Nejprodávanější e-knihy - únor 2023
děti a mládež

Detektivové a narozeninový případ - 20%
Představte si, že bezstarostně oslavujete narozeniny, a v tom se to stane. Krádež! A po ní následuje vyloupení celého bytu. Detektivové jsou ale opět ve skvělé kondici a jdou po horké stopě. Kluky čeká vyšetřování plné nesnází.
děti a mládež
Ukázky

Detektivové a narozeninový případ

237 Kč
190 Kč
Chlapec v pruhovaném pyžamu - 20%
(2x)
Brunovi se nechce opouštět starý dobrý pokojíček, školu a kamarády v Berlíně a stěhovat se do nového, osamělého a ponurého domu v tajemném místě jménem Aušic.
děti a mládež
Ukázky

Chlapec v pruhovaném pyžamu

169 Kč
135 Kč
Lapuťák a kapitán Adorabl - 20%
(2x)
Dobrodružná knížka plná humoru pro děti a jejich rodiče. Čeněk, obyčejný malý kluk, jede s rodiči k moři. Setká se tam s kapitánem Adorablem, lovcem odměn a zvláštních tvorů, který pluje ve své lodi po celém Sedmimoří, pohádkovém světě plném ostrovů. Je zrovna na stopě Lapuťáka, nejvzácnějšího…
děti a mládež
Ukázky

Lapuťák a kapitán Adorabl

209 Kč
167 Kč
Potom - 20%
(2x)
Morris Gleitzman líčí v druhém svazku pětidílné řady život v okupovaném Polsku z dětsky naivní perspektivy malého hrdiny, což činí jeho vyprávění ještě silnější.
děti a mládež
Ukázky

Potom

139 Kč
111 Kč
Dcera - 20%
Princezna Eadlyn od malička stále dokola poslouchala vyprávění o tom, jak se potkali její rodiče. Ona ovšem ani náhodou netouží opakovat jejich romantický příběh! O svém životě však nerozhoduje sama.
děti a mládež
Ukázky

Dcera

249 Kč
199 Kč
Dědečkův velký útěk - 20%
Jackův děda je už starý a zmatený:
* když jde do obchodu, zapomene si přezout papuče
* jí jen konzervy, z kterých vytváří nepoživatelné míchanice
* často si nemůže vzpomenout, jak se Jack jmenuje
děti a mládež
Ukázky

Dědečkův velký útěk

198 Kč
158 Kč
Devotus - 19%
V malém městečku Kaden, ležícím na severu království Tramors se dějí prapodivné věci. Bývalý starosta zemřel záhadnou smrtí, funkci zdědil jeho syn Libren, který ovšem ve městě nevyrůstal.
děti a mládež
Ukázky

Devotus

52 Kč
42 Kč
Výjimeční - 19%
(2x)
Mezi námi žijí lidé s nadpřirozenými schopnostmi, kteří se například umí proměnit do jakékoliv věci, stroje, zbraně, zvířete, nebo mají telekinetické či telepatické schopnosti, atd. Žijí s námi také upíři, nemrtví, vlkodlaci, nymfy, ...
děti a mládež
Ukázky

Výjimeční

52 Kč
42 Kč
Příšerné příběhy strýce Montaguea - 20%
(7x)
Strýc Montague žije osaměle, jen se svým tajuplným sluhou. Třebaže cesta k jeho ponurému starému domu vede hlubokým strašidelným lesem, malý Edgar svého příbuzného rád navštěvuje. Strýc má totiž nepřebernou zásobu hrůzostrašných historek.
děti a mládež
Ukázky

Příšerné příběhy strýce Montaguea

169 Kč
135 Kč
Krysburger - 20%
Další zábavná, ale i dojemná knížka Davida Walliamse, autora, jehož hvězda na nebi dětské literatury stoupá už od jeho prvotiny Babička drsňačka.
děti a mládež
Ukázky

Krysburger

168 Kč
134 Kč
Zobrazuji 171 - 180 z 183 položek
<< < 1 .. 16 17 18 19 > >>