Nejprodávanější e-knihy - únor 2023
hobby

Já řídím
(1x)
Řídit auto je univerzální symbol. Řídit, či neřídit - to se nějakým způsobem týká každého z nás. Je to způsob, jakým se dostáváme za svým cílem. Je to způsob našeho pohybu životem.
hobby
Ukázky

Já řídím

100 Kč
Kurz přežití
Blackout, ekonomický kolaps, přírodní katastrofy nebo nová nakažlivá nemoc. Na všechno se dá připravit! Instruktor kurzů přežití Amar Ibrahim ví o chování v krizových situacích první i poslední.
hobby
Ukázky

Kurz přežití

219 Kč
Instalajf

Jak využívat Instagram na maximum? Rady přímo od českých top influencerů. Instagramové celebrity jako Tamara Klusová, Naty Hrychová, Milan Peroutka, Tereza Salte a další odkrývají realitu.

hobby
Ukázky

Instalajf

229 Kč
Háčkování
Moderně pojatá kniha od české autorky o klasické textilní technice je na trhu ojedinělá. Je zaměřena výhradně na háčkování s podrobnou školičkou pro začátečníky, doplněnou o fotografie a barevné nákresy základních ok a technik.
hobby
Ukázky

Háčkování

297 Kč
Střepy snů

Staňte se na chvíli scénáristy, herci, režiséry nebo designéry a hraním vytvořte s přáteli nezapomenutelný příběh. Vezměte na sebe role smyšlených postav a sehrajte hru o jejich osudu. Střepy snů jsou tvůrčí hra o lidských snech a touhách.

hobby
Ukázky

Střepy snů

180 Kč
Běhání
(1x)
Další publikace známých autorů je určena úplným začátečníkům i pravidelně a systematicky běhajícím sportovcům, jejichž cílem je získání a udržení kondice a zvyšování výkonnosti.
hobby
Ukázky

Běhání

169 Kč
Domácí zvěrolékař
Tato ojedinělá publikace je určena všem majitelům psů a koček, kteří se zajímají o zdravotní stav svého miláčka.
hobby
Ukázky

Domácí zvěrolékař

186 Kč
Pěstování révy vinné
(1x)
Monografie od našeho předního experta na vinohradnictví a vinařství shrnuje poznatky o pěstování révy vinné. Autor v ní komplexně předkládá veškeré domácí a zahraniční informace za posledních 10 let a vlastní praktické zkušenosti s pěstováním révy vinné.
hobby
Ukázky

Pěstování révy vinné

424 Kč
Tai chi
Kniha seznamuje zajímavou a originální formou s čínským bojovým uměním Tai chi.
hobby
Ukázky

Tai chi

135 Kč
Keramika II
Nový díl edice Šikovné ruce volně navazuje na úspěšný titul Keramika I - bez hrnčířského kruhu. Keramická hlína je jeden z nejhezčích materiálů pro rukodělnou práci a dnes si ji můžeme bez problému opatřit již hotovou ve specializovaných obchodech.
hobby
Ukázky

Keramika II

110 Kč
Jednoduché loutky
Chcete si vyrobit nějakou pěknou loutku a nevíte jak na to? Pak je tato knížka určena právě pro vás. Najdete zde návody na výrobu jedenácti různých loutek — klapáčků, marionet, prstových loutek, javajek i klasických maňásků.
hobby
Ukázky

Jednoduché loutky

110 Kč