Nejprodávanější Kniha - únor 2023
cestování

Proč Alláh stvořil kalašnikov - 11%
(3x)
Proč Alláh stvořil kalašnikov? Kdy se smějí tálibánci, kam se vrací Ježíš a jak se stalo, že věřící židé s pěstěnými pejzy rozjeli byznys s americkým sexuálním symbolem (Kim Kardashianovou)?
cestování
Ukázky

Proč Alláh stvořil kalašnikov

268 Kč
238 Kč
Modřínová duše - 11%
V pořadí třetí kniha etnoložky a cestovatelky Pavlíny Brzákové je o dobrodružstvích, která zažila na cestách v prostředí sibiřských pastevců, zvláště pak o opilcích a násilí, o nástrahách exotických lásek a věčném mrhání šamanskou silou.
cestování

Modřínová duše

314 Kč
279 Kč
Atlas majáků na konci světa - 11%
(3x)
Atlas majáků na konci světa – jehož název odkazuje na knihu Julese Verna Maják na konci světa – je soubor třiceti čtyř příběhů vycházejících ze skutečných událostí, doplněných ilustracemi a spjatými s majáky v nejodlehlejších koutech světa.
cestování

Atlas majáků na konci světa

448 Kč
398 Kč
Cestovní deníky Alberta Einsteina - 65%
Na podzim roku 1922 se Albert Einstein, v té době již vědecká celebrita par excellence, spolu se svou tehdejší manželkou Elsou vydal na skoro šestiměsíční cestu na Blízký, Střední a Dálný východ.
cestování
Ukázky

Cestovní deníky Alberta Einsteina

286 Kč
99 Kč
Potkala jsem Sicílii
Skvělý průvodce pro každého, kdo chce navštívit Sicílii – ať už doopravdy, nebo ve svých představách. Knížka vtipných příběhů, čerpajících z osobních zážitků autorky, které téměř dvacet let sbírá při důkladném poznávání Sicílie.
cestování

Potkala jsem Sicílii

269 Kč
Krkonoše. Karkonosze. Riesengebirge. - 11%
(2x)
Soubor zahrnuje lokality od západního cípu Krkonoš počínaje Harrachovem a Novým Světem, až po Žacléř a Trutnov na východě, českou i slezskou stranu Krkonoš, včetně Broumovského výběžku s Adršpachem a Teplickými skalami až po kladskou Hejšovinu.
cestování

Krkonoše. Karkonosze. Riesengebirge.

448 Kč
398 Kč
Skrytý Tibet - 11%
(5x)
Podrobné vylíčení cest po jižním Tibetu, které italský antropolog a fotograf Fosco Maraini podnikl v letech 1937 a 1948, patří dnes k nejvýznamnějším dokumentům o životě Tibetu a jeho obyvatel před čínskou invazí ze začátku padesátých let.
cestování

Skrytý Tibet

404 Kč
359 Kč
15 let v Rusku - 11%
(2x)
O ruské politice si můžete dlouhé hodiny číst z nejrůznějších zdrojů. Jak se ale v Rusku žije řadovým občanům? To už se tak snadno nedozvíte.
cestování
Ukázky

15 let v Rusku

269 Kč
239 Kč
365 - Gastromapa Lukáše Hejlíka - 11%
(1x)
Herec a gastronadšenec Lukáš Hejlík se v roce 2022 hlásí s aktualizovaným vydáním gurmet průvodce 365 - Gastromapa Lukáše Hejlíka. Kniha vznikla ze stejnojmenného blogu, kterému se autor věnuje již 8 let.
cestování

365 - Gastromapa Lukáše Hejlíka

329 Kč
292 Kč
Náš evropský deník II. - 11%
(1x)

Náš Evropský deník je kniha plná dobrodružství, fotografií a kreseb. Objevili jsme klíč, kterým postupně sobě i vám odemykáme Evropu.

cestování
Ukázky

Náš evropský deník II.

891 Kč
792 Kč
Technické památky českých zemí - 11%
Technické památky jsou mlčenlivými svědky doby, která už minula, a dokladem zručnosti a vynalézavosti našich předků. Česká republika má stovky technických skvostů, pyšní se mnoha prvenstvími, a dokonce několika světovými raritami.
cestování

Technické památky českých zemí

359 Kč
319 Kč
Kolem světa žigulem - 11%
Když se dva rozhodnou v žigulíku objet svět…. „V celém Rusku se nenašli dva blázni, kteří by s kopějkou objeli svět, a v Česku se našli dva vcelku normální lidi, kteří vyrazili,“ řekl jeden z manažerů ruské legendární automobilky AvtoVAZ.
cestování
Ukázky

Kolem světa žigulem

359 Kč
319 Kč
Tři chlapi na Safari - 11%
Safari znamená cesta. Cesta do africké divočiny za zvířaty. Tři chlapi se vypravili do Tanzanie na safari a jeden z nich o tom napsal knihu plnou lvů, antilop a pakoňů. Unese masajská stolička český zadek? Kdo byl první Evropan v kráteru Ngorongoro?
cestování
Ukázky

Tři chlapi na Safari

449 Kč
399 Kč
Zlatá horečka - 11%
(1x)
Svědectví o tom, jak se dystopie, kterou známe z filmů a knih, stává realitou. Venezuela, kdysi nejbohatší stát Latinské Ameriky s obrovskými zásobami ropy, je dnes rozvrácenou zemí, kde vládne hlad, násilí a chaos.
cestování
Ukázky

Zlatá horečka

359 Kč
319 Kč
Hravý průvodce Českem I. - 11%
24 jedinečně ilustrovaných výletů od autorů oceněného bestselleru Hravý průvodce Prahou. Čekají vás prázdniny nebo volný víkend?
cestování
Ukázky

Hravý průvodce Českem I.

314 Kč
279 Kč
S Japonskem v srdci: Dobrodružné setkání s duchem Japonska - 11%
(2x)
Odhalte krásu Japonska očima našeho předního japanologa, publicisty, překladatele a tlumočníka z japonštiny Martina Vačkáře.
cestování

S Japonskem v srdci: Dobrodružné setkání s duchem Japonska

359 Kč
319 Kč
Sama v Tokiu - 11%
(1x)
Fascinující příběh novinářky, která propadla japonské kultuře.
cestování
Ukázky

Sama v Tokiu

422 Kč
375 Kč
Tajemné stezky - Orlické hory - královstvím princezny Kačenky - 11%
Zveme vás na objevné a romantické putování Orlickými horami a jejich podhůřím. Nejen že navštívíme nekrásnější zákoutí, památky a přírodní zajímavosti, ale také se seznámíme s pozoruhodnými příběhy, které se zde v minulosti odehrály.
cestování

Tajemné stezky - Orlické hory - královstvím princezny Kačenky

269 Kč
239 Kč
Výpravy do divočiny - 11%
(3x)
Žijící legenda a průvodce sérií Zázračná planeta z produkce BBC, sir David Attenborough, vypráví příběh začátku své kariéry přírodovědce, dokumentaristy a popularizátora.
cestování
Ukázky

Výpravy do divočiny

448 Kč
398 Kč
Zapomenutá tajemství Prahy - 11%
Zajímají vás zapomenuté příběhy a tajemství Prahy?
cestování

Zapomenutá tajemství Prahy

314 Kč
279 Kč
Zobrazuji 1 - 20 z 155 položek
1 2 3 .. 8 > >>