Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2023
beletrie

151 dní Pacifickou hřebenovkou - Dobrodružství Holky s bucket listem - 20%
(4x)
Lucie je holka, která si plní přání, holka, která je odhodlaná jít za svým snem, a holka, která se rozhodla projít Pacific Crest Trail, dle spousty lidí nejnáročnější dálkovou pěší trasu na světě, vedoucí z Kalifornie přes Oregon a Washington až ke kanadským hranicím (4 300 km).
beletrie
Ukázky

151 dní Pacifickou hřebenovkou - Dobrodružství Holky s bucket listem

399 Kč
319 Kč
Adam ze Zbraslavi a případ královské dcery Elišky - 20%
Šlechtic Adam ze Zbraslavi je po krátkém pobytu v klášteře opět povolán ke královskému dvoru. O pomoc ho tentokrát požádala jeho chráněnka Alžběta, která se strachuje o život své tety Elišky Přemyslovny.
beletrie
Ukázky

Adam ze Zbraslavi a případ královské dcery Elišky

249 Kč
199 Kč
Anna Falcká - 20%
Život Anny Falcké, princezny z politicky významného rodu, plyne celkem poklidně až do okamžiku, kdy po řadě tajných jednání padne rozhodnutí, že se má provdat za nedávno ovdovělého českého a římského krále Karla IV.
beletrie
Ukázky

Anna Falcká

239 Kč
191 Kč
Arila: Pád temnoty - 20%
Vítězství v Citadele získalo všem drahocenný čas, během nějž se svět Aldonolu připravoval na příchod nevyhnutelného. Ale vypůjčený čas vypršel.
beletrie
Ukázky

Arila: Pád temnoty

279 Kč
223 Kč
Azhareida - Bitva o Gelidor - 20%
Román ze vzdálené budoucnosti, který nabízí poctivou hard sci-fi s prvky napínavého detektivního příběhu ve strhujícím akčním finále.
beletrie
Ukázky

Azhareida - Bitva o Gelidor

399 Kč
319 Kč
Až ke křížku - 20%
(2x)

1970. Eliška Mazochová opouští s manželem a dvouletou dcerkou Volary. Odcházejí na periferii republiky do Aše, kde se chtějí skrýt před dlouhými prsty totalitního režimu. Eliška vyrůstá za totality a pere se s mnohostí rolí, jež má zastávat....

beletrie
Ukázky

Až ke křížku

239 Kč
191 Kč
Bakly – Bez slitování - 20%
(1x)
Bakly... postrach gladiátorů a všech bojovníků bez rozdílu. Sám sobě je noční můrou. Lidi dělí na ty, co mu stojí v cestě, a ty ostatní. Tvrdí, že jen to nejhorší je pro něj dost dobré. Jeho nejlepším přítelem je láhev mizerné kořalky.
beletrie
Ukázky

Bakly – Bez slitování

319 Kč
255 Kč
Banka
Přepadení banky roztočí kolotoč bezpečnostních opatření. Na místo přijíždí policejní jednotka, velitel zásahu očekává složité vyjednávání s pachatelem. Místo toho se ozve střelba.
beletrie
Ukázky

Banka

189 Kč
Barevný závoj - 20%
(5x)
Ústředními postavami románu, jehož děj se odehrává v britské koloniální Číně, jsou mladí manželé zcela odlišných charakterů - oddaně milující introvertní muž, povoláním lékařem, a jeho žena, dívka z anglické lepší rodiny.
beletrie
Ukázky

Barevný závoj

297 Kč
238 Kč
Beladona - 20%
Osiřelou Signu vychovávala řada opatrovníků a každý se zajímal spíš o její bohatství než o ni – a všichni ji časem opustili. Jediní příbuzní, kteří zbývají, jsou výstřední Hawthornovi žijící v krásném, ale ponurém panství Thorn Grove.
beletrie
Ukázky

Beladona

359 Kč
287 Kč
Zobrazuji 971 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 96 97 98 99 100 > >>