Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2023
dobrodružné

Nejhorší děti na světě 3 - 20%
Zdá se, že zásoby dětských prohřešků, ničemností, ba zlořádů ještě zdaleka nejsou vyčerpány. David Walliams je opět s humorem sobě vlastním zmapoval, zapsal a pak předal Tonymu Rossovi, aby k nim nakreslil spoustu vtipných ilustrací.
dobrodružné
Ukázky

Nejhorší děti na světě 3

198 Kč
158 Kč
Podlý král - 20%
(4x)

Člověk musí být dost silný na to, aby bojoval pořád dokola. Druhý díl napínavé fantasy série. Doubek je dědicem vílího trůnu a Jude musí bratříčkovi zajistit bezpečí. Právě proto k sobě připoutala podlého prince – teď už krále – Cardana a stala se šedou eminencí tahající za nitky celé říše.

dobrodružné
Ukázky

Podlý král

279 Kč
223 Kč
Válečná smršť - 20%
Za každé vítězství se platí. Mare Barrowová to ví až moc dobře. Když ji zradil Cal, málem ji to zničilo. Nyní je odhodlaná bránit své srdce a zajistit svobodu Rudým i novokrevným. Musí zničit království Norty jednou pro vždy… Jenže to nemůže dokázat sama. Nastane čas, aby spojené síly Calových Stříbrných přívrženců a Šarlatové hlídky ukázaly, co umí.
dobrodružné
Ukázky

Válečná smršť

279 Kč
223 Kč
Zmizení Sáry Lindertové - 20%
(3x)
Jednoho podzimního večera vešla bezproblémová studentka Sára Lindertová do metra a víckrát ji nikdo neviděl.
dobrodružné
Ukázky

Zmizení Sáry Lindertové

279 Kč
223 Kč
Kdo zabil Snížka? - 20%
(1x)
Po knížce Bertík a čmuchadlo přichází úspěšná autorka knih pro dospělé s dalším neobyčejným příběhem pro děti, tentokrát s detektivní zápletkou. Knihu ilustrovala Tereza Ščerbová, držitelka ocenění Zlatá stuha za roky 2015 a 2016.
dobrodružné
Ukázky

Kdo zabil Snížka?

249 Kč
199 Kč
Lapuťák a kapitán Adorabl - 20%
(2x)
Dobrodružná knížka plná humoru pro děti a jejich rodiče. Čeněk, obyčejný malý kluk, jede s rodiči k moři. Setká se tam s kapitánem Adorablem, lovcem odměn a zvláštních tvorů, který pluje ve své lodi po celém Sedmimoří, pohádkovém světě plném ostrovů. Je zrovna na stopě Lapuťáka, nejvzácnějšího…
dobrodružné
Ukázky

Lapuťák a kapitán Adorabl

209 Kč
167 Kč
Nejhorší děti na světě - 20%
(1x)
Jste připravení setkat se s nejhoršími dětmi na světě? Seznamte se s pěti příšernými kluky a pěti hroznými holkami!
dobrodružné
Ukázky

Nejhorší děti na světě

198 Kč
158 Kč
Alea dívka moře: Barevné vody - 20%
(1x)
Dobrodružství, výjimečné přátelství a tajemství ukryté v hlubinách moře! Alea už konečně ví, proč se celý život cítila tak jiná. Je mořská panna, stejně jako její matka, která před jedenácti lety zmizela neznámo kam.
dobrodružné
Ukázky

Alea dívka moře: Barevné vody

249 Kč
199 Kč
Hraničářův učeň - Kniha šestá - Čaroděj na severu - 20%
(1x)
Will coby plnohodnotný hraničář pečující o vlastní léno se záhy přesvědčí, že v každé, dokonce i v té sebeospalejší díře se mohou dít věci ohrožující životy lidí i bezpečnost celého království. Než se naděje, ocitne se spolu s Alyss ve víru nového dobrodružství, které ho zavede do odlehlého léna daleko na severu.
dobrodružné
Ukázky

Hraničářův učeň - Kniha šestá - Čaroděj na severu

249 Kč
199 Kč
Sestra smrt - 20%
(1x)
Příběh plný tajemství, lásky a zkoušek. Pokračování knihy Čarověník.Poté, co se Štěpán a Jindřiška vrátí zpět do našeho světa, čekají, že se vše vrátí do normálu. Ovšem Jindřiška cítí, že její osud není v říši lidí.
dobrodružné
Ukázky

Sestra smrt

129 Kč
103 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 98 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 > >>