Nejprodávanější e-knihy - únor 2023
příběhy ze života

Medvídek Paddington - 20%
(1x)
Medvídek Paddington je pro anglické děti asi něco jako pro české Milerův Krteček. Neobyčejně půvabné a vtipné vyprávění o osiřelém medvědu z nejtemnějšího Peru, kterého se ujmou v Londýně manželé Fouskovi, nenechá nikoho chladným.
příběhy ze života
Ukázky

Medvídek Paddington

199 Kč
159 Kč
Karlík a továrna na čokoládu - 20%
(1x)
Karlík Bucket, chlapec z chudé rodiny, souhrou šťastných náhod získá los, jenž mu umožní spolu s dalšími dětskými výherci navštívit továrnu na čokoládu pana Willyho Wonky.
příběhy ze života
Ukázky

Karlík a továrna na čokoládu

239 Kč
191 Kč
Lili Větroplaška: Tučňák by se rád proletěl - 20%
Od té doby, co se tučňáci nastěhovali do zoologické zahrady, má zvířecí tlumočnice Lili plné ruce práce: výběh je plný problémových zvířat!
příběhy ze života
Ukázky

Lili Větroplaška: Tučňák by se rád proletěl

209 Kč
167 Kč
Kouzelný klíč – Konec duchů na Hlodavčím zámku - 20%
Na podzimní prázdniny u strýčka na Hlodavčím zámku se Lukáš s Adélkou velmi těšili. Hned po příjezdu je strýček, který je zde kastelánem, vezme na prohlídku.
příběhy ze života
Ukázky

Kouzelný klíč – Konec duchů na Hlodavčím zámku

144 Kč
115 Kč
Lili Větroplaška 10: Sova hlavu do písku nestrčí - 20%
Na školním výletě objeví Lili a její kamarád Lukáš sovičku. Ukáže se, že ji chovali jako domácího mazlíčka a ona zabloudila. Ale sova přece patří do lesa! A tak ji chce Lili naučit, jak žít ve volné přírodě.
příběhy ze života
Ukázky

Lili Větroplaška 10: Sova hlavu do písku nestrčí

209 Kč
167 Kč
Lili Větroplaška 11: Lední medvídek se jen tak nevzdá - 20%
Lili se musí postarat o osiřelé lední medvídě! A není to vůbec snadné – Nanuk, jak se medvídek jmenuje, je totiž pěkný divoch. Nejlepší by bylo, kdyby se ho ujal lední medvěd, který žije v zoo.
příběhy ze života
Ukázky

Lili Větroplaška 11: Lední medvídek se jen tak nevzdá

209 Kč
167 Kč
Morčecí pohádky - 20%
Morčecí kamarádi představují vtipnými krátkými příběhy deset různých povahových vlastností a dovedností. Kniha popisuje jednotlivé charaktery morčecích kamarádů a vypráví o tom, čím jsou tihle chlupatí šikulové zajímaví.
příběhy ze života
Ukázky

Morčecí pohádky

199 Kč
159 Kč
V obležení - 20%
Lukáše, Jakuba, Františka a Kateřinu posílají jejich otcové z Brna na Nový hrad ukrytý v hlubokých lesích Moravského krasu, aby je ochránili před třicetiletou válkou..
příběhy ze života
Ukázky

V obležení

279 Kč
223 Kč
Barvínkovi: Poklad, který přišel poštou - 20%
Ahoj, já jsem Mia Barvínková. Naše rodina je sice tak trochu bláznivá, ale zato si s námi užijete spoustu zábavy. O dobrodružství u nás taky není nouze.
příběhy ze života
Ukázky

Barvínkovi: Poklad, který přišel poštou

209 Kč
167 Kč
Jak se lemur odnaučil šťourat v nose - 20%

Sedm veselých pohádek o hygieně Už jste někdy byli v zoo? A co přesně vám řekli u pokladny? Že si výměnou za zakoupenou vstupenku můžete prohlédnout rozličné druhy zvířat z celého světa? Snad jste jim to neuvěřili! Ve skutečnosti je to přesně naopak: to zvířata se učí od nás, lidí.

příběhy ze života
Ukázky

Jak se lemur odnaučil šťourat v nose

209 Kč
167 Kč
Jak udělat z rodičů opravdové superhvězdy - 20%
Příběh o přátelství, tajných převlecích, vtipech… a splnění životních snů. Můžou být Louisovi rodiče ještě trapnější? Budou někdy podporovat jeho sny? Proč všichni nosí blýskavé a špatně padnoucí oblečení? A proč proboha všichni skandují „ómmmm“.
příběhy ze života
Ukázky

Jak udělat z rodičů opravdové superhvězdy

199 Kč
159 Kč
Malý dům ve Velkém lese - 20%
Nové území znamená pro kočky také nové potíže. Rozdíly mezi jednotlivými klany se opět prohlubují, obě dcery Ohnivého měsíce navíc musí čelit svým vlastním, soukromým zápasům. A když náhle zaútočí nečekaný nepřítel, vypadá to, že s Hromovým klanem je nadobro konec...
příběhy ze života
Ukázky

Malý dům ve Velkém lese

209 Kč
167 Kč
Strašidelná knihovna - Duchové v kině - 20%
Kaz není obyčejný kluk, je to duch. Klárka zas není obyčejná holka – na rozdíl od ostatních lidí totiž dokáže vidět duchy. Jejich detektivní kancelář je proto jako stvořená pro řešení zapeklitých záhad! Hledání Kazova dávno ztraceného strýčka je tentokrát zavede do pekárny, a dokonce i do kina. Během pátrání potkají dalšího dušího detektiva, který se ale s duchy příliš nepáře. Podaří se Klárce a Kazovi rozplést komplikovanou záhadu i tentokrát?
příběhy ze života
Ukázky

Strašidelná knihovna - Duchové v kině

149 Kč
119 Kč
Tleskač - 20%
Jan Tleskač vyrůstá ve stínadelském sirotčinci na Rváčově. Jeho jedinou památkou na rodiče je kovový hlavolam ježek v kleci a v něm ukrytý medailonek s portrétem maminky.
příběhy ze života
Ukázky

Tleskač

279 Kč
223 Kč
Ultima 1: Poslední - 20%
(1x)

První díl strhující zvířecí fantasy trilogie od oceňované autorky Stromu naděje! Nebála se zemřít jako první, jen nechtěla zůstat naživu úplně poslední – ultima. Byx je nejmladší ze smečky dairnů. Tito tvorové vypadají jako psi, ale patří k šesti vládnoucím druhům.

příběhy ze života
Ukázky

Ultima 1: Poslední

209 Kč
167 Kč
Valentýnka a detektivní kancelář - 20%
Nápad na novou hru pro kamarády Jonáše, Péťu a Zuzku tentokrát vnukne Valentýnce tatínek. Četl v novinách o krádeži soch andělů v nedalekém kostele. A tak se Valentýnka rozhodla, že založí detektivní kancelář. Děti se nadšeně vypraví na náměstí v naději, že spatří něco podezřelého.
příběhy ze života
Ukázky

Valentýnka a detektivní kancelář

144 Kč
115 Kč
Zvířátka ze zoo - 20%
(1x)
Co by vám vyprávěla zvířata v zoo, kdybyste jim rozuměli?
příběhy ze života
Ukázky

Zvířátka ze zoo

186 Kč
149 Kč
Doktor Proktor a velká loupež zlata - 20%

Další neuvěřitelná a ještě bláznivější dobrodružství Bulíka, Lízy a jejich kumpána doktora Proktora Na neohrožený trojlístek se tentokrát obrátí s prosbou o pomoc samotný norský král. Jako praví vlastenci se bez váhání vydávají inkognito do Británie, aby zachránili Norsko před mezinárodní ostudou a hospodářskou krizí.

příběhy ze života
Ukázky

Doktor Proktor a velká loupež zlata

249 Kč
199 Kč
Lili Větroplaška 7: Na vlky se nesahá! - 20%
Zvířecí tlumočnice Lili je v úzkých – někdo ji totiž unesl! Ještěže Lili dokáže mluvit s lesními zvířaty a ta dělají všechno pro to, aby jí umožnila utéct. Skutečně pomoci jí ale může jen vlk Askan, který se objeví na poslední chvíli. Lili je v šoku, když zjistí, že i její nový přítel je v nouzi…
příběhy ze života
Ukázky

Lili Větroplaška 7: Na vlky se nesahá!

140 Kč
112 Kč
Lili Větroplaška 8: Srnečka ve sněhu - 20%
Zvířecí tlumočnice Lili vyrazí s rodinou, kamarádem Lukášem a jeho rodiči na zimní dovolenou do Alp. Nastěhují se do útulné horské chaty a v zasněženém lese si užívají prázdniny.
příběhy ze života
Ukázky

Lili Větroplaška 8: Srnečka ve sněhu

140 Kč
112 Kč
Zobrazuji 1 - 20 z 29 položek
1 2 > >>