Nejprodávanější e-knihy - únor 2023
alternativní medicína

Konec stárnutí - 20%
(2x)
Svůj profesní život zasvětil výzkumu mechanismu stárnutí a patří dnes mezi nejvýznačnější vědecké osobnosti v genetice a ve výzkumu dlouhověkosti.
alternativní medicína
Ukázky

Konec stárnutí

299 Kč
239 Kč
Léčba informací - 20%
(4x)
Myslíte, že jen léky s účinnou látkou mohou léčit? Je potlačování příznaků nemocí pomocí chemických léků opravdu léčení?
alternativní medicína
Ukázky

Léčba informací

198 Kč
158 Kč
Sebeléčení - 20%
(1x)
Pozoruhodné vyprávění o životě a práci Meira Schneidera, jenž se narodil s těžkým poškozením zraku – prakticky slepý, ale sám sebe vyléčil pomocí skrytých zdrojů a možností lidského těla.
alternativní medicína
Ukázky

Sebeléčení

198 Kč
158 Kč
Mystický léčitel - 20%
Chodíte od doktora k doktorovi, a žádný vám dosud nedokázal pomoct?
alternativní medicína
Ukázky

Mystický léčitel

509 Kč
407 Kč
Naučte se správně dýchat - 20%
Každý z nás si myslí, že dýchá správně, dýchání je přece jednou ze základních životních funkcí. Navzdory tomu, co si intuitivně myslíme, dýcháme většinou špatně.
alternativní medicína
Ukázky

Naučte se správně dýchat

258 Kč
206 Kč
Oleje, krémy a masti z léčivých rostlin - 20%
Pro všechny fanoušky léčivých rostlin, kteří rádi využívají jejich sílu pro své zdraví. Léčivé oleje, krémy a masti vyrobené z bylin dokážou ulevit od mnoha zdravotních potíží. Expert na léčivé rostliny Rudi Beiser krok za krokem vysvětluje různé metody výroby olejových výtažků a dává návod, jak je správně použít.
alternativní medicína
Ukázky

Oleje, krémy a masti z léčivých rostlin

279 Kč
223 Kč
Detox jako cesta ke zdraví - 20%
Škodlivé jedy a patogeny ohrožují naše zdraví ještě před narozením, setkáváme se s nimi každý den, omezují a zhoršují kvalitu našich životů.
alternativní medicína
Ukázky

Detox jako cesta ke zdraví

594 Kč
475 Kč
Homeopatie pro dospělé - 20%
Kniha Homeopatie pro dospělé výrazně přesahuje rámec pouhé rukověti alternativní samoléčby. Autorem uváděná schémata a léčebné postupy u více než devadesáti běžných i závažných onemocnění, psychických a fyziologických poruch, nemají menší cíl, než úplné a trvalé vyléčení, nikoli jen pouhé potlačení nepříjemných stavů a symptomů.
alternativní medicína
Ukázky

Homeopatie pro dospělé

249 Kč
199 Kč
Játra a jejich léčba - 20%
(1x)
Představte si, že byste se mohli zaměřit na jeden jediný aspekt vašeho zdraví a tím byste ovlivnili všechny ostatní – a zároveň tím i preventivně zabránili rozvinutí zdravotních potíží, o nichž jste ani netušili, že číhají pod povrchem.
alternativní medicína
Ukázky

Játra a jejich léčba

509 Kč
407 Kč
Jídlem proti Alzheimerově chorobě - 20%
Díky lékařským pokrokům dnes žijeme déle než kdy předtím, ale bohužel ne vždy v dobrém zdraví. Je možné zestárnout v dobré kondici a výrazně snížit riziko, že nás postihne Alzheimerova choroba? Odpověď zní ANO. Mnohé nedávné studie prokázaly, že je možné snížit riziko výskytu neurodegenerativních chorob o 30?až 50?% pouze změnou každodenních návyků, zejména stravování.
alternativní medicína
Ukázky

Jídlem proti Alzheimerově chorobě

279 Kč
223 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 16 položek
1 2 > >>