Nejprodávanější tituly - únor 2023
romány

Slzy od smíchu - 11%
(1x)
Když Anežce děda v dětství říkal, že příležitost se má chytit za pačesy, vzala si to k srdci. Humoristický román o tom, že zkusit se má všechno.
romány

Slzy od smíchu

206 Kč
183 Kč
Úplně cizí lidé - 11%
(2x)
Novinka autorky světových bestsellerů Sedmilhářky a Manželovo tajemství! Tříčlenná rodina, manželský pár, dva nezadaní muži a dvě rozvedené ženy – ti všichni se scházejí na desetidenním léčebném pobytu v luxusních lázních uprostřed pustiny.
romány

Úplně cizí lidé

359 Kč
319 Kč
Velký Gatsby - 11%
(3x)
Velký Gatsby - jedno z nejznámějších děl moderní americké literatury - má roku 2013 hned dve premiéry: dílo vychází v novém, moderním překladu Martina Pokorného a do kin přichází hvězdná filmová adaptace.
romány

Velký Gatsby

296 Kč
263 Kč
Ave Maria
Nový román autorky úspěšné knihy Čím jsou lidé živi zavádí čtenáře tentokrát do učitelského prostředí v období nastupující normalizace. V její dusné atmosféře se prolíná několik silných příběhů, jejichž protagonistkami jsou především ženy.
romány

Ave Maria

89 Kč
Felix Austria - 20%
Stanislavov na počátku dvacátého století, městečko na Haliči, v samém srdci nejchudšího a nejzanedbanějšího regionu c. a k. mocnářství.
romány
Ukázky

Felix Austria

199 Kč
159 Kč
Hodinky od Ašera - 11%
(4x)
Co trápí dnešní třicátníky? Přemíra stresu, pocit osamění, nebo jen to, že si nemohou dovolit hodinky Hublot? Karla a Helenu spojí jedno letní odpoledne náhoda.
romány

Hodinky od Ašera

269 Kč
239 Kč
Něžná je noc - 11%
Milionářská dcera Nicole, ne zcela vyléčená z těžké duševní nemoci a hluboce závislá na svém muži-psychiatrovi. Dick, úspěšný lékař,spolumajitel sanatoria pro duševně choré, vděčící však za financování závratné kariéry tučnému kontu své ženy....
romány

Něžná je noc

359 Kč
319 Kč
Příležitost - 11%
Fascinující příběh, odehrávající se v polovině devatenáctého století, vypráví o Biancovi, muži se záhadným původem a nadpřirozenými schopnostmi, který je kvůli spiknutí pařížských pozitivistů nucen opustit Evropu, aby se nakonec usadil v Argentině.
romány

Příležitost

269 Kč
239 Kč
Rozmačkané ego se slaninou - 11%
Živelná autorka kuchařek Nela má talent kombinovat chutě a komplikovat si život. Plavat proti proudu, bojovat s perfekcionismem, egem i minulostí dá zabrat. Důležité ale je neztrácet humor a chuť k jídlu.
romány

Rozmačkané ego se slaninou

224 Kč
199 Kč
Ideální manžel z nebe nespadne
Patricii Lomové se blíží čtyřicítka a její biologické hodiny bijí na poplach. Jenže kde vzít manžela a nekrást? Patricia žije na malém městě. Její rodiče tu měli knihkupectví s malou literární kavárnou, které po jejich smrti převzala....
romány
Ukázky

Ideální manžel z nebe nespadne

169 Kč
Osada na pahorku - 11%
(3x)
Osada na pahorku je rozsáhlý společenský román situovaný do současného Izraele, v němž je poprvé literárně zpracováno vysoce aktuální téma židovských osad na Západním břehu.
romány

Osada na pahorku

386 Kč
343 Kč
Nevěsta ze zámoří
(1x)
První světová válka vzala Julii nejen manžela a malého syna, ale i domov a chuť do života. Uchýlí se do domu své provdané sestry, ale dobře cítí, že je na obtíž. Z ciziny se na krátkou dobu vrací Juliin strýc a nabízí neteři zajištěnou budoucnost...
romány
Ukázky

Nevěsta ze zámoří

179 Kč
Šok z pádu - 56%
Půvabný, smutný a citlivě uchopený příběh, psaný s nadhledem inteligentním klukem, který si ze sebe umí udělat legraci.
romány
Ukázky

Šok z pádu

238 Kč
105 Kč
Tady byla Britt-Marie - 11%
(11x)
Je to příběh o druhých šancích, prvních výkopech a o tom, že soda vyčistí skoro všechno.
romány

Tady byla Britt-Marie

296 Kč
263 Kč
Oblaka - 11%
Juan José Saer zůstává i v tomto románu věrný své tvůrčí vizi a soustředí zde základní stavební kameny své tvorby: úvahy o času a prostoru, o možnosti zobrazení skutečnosti a o nevěrohodnosti nástrojů – rozum, smysly a paměť.
romány

Oblaka

179 Kč
159 Kč
Sedm bláznů - 11%
(2x)
Román Sedm bláznů (1929) zobrazuje Argentinu na okraji propasti. Monstrózní svět hemžící se snílky, revolucionáři a potenciálními diktátory může být vnímán jako Arltovo zlověstné proroctví trýznivého vývoje země ve 20. století.
romány

Sedm bláznů

207 Kč
184 Kč
Katedrála z písku
Manželé Minářovi rekonstruují městský byt a na dobu stavebních prací se stěhují do venkovské chalupy. Ta leží v zapadlé malé vesnici uprostřed krásné přírody, postrádá ovšem civilizační výdobytky, které pro ně dosud byly samozřejmostí.
romány
Ukázky

Katedrála z písku

179 Kč
Zobrazuji 181 - 200 z 197 položek
<< < 1 .. 8 9 10