Nejprodávanější Kniha - prosinec 2023
politologie a politika

Od Gatese k Babišovi - 11%
Kniha vyjadřuje autorovo motto: „Alespoň jsem to zkusil“. Ivan Pilný, první generální ředitel české a slovenské pobočky Microsoftu, spolupracovník Bila Gatese či ministr financí, v knize čtivou formou odkrývá zákulisí procesů doprovázející ...
politologie a politika

Od Gatese k Babišovi

225 Kč
200 Kč
Technologická past - 11%
Vynálezy můžou být pro lidstvo požehnáním. A pro člověka katastrofou. V roce 2013 všechna světová média vydala zprávu o závěrech odborného článku - téměř polovinu současných pracovních pozic prý může nahradit umělá inteligence.
politologie a politika

Technologická past

404 Kč
359 Kč
Vladař - 11%
(1x)
Jeden ze skvostů světové literatury, v němž politik, diplomat a spisovatel Niccolo Machiavelli vytvořil jakýsi manuál vlády, učebnici určenou vladařům i všem, kteří je obklopují.
politologie a politika

Vladař

269 Kč
239 Kč
Promised Land - 11%
(1x)
A riveting, deeply personal account of history in the making - from the president who inspired us to believe in the power of democracy.
politologie a politika

Promised Land

899 Kč
799 Kč
Úřednické kabinety v Evropě - 11%

Co jsou úřednické kabinety? Proč a za jakých okolností vznikají? Jsou úřednické kabinety legitimní? Ohrožují ústavnost? Jsou skutečně nestranné a neutrální?

politologie a politika

Úřednické kabinety v Evropě

248 Kč
220 Kč
Musíme si promluvit o Putinovi - 11%
(3x)
O Vladimiru Putinovi už vyšly desítky knih. A většina z nich stále opakuje stejné omyly, klišé a mýty, tvrdí profesor Mark Galeotti, odborník na současné Rusko. V jedenácti kapitolách rozebírá sarkasticky a poutavě jeden zažitý omyl po druhém.
politologie a politika
Ukázky

Musíme si promluvit o Putinovi

224 Kč
199 Kč
Nová třída - 11%
Kniha patří k dílům, která se vyrovnávají s iluzemi o fungování komunistických států. Vyšla v roce 1957 a vzbudila velkou pozornost, dodnes je považována za nesmírně cenný příspěvek k analýze komunistických režimů.
politologie a politika

Nová třída

266 Kč
236 Kč
Parlament s lidskou tváří - 11%
(1x)
Kniha se věnuje základní struktuře českého parlamentu od roku 1920 do současnosti z hlediska profesí zvolených poslanců.
politologie a politika

Parlament s lidskou tváří

178 Kč
158 Kč
Velká čínská kapitalistická revoluce - 11%
Kniha popisuje mimořádnou a v mnoha ohledech nečekanou cestu, kterou Čína za posledních třicet let ušla v přeměně z uzavřené socialistické zemědělské ekonomiky k neuvěřitelně silné celosvětové velmoci.
politologie a politika

Velká čínská kapitalistická revoluce

350 Kč
311 Kč
Boj o hrad I. + II. - 11%
Kniha přináší komplexní analýzu politické scény meziválečného Československa, především procesů spjatých s prezidentským nástupnictvím. Její předností je, že vychází z důkladného studia archivů a k faktům přistupuje nezaujatě a kriticky.
politologie a politika

Boj o hrad I. + II.

711 Kč
632 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 107 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 11 > >>