Nejprodávanější e-knihy - únor 2023
záhady a otazníky

Atomový protektorát - 20%
Na sklonku druhé světové války se Adolf Hitler upínal k zázračné zbrani, která by zvrátila poměr sil. Šlo jen o bláznivou chiméru zoufalého muže, nebo byl nacistický jaderný program dál, než se všeobecně soudí?
záhady a otazníky
Ukázky

Atomový protektorát

319 Kč
255 Kč
Tajemství Isaaca L. - 20%

Napínavé čtení o tajemství dávných časů, které se prolíná do současnosti. Příběh plný mystiky, lásky, hrůzy a napětí. Kdo vytesal nilský kříž na kámen starý 3500 let? Vydá zbuzanský menhir své hrůzné svědectví?

záhady a otazníky
Ukázky

Tajemství Isaaca L.

180 Kč
144 Kč
Djatlovova expedice: nová odhalení - 20%
(1x)

Nejnovější svědectví a informace v záhadném případu, který fascinuje celý svět V případu Djatlovovy expedice došlo za poslední roky k řadě nečekaných zvratů a odhalení. Jak dopadla exhumace těla nejtajuplnějšího člena výpravy, Semjona Zolotarjova?

záhady a otazníky
Ukázky

Djatlovova expedice: nová odhalení

269 Kč
215 Kč
Největší záhady české historie - 20%
(1x)
Známý český publicista Jaroslav V. Mareš svým typickým reportážním způsobem odkrývá další záhady české historie. Té dávné – požár Národního divadla, vražda Jana Nepomuckého, i té nedávné – případ Jana Masaryka, UFO v Miličíně…
záhady a otazníky
Ukázky

Největší záhady české historie

249 Kč
199 Kč
Tajemný hrad Karlštejn - 20%
(1x)
Majestátný hrad nad hladinou Berounky je němým svědkem vrcholné slávy českých zemí. Víme, že Karlštejn nechal postavit Karel IV., že zde byly přechovávány korunovační klenoty a že kaple sv. Kříže skrývá tajemnou symboliku.
záhady a otazníky
Ukázky

Tajemný hrad Karlštejn

189 Kč
151 Kč
Podivná úmrtí - 20%
Dozvíte se jak to bylo se smrtí Mozarta, Havlíčka Borovského, Jana Lucemburského, Giacoma Casanovy, Jana Roháče z Dubé, ale i Aloise Rašína a mnoha dalších.
záhady a otazníky
Ukázky

Podivná úmrtí

139 Kč
111 Kč