Nejprodávanější Kniha nebo Mapa - únor 2023
naučná, odborná a učebnice

Bludiště seznamů - 75%
(10x)
Objemná monografie zabývající se fenoménem seznamu. Autor uvažuje o seznamech, soupisech a katalozích i potřebě člověka a společnosti je vytvářet. Stejně jako předchozí knihy Dějiny krásy a Dějiny ošklivosti se stala celosvětovým bestsellerem.
naučná, odborná a učebnice

Bludiště seznamů

798 Kč
198 Kč
AllatRa - 11%
(1x)
Stará proroctví na různých kontinentech, v různých dobách a v různých náboženských systémech vypovídala o tom, že v dnešní době, v době globální změny epoch, se objeví kniha, která změní svět. Bude silná v každém svém slovu a znaku.
naučná, odborná a učebnice

AllatRa

531 Kč
472 Kč
Proč Alláh stvořil kalašnikov - 11%
(3x)
Proč Alláh stvořil kalašnikov? Kdy se smějí tálibánci, kam se vrací Ježíš a jak se stalo, že věřící židé s pěstěnými pejzy rozjeli byznys s americkým sexuálním symbolem (Kim Kardashianovou)?
naučná, odborná a učebnice
Ukázky

Proč Alláh stvořil kalašnikov

268 Kč
238 Kč
Cíťa – Proč svět nutně potřebuje citlivé introvert(k)y - 11%
(2x)
Jsi introvert nebo citlivka? Jestli ne ty, tak určitě někdo z tvých blízkých. Proč je to fajn a proč tě svět nutně potřebuje?
naučná, odborná a učebnice
Ukázky

Cíťa – Proč svět nutně potřebuje citlivé introvert(k)y

351 Kč
312 Kč
Zrození Evropanů - 11%
(1x)
Takovou knihu o historii ještě nikdo nenapsal. Nezmiňuje žádného krále, žádné náboženství a jen dvě revoluce – tu neolitickou a tu ve čtení DNA.
naučná, odborná a učebnice

Zrození Evropanů

359 Kč
319 Kč
V zajetí geografie - 11%
(7x)
Vladimir Putin o sobě říká, že je věřící a má silný vztah k ruské pravoslavné církvi. Je-li tomu tak, možná se každý večer před usnutím modlí a táže Boha: „Proč jen jsi na Ukrajině nestvořil nějaké hory?“
naučná, odborná a učebnice
Ukázky

V zajetí geografie

358 Kč
318 Kč
Poselství z Ukrajiny - 11%

Volodymyr Zelenskyj ve svých plamenných, výtečně vystavěných a bravurně přednesených projevech hájí právo na svobodu, národní svébytnost a nezávislost, burcuje svědomí státníků a vyzývá všechny lidi dobré vůle k podpoře Ukrajiny.

naučná, odborná a učebnice
Ukázky

Poselství z Ukrajiny

268 Kč
238 Kč
Izrael - 11%
Noa Tishby poutavě popisuje vznik, vývoj i současnost své země a umně splétá rodinné a osobní zkušenosti s útržky historie a politiky. A předkládá obraz Izraele tak, jako to možná dosud ještě nikdo neudělal.
naučná, odborná a učebnice

Izrael

332 Kč
295 Kč
Apokalypsa nebude - 11%

Změna klimatu je skutečná, ale neznamená konec světa. Dokonce to není ani ten největší současný problém životního prostředí. Přestože řadě témat se média věnují už desítky let, mnozí z nás stále neznají základní fakta.

naučná, odborná a učebnice
Ukázky

Apokalypsa nebude

619 Kč
550 Kč
Vlaštovičky štěbetají, z jara totiž radost mají - 11%
Jde o první díl série tří pracovních sešitů cílených vždy na jednu část roku. Na sešit budou navazovat obdobně koncipované další dva díly zaměřené na aktivity podzimní a zimní.
naučná, odborná a učebnice

Vlaštovičky štěbetají, z jara totiž radost mají

179 Kč
159 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 1000 položek
1 2 3 .. 100 > >>