Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2023
dobrodružné

Elena: Na falešné stopě - 20%
Elena se svou nejlepší kamarádkou Melike při jedné ze společných vyjížděk zachrání srnku, která byla zraněna neznámou šelmou. Od lesníka se dozvídají, že podobných útoků na zvěř bylo v poslední době zaznamenáno více.
dobrodružné
Ukázky

Elena: Na falešné stopě

209 Kč
167 Kč
Elena: Největší vítězství - 20%
Co se to jen s Timem děje? Od Elenina návratu z Ameriky je jako vyměněný a ona už vůbec neví, na čem vlastně je. Když Elena na posledním turnaji v sezoně spadne z koně a těžce se zraní, není to Tim, kdo ji navštíví v nemocnici, nýbrž Farid.
dobrodružné
Ukázky

Elena: Největší vítězství

209 Kč
167 Kč
Elena: Tajemství Dubové farmy - 20%
Elena je radostí celá bez sebe, když dostane dopis z USA. Brenda Murrayová, nynější majitelka koně Quintana, kterého Elena vycvičila, ji i s její nejlepší kamarádkou Melike zve na prázdniny na Dubovou farmu v Massachusetts!
dobrodružné
Ukázky

Elena: Tajemství Dubové farmy

209 Kč
167 Kč
Můj kamarád dinosaurus - 20%
Co se stane, když se Matějovi vylíhne z vajíčka skutečný dinosaurus.
dobrodružné
Ukázky

Můj kamarád dinosaurus

229 Kč
183 Kč
Po stopách ztraceného syna - 20%
Vojta, Jindra a Tereza mají pro strach uděláno. Společně odhalili tajemství jeskyně pokladů i staré cihelny, jejich přátelství ale poslední dobou není jako dřív. Vojta si našel nového kamaráda a zdá se, že ten se líbí i Tereze. Nešťastný Jindra si nerozumí ani s rodiči, a tak uteče z domova.
dobrodružné
Ukázky

Po stopách ztraceného syna

199 Kč
159 Kč
Poselství ze Stínadel - 20%
(1x)
Rychlé šípy dostanou od Losny zašifrovanou zprávu, v níž jim sděluje, že mu kdosi ukradl ježka v kleci. A tak se Rychlé šípy znovu vydávají pátrat do Stínadel.
dobrodružné
Ukázky

Poselství ze Stínadel

209 Kč
167 Kč
Alea - dívka moře: Síla přílivu - 20%

Setká se Alea konečně se svojí matkou? Čtvrté pokračování příběhu o Alee, dívce moře. Posádka Alfa cru prchá před krutým doktorem Orionem. Alea zná jeho děsivé tajemství a ví, že ji nenechá jen tak jít.

dobrodružné
Ukázky

Alea - dívka moře: Síla přílivu

249 Kč
199 Kč
Alchymistova šifra – Znamení moru - 20%
Na Londýn udeřila černá smrt! Nemoc se šíří městem a ruku v ruce s ní i panika a strach. Tajemný prorok předpovídá zkázu, pokud někdo nepřijde s lékem, který na mor opravdu zabere. Lékárna Blackthorn je proto pověřena, aby se o přípravu takového léku pokusila.
dobrodružné
Ukázky

Alchymistova šifra – Znamení moru

249 Kč
199 Kč
Čaj s kapkou jedu - 20%

Dívčí detektivní klub řeší druhý případ. Detektivka pro mladé dámy ve stylu Agathy Christie! Daisy Wellsová a Hazel Wongová tráví prázdniny u Daisyiny rodiny a těší se na narozeninovou oslavu, kterou pro svoji dceru přichystala její okouzlující matka.

dobrodružné
Ukázky

Čaj s kapkou jedu

249 Kč
199 Kč
Dvůr křídel a zmaru - 20%
(5x)

Třetí díl bestsellerové YA fantasy série Dvůr trnů a růží. Feyre se vrací zpátky na Jarní dvůr, aby získala informace o Tamlinově armádě a odhalila plán krále, který hodlá království Prythian napadnout a zničit. K tomu všemu musí předstírat lásku k muži, kterého ve skutečnosti ze srdce nenávidí.

dobrodružné
Ukázky

Dvůr křídel a zmaru

339 Kč
271 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 98 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 10 > >>