Nejprodávanější Kniha nebo Mapa - prosinec 2023

Noční myšlenky
(1x)
Další, v pořadí již třetí výbor z krátkých próz švýcarského spisovatele Roberta Walsera (1878–1956) přináší několik desítek črt, příběhů a letmých pohledů, které si autor zaznamenával téměř denně po návratu ze svých procházek přírodou.

Noční myšlenky

241 Kč
Noční návštěvník
(3x)
Přichází bez pozvání a mění probuzení v noční můru. Patnáctý případ Lincolna Rhyma. Geniální zločinec, který je posedlý zámky a umí překonat jakýkoli bezpečnostní systém, terorizuje New York.
Ukázky

Noční návštěvník

404 Kč
O stvoření v Teologické sumě
V tomto prvním pojednání o stvoření Akvinský se snaží vysvětlit terminologii a představit některé základní principy, které používá v následujících pojednáních Sumy.

O stvoření v Teologické sumě

135 Kč
Odhalení Marie Magdaleny
Meggan Watterson nám přináší obraz skutečné Marie (Máří) Magdaleny – té, která žije v každém z nás.

Odhalení Marie Magdaleny

422 Kč
Olívie
A teď vám něco řeknu. Když jsem Olivii dopsala, zůstalo mi po ní smutno. Měla jsem ji ráda a v něčem mi byla velmi blízká... Mluvila jsem o svých pocitech s manželem a on mi okamžitě, bez váhání, řekl, že se s ní nemusím loučit, že můžu psát dál...

Olívie

449 Kč
Omalovánka - Krtek cestovatel
Omalovánky A4 s motivem Krtka. Obálka + 16 vnitřních stran, z toho 8 barevných předloh a 8 odpovídajících kontur.

Omalovánka - Krtek cestovatel

62 Kč
Osudová past
Řecký historik Thúkýdidés popsal v Dějinách peloponnéské války dynamiku, která v 5. století př. n. l. vedla k velké antické válce mezi Athénami, jejichž moc vzrůstala, a dominující Spartou, u níž tyto změny vyvolaly velké obavy.

Osudová past

537 Kč
Plzeňské devadesátky
Kniha Plzeňské devadesátky zachycuje přelomové období v historii Plzně. Připomíná první aukce, nové možnosti podnikání, osudy největších podniků i třeba velké zvýšení kriminality.
Ukázky

Plzeňské devadesátky

359 Kč
Po stezkách
(1x)
Příběh o dlouhé cestě za nadějí od autorky knih Pobřežní cesta a Bouřlivé ticho. Příběh lásky a vytrvalosti plný soucitu, humoru a blízkosti k přírodě.

Po stezkách

448 Kč
Pod křídly Velkého krkavce
Máte rádi sever? Některé z těchto příběhů si vyprávějí Gróňané, jejichž život je provázán s mírným tepem drsné krajiny a ledovým mořem. Rozprostřete kožešiny, uvařte si čaj a vydejte se mezi národy, jež obývají oblasti kolem polárního kruhu.

Pod křídly Velkého krkavce

359 Kč
Zobrazuji 971 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 96 97 98 99 100 > >>