem, ale pes s pánem.“ Platnost tohoto starého přísloví si Karel Čapek (1890-1938) mnohokrát ověřil v praxi. Humorná vyprávění o životě se čtyřnohými přáteli.
Čte Václav Voska
Ukázky

Měl jsem psa a kočku

84 Kč
Němý Bobeš - 20%
Němý Bobeš aneb Český Tarzan - záznam divadelního představení dnes už legendárního Divadla Járy Cimrmana, jehož hlavními postavami jsou Zdeněk Svěrák a Ladislav Smoljak.
Ukázky

Němý Bobeš

99 Kč
79 Kč
Ostře sledované vlaky - 20%
Bohumil Hrabal patří k vrcholným zjevům české literatury druhé poloviny 20. století, jeho dílo je překládáno do všech světových jazyků. Pro edici audiokniha se jeví tedy jako autor nejvhodnější. Kniha Ostře sledované vlaky vyšla poprvé v roce 1965.
Ukázky

Ostře sledované vlaky

139 Kč
111 Kč
Posel z Liptákova - 20%
Posel z Liptákova - záznam divadelního představení dnes už legendárního Divadla Járy Cimrmana, jehož hlavními postavami jsou Zdeněk Svěrák a Ladislav Smoljak.
Ukázky

Posel z Liptákova

99 Kč
79 Kč
Povídky - 20%
(1x)
Svěrákovy inteligentní texty s příznačným humorem, touhou a erotikou našly své nejlepší interprety.
Ukázky

Povídky

139 Kč
111 Kč
Soudruzi, když se tak zamyslíme - 20%
Humornou koláž z úryvků projevů prvních tajemníků, nomenklaturních kádrů ale i dobových snaživců, také dobové častušky a agitační písně. Kouzlo nechtěného a půvab nečekaných souvislostí vytváří z kompletu zábavný a úsměvný artefakt.
Ukázky

Soudruzi, když se tak zamyslíme

99 Kč
79 Kč
Soudruzi, to není fakt, to se opravdu stalo! - 20%
Absurditu doby mapuje tato koláž, jež z archivních záznamů vybírá ty, které zvláště komicky charakterizují dobu svého vzniku. Projevy bývalých prezidentů, čtvrthodinky akademika Zdeňka Nejedlého, pověstného svou senilitou a další smutné absurdity.
Ukázky

Soudruzi, to není fakt, to se opravdu stalo!

99 Kč
79 Kč
Škola malého stromu
(3x)
Příběh Malého stromu - chlapce, kterého vychovává babička s dědečkem z kmene Čerokíů. Učí jej moudrosti předků, řemeslu, umění přežít a vyjít čestně se světem i sám se sebou.
Interpretuje Lukáš Hlavica.
Ukázky

Škola malého stromu

199 Kč
Zobrazuji 761 - 770 z 783 položek
<< < 1 .. 75 76 77 78 79 > >>