Nejprodávanější tituly - prosinec 2023
pedagogika, didaktika

Myslet nahlas - mluvit nahlas - 11%
(1x)
Feuersteinova metoda zlepšuje poznávací dovednosti člověka a jeho schopnost organizace informací. Podle autora není inteligence neměnnou strukturou, ale je možné s ní pracovat a rozvíjet ji...
pedagogika, didaktika

Myslet nahlas - mluvit nahlas

341 Kč
303 Kč
Odměny a tresty ve školní praxi - 20%
Jednou z nejdůležitějších aktivit učitele ve třídě je odměňování a trestání. Tyto činnosti souvisí nejen s kázní a udržováním pravidel ve třídě, ale také s motivací, třídním klimatem i se vztahem žáků ke vzdělávání vůbec.
pedagogika, didaktika
Ukázky

Odměny a tresty ve školní praxi

246 Kč
197 Kč
Příběhy z měsíční houpačky - 11%
Asi nejoblíbenější knihu Else Müllerové používají především rodiče jako četbu pro děti před spaním. Kniha je užitečná především pro rodiče dětí od čtyř let. Může však pomoci i učitelkám v mateřských školách, vychovatelkám v družinách a psychologům.
pedagogika, didaktika

Příběhy z měsíční houpačky

296 Kč
263 Kč
Prevence a účinné řešení šikany - 11%
Publikace se věnuje problematice šikany u dětí s Aspergerovým syndromem a vysoce funkčním autismem. Autoři navrhují nejen její řešení, ale především čtenáře seznamují s možnostmi prevence tohoto jevu, který je u dětí s autismem velmi častý.
pedagogika, didaktika

Prevence a účinné řešení šikany

198 Kč
176 Kč
Speciální pedagogika - 11%
Snaha léčit choroby a napravovat vady či poruchy je stejně stará jako nemoci a postižení. Ovšem i tam, kde léčba není možná, lze usilovat o kvalitní výchovu, vzdělávání, osobnostní rozvoj a začlenění handicapovaného člověka do společnosti.
pedagogika, didaktika

Speciální pedagogika

260 Kč
231 Kč
Čeština zajímavě a komunikativně II - 20%
Přínos publikace spočívá zejména v propojení metodické a praktické části a v zařazení námětů pro slohové vyučování. Tento způsob zpracování je zatím na našem knižním trhu ojedinělý.
pedagogika, didaktika
Ukázky

Čeština zajímavě a komunikativně II

390 Kč
312 Kč
Myšlenkové mapy pro děti - Efektivní učení - 20%
Měli jste za to, že základy vzdělání tvoří jen čtení, psaní a počítání? Ve skutečnosti k nim patří i čtvrtá dovednost – opakování. Otravují vás rodiče s učením a zkouškami (a s účty za mobilní telefon a úklidem vašeho pokoje)?
pedagogika, didaktika
Ukázky

Myšlenkové mapy pro děti - Efektivní učení

189 Kč
151 Kč
Přehled speciální pedagogiky - 11%
Praktická příručka provází čtenáře speciální pedagogikou, seznamuje s oborem jako takovým a provází jednotlivými dílčími obory. Čtenáři v ní naleznou základní přehled psychopedie, logopedie, surdopedie, tyflopedie, somatopedie a etopedie.
pedagogika, didaktika

Přehled speciální pedagogiky

332 Kč
295 Kč
Speciální pedagogika - 20%
Kniha má neobvykle široký záběr. Přináší aktuální poznatky speciálně pedagogické teorie a praxe, přičemž se opírá o poznatky a zkušenosti jak domácí, tak zejména zahraniční.
pedagogika, didaktika
Ukázky

Speciální pedagogika

149 Kč
119 Kč
Moderní vyučování - 11%
(1x)
Základní příručka shrnuje psychologická východiska a moderní metody současné pedagogiky a didaktiky.
pedagogika, didaktika

Moderní vyučování

719 Kč
639 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 89 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 > >>