Nejprodávanější Kniha - únor 2023
erotika

Pouta - Vábení krve 3 - 11%
(1x)
Miranda Bondová se vydává za svým milencem. Uhání nocí a nedbá nebezpečí, dokud se jejího kočáru nezmocní dva tajemní a zároveň nadpozemsky přitažliví padouši.
erotika

Pouta - Vábení krve 3

321 Kč
286 Kč
Růže - Vábení krve 2 - 11%
(1x)
Pro Serenu není nadpřirozený svět překvapením. Upíry léta studovala a nyní je chce aktivně lovit. Po katastrofálním pokusu o svou první misi se spojí s Drakem Swiftem a Jonathonem, lordem Sommersby, dvěma odvážnými lovci upírů.
erotika

Růže - Vábení krve 2

321 Kč
286 Kč
Karmín - Vábení krve - 11%
(1x)
Althea je zkušená lovkyně upírů, ale o mužských dotecích neví nic – ani o tom, jak ovládnout hříšně erotické sny. Ve spánku totiž pravidelně podlehne svádění dvou nadpozemsky krásných mužů, již ji vynesou až do erotického nebe.
erotika

Karmín - Vábení krve

321 Kč
286 Kč
Drž mě - 11%
Když v erotickém klubu Phoenix dojde k narušení bezpečnosti, šéf ochranky Archer požádá o pomoc Zoeyinu kamarádku, soukromou vyšetřovatelku Elise.
erotika

Drž mě

224 Kč
199 Kč
Rebelky z Oxfordu - Jak svrhnout vévodu - 11%
(8x)
Píše se rok 1879 a svět ovládaný muži se otřese v základech. Annabelle Archerová dostane jedinečnou příležitost stát se jednou z prvních studentek Oxfordské univerzity.
erotika

Rebelky z Oxfordu - Jak svrhnout vévodu

359 Kč
319 Kč
Smlouva na lásku - 11%
On potřebuje mě. Já potřebuju jeho. Opravdu jsme uzavřeli smouvu na lásku?
erotika

Smlouva na lásku

314 Kč
279 Kč
Anděl
Žádná stopka neochrání srdce Slavná autorka erotických románů a vyhlášená profesionální domina Nora Sutherlinová udělá něco, s čím nikdo nepočítá: uchýlí se na venkov.
erotika

Anděl

89 Kč
Erotika za zrcadlem - 11%
(1x)
Pohlavnost, smyslnost, sexualita. Jiným slovem erotika. Soubor jevů souvisejících se sexuální aktivitou, nazývaných podle řeckého boha lásky Eróta.
erotika

Erotika za zrcadlem

269 Kč
239 Kč
Justina - 11%
(1x)

Ikona erotické literatury spolu s legendou erotického komiksu! V osmnáctém století napsal proslulý markýz de Sade svůj příběh o prokletí dobrých mravů – příběh, který i přes své stáří vychází stále znova a je bezpečně schovaný v mnohých knihovnách.

erotika

Justina

404 Kč
359 Kč
Esmera - 11%
Pozdní šedesátá léta a strohá církevní škola. To je prostředí, ve kterém dospívá Esmera Santeneová a v němž se musí vypořádat se svými prvními fyzickými touhami. Nejen pocity, ale i první zkušenosti s muži sdílí s kamarádkou Rachel.
erotika

Esmera

268 Kč
238 Kč
Venuše a Tannhäuser - 11%
(1x)
V této drobné novele načrtává ilustrátor Beardsley tentokrát perem literáta Venušin poetický palác a zahrady, kde se krásčina divoká družina oddává bujarým radovánkám.
erotika

Venuše a Tannhäuser

89 Kč
79 Kč