Nejprodávanější tituly - únor 2023
rodina a dítě

Rozvíjíme city, vůli, sebepojetí a komunikaci dětí - 11%
Publikace Rozvíjíme city, vůli, sebepojetí a komunikaci dětí poslouží jako užitečná příručka k výuce vzdělávací oblasti Dítě a jeho psychika a její podoblasti Sebepojetí, city, vůle a také vzdělávací oblasti Dítě a ten druhý nejen v mateř. školách.
rodina a dítě

Rozvíjíme city, vůli, sebepojetí a komunikaci dětí

323 Kč
287 Kč
Škola bez poražených - 11%
(1x)
Tato kniha je příručkou, která chce pomoci učitelům zvládnout vypjaté situace. Učí je mluvit s žáky způsobem, který posiluje vzájemný vztah, a řešit konflikty tvůrčím způsobem, který přináší oboustrannou spokojenost.
rodina a dítě

Škola bez poražených

306 Kč
272 Kč
Vědci v mateřské škole - 11%
Děti mohou denně zažívat radostné chvíle při objevování nových poznatků. Aby si děti to, co se naučí, opravdu zapamatovaly, je nevyhnutné při jejich vzdělávání využívat metody, které podněcují k využití již dříve nabytých dovedností a zkušeností.
rodina a dítě

Vědci v mateřské škole

233 Kč
207 Kč
Výchova dětí s autismem - 11%
Kniha přináší užitečné informace nejen pro speciální pedagogy a vychovatele, ale také pro rodiče.
rodina a dítě

Výchova dětí s autismem

194 Kč
172 Kč
Cesta ke šťastnému dětství - 11%
(1x)
Knížka věhlasné francouzské pediatričky Catherine Gueguenové, která se ve Francii stala ihned po vydání bestsellerem, je ojedinělá – objasňuje přímou souvislost mezi prostředím, ve kterém dítě vyrůstá, a zráním celé jeho osobnosti a především mozku.
rodina a dítě

Cesta ke šťastnému dětství

268 Kč
238 Kč
Hrajeme si s padákem - 11%
Kniha potěší učitele a vychovatele volající po širší nabídce kolektivních herních aktivit s netradiční, ale oblíbenou pomůckou – padákem. Nabízí na padesát her s padákem a v poslední kapitole je doplněna hrami se stuhami a šátky.
rodina a dítě

Hrajeme si s padákem

179 Kč
159 Kč
Hustej Internet - 11%
(1x)
Lucie Seifertová a Lenka Eckertová Vás velmi vtipnou formou provedou úskalími a nebezpečími, které číhají na internetu na Vás a Vaše děti.
rodina a dítě

Hustej Internet

179 Kč
159 Kč
Jóga ve školce - 11%
Knížka představuje soubor her a inspirací pro pohybové aktivity vycházející z jógy a upravené speciálně pro děti předškolního věku.
rodina a dítě

Jóga ve školce

224 Kč
199 Kč
Mnohem menší dareba, než jste čekali - 20%
Publikace známého českého psychologa se zabývá rozdělením poruch chování dětí, popisuje příčiny krádeží, záškoláctví, lží a zabývá se také souvisejícími projevy – konflikty dětí s rodiči a učiteli, zneužíváním dítěte, šikanou atd.
rodina a dítě
Ukázky

Mnohem menší dareba, než jste čekali

169 Kč
135 Kč
Moje první kniha - vlaky - 11%
rodina a dítě

Moje první kniha - vlaky

143 Kč
127 Kč
Morální vývoj školáků a předškoláků - 20%
Monografie představuje podrobnou analýzu výzkumu Jeana Piageta v oblasti morálního vývoje dítěte. Text je členěn do dvou oddílů.
rodina a dítě
Ukázky

Morální vývoj školáků a předškoláků

160 Kč
128 Kč
Pomáháme dětem s orientací v dnešním světě - 11%
Publikace Pomáháme dětem s orientací v dnešní světě poslouží jako užitečná příručka k výuce vzdělávací oblasti Dítě a svět nejen v mateřských školách.
rodina a dítě

Pomáháme dětem s orientací v dnešním světě

323 Kč
287 Kč
Pro nejmenší - Zábava pro holčičky se samolepkami - 11%
Nakreslenými čarami spoj motýly a květiny stejných barev. Nalep samolepky stejných barev, jako mají šaty víl. Najdi knoflíky a zakroužkuj je. Spojením teček dokonči obrázky. Přeškrtni věci, které nepatří do dětského pokoje. Dolep samolepky...
rodina a dítě

Pro nejmenší - Zábava pro holčičky se samolepkami

62 Kč
55 Kč
Přehled speciální pedagogiky - 11%
Praktická příručka provází čtenáře speciální pedagogikou, seznamuje s oborem jako takovým a provází jednotlivými dílčími obory. Čtenáři v ní naleznou základní přehled psychopedie, logopedie, surdopedie, tyflopedie, somatopedie a etopedie.
rodina a dítě

Přehled speciální pedagogiky

332 Kč
295 Kč
Psychologie dítěte - 11%
Kniha shrnuje hlavní výsledky pětačtyřicetileté práce ženevské psychologické školy.
rodina a dítě

Psychologie dítěte

248 Kč
220 Kč
Rizikové chování v dospívání - 11%
Kniha podává přehled o tzv. nové morbiditě mládeže, která v současnosti významně ohrožuje zdraví dospívajících a zvyšuje jejich nemocnost i úmrtnost. Jedná se o tzv. syndrom rizikového chování v dospívání.
rodina a dítě

Rizikové chování v dospívání

269 Kč
239 Kč
Rok s krtkem - 11%
Hra a prožitek představují nejefektivnější způsob předávání informací a osvojování si nových poznatků. Princip učení hrou vyzdvihuje také tato publikace, nabízející ve 23 kapitolách konkrétní a detailně připravené náměty pro práci s dětmi podle čtyř
rodina a dítě

Rok s krtkem

269 Kč
239 Kč
Speciální pedagogika - 20%
Kniha má neobvykle široký záběr. Přináší aktuální poznatky speciálně pedagogické teorie a praxe, přičemž se opírá o poznatky a zkušenosti jak domácí, tak zejména zahraniční.
rodina a dítě
Ukázky

Speciální pedagogika

149 Kč
119 Kč
Veselá zvířátka - Pexeso - 11%
Pexeso Veselá zvířátka vytvořené z pohádkových ilustrací Jiřího Trnky připomenou dětem zvířata žijící kolem nás na dvoře i v lese. Jejich domovem je naše příroda, venkovské statky i malé domky.
rodina a dítě

Veselá zvířátka - Pexeso

62 Kč
55 Kč
Krize a význam pomáhajících prvního kontaktu - 20%
Publikace je určena profesionálním pomáhajícím, kteří neabsolvovali výcvik krizové intervence, avšak ve své praxi se dostávají do kontaktu s lidmi v závažných situacích a krizích.
rodina a dítě
Ukázky

Krize a význam pomáhajících prvního kontaktu

140 Kč
112 Kč
Zobrazuji 361 - 380 z 408 položek
<< < 1 .. 17 18 19 20 21 > >>