Nejprodávanější e-knihy - únor 2023
děti a mládež

Když - 20%
(1x)
Třetí díl ze série o židovském chlapci Felixovi čelícímu hrůzám druhé světové války a holokaustu zprostředkuje dětem tuto dobu lépe než sebedelší výklady v hodinách dějepisu.
děti a mládež
Ukázky

Když

169 Kč
135 Kč
Kovy - iPohádka - 20%
(2x)
Děti i dospělí, odložte mobily a ponořte se do první české (možná i světové) internetové pohádky. Ideální bude, když si ji přečtete v papírové knížce, protože jsou tam krásné ilustrace, které celému příběhu dodávají tu nejpohádkovější atmosféru. Kovy umí nejen točit videa a tančit, ale také psát pohádky!
děti a mládež
Ukázky

Kovy - iPohádka

249 Kč
199 Kč
Královna povětří a temnoty - 20%
Po dramatických událostech Pána stínů hrozí lovcům stínů občanská válka. Rodina Blackthornových se ocitá přímo uprostřed konfliktu, který by mohl roztrhat svět na kusy.
děti a mládež
Ukázky

Královna povětří a temnoty

349 Kč
279 Kč
Kreslené vtipy pro děti - 20%
Smích léčí, to je známá věc. A jak řekl jeden moudrý muž: Je ztracený každý den našeho života, kdy jsme se nezasmáli. Ale věděli jste, že při smíchu se otřásá a vibruje celé tělo? Aktivuje se svalová hmota – takže kdo se směje pravidelně, nemusí chodit do posilovny.
děti a mládež
Ukázky

Kreslené vtipy pro děti

119 Kč
95 Kč
Malý chemik - 20%
Láká vás či vaše dítě chemie, ale bojíte se nebezpečných látek? Chcete dělat pokusy, ale nechce se vám shánět složité laboratorní vybavení? Rádi byste se vyhnuli dějům, které by mohly zapálit váš byt? Vybrali jsme pro vás více než šedesát experimentů, které hravě zvládne i malé dítě.
děti a mládež
Ukázky

Malý chemik

149 Kč
119 Kč
Takhle se na koni neskáče! - 20%
Lili se učí jezdit na koni a nemůže se toho nasytit! Brzy si ale uvědomí, že majitelky jezdecké farmy mají finanční problémy. Navíc je hřebec Hurikán podivně nepřátelský a neklidný… Lili naštěstí rozumí jeho zoufalému ržání!
děti a mládež
Ukázky

Takhle se na koni neskáče!

140 Kč
112 Kč
Víš, že tě potřebuju? - 20%
(1x)
Eden už svého nevlastního bratra Tylera neviděla skoro rok. Ačkoliv svůj tajný vztah kvůli okolí ukončili, nemůže na něj zapomenout. Když pak nečekaně dostane od Tylera pozvání, aby s ním strávila léto v New Yorku, je nadšená.
děti a mládež
Ukázky

Víš, že tě potřebuju?

249 Kč
199 Kč
Vzkaz na zdi záchodků - 20%
Inteligentní a vtipný Adam si právě vyslechl svou diagnózu: trpí schizofrenií. Vidí a slyší lidi, kteří neexistují, realitu a vidiny nedokáže rozlišit. Když začne chodit do nové školy, doufá, že se o jeho nemoci noví spolužáci nedozvědí.
děti a mládež
Ukázky

Vzkaz na zdi záchodků

198 Kč
158 Kč
Zábavná matematika a logika pro bystré děti - 20%

Rozvíjejte matematicko-logické nadání svých dětí! Podpořte matematické nadání svých dětí! Publikace je zaměřená na rozvoj matematicko-logické stránky intelektu. Bude skvělá pro děti, které hledají mezi informacemi souvislosti, logiku a smysl.

děti a mládež
Ukázky

Zábavná matematika a logika pro bystré děti

129 Kč
103 Kč
Čertí babička - 20%
Před touhle babičkou se třese i sám Lucifer! Ale nebojte se jí, peče výborné buchty, umí léčit, elánu má za sto čertů, a hlavně se od ní ledacos moudrého přiučíte. A ještě se u toho po čertech nasmějete.
děti a mládež
Ukázky

Čertí babička

169 Kč
135 Kč
Zobrazuji 161 - 170 z 183 položek
<< < 1 .. 15 16 17 18 19 > >>