Nejprodávanější e-knihy - únor 2023
příběhy ze života

Spočítej hvězdy - 20%
(3x)
Strhující román z 2. světové války.
příběhy ze života
Ukázky

Spočítej hvězdy

138 Kč
110 Kč
Malý miliardář - 20%
(2x)
Joe je boháč, přesně řečeno nejbohatší dvanáctiletý kluk v celé Británii. Má všechno, nač si vzpomene: vůz formule 1, kino, pět set párů sportovních bot, orangutana jako sluhu. A přece mu něco důležitého chybí: kamarád…
příběhy ze života
Ukázky

Malý miliardář

148 Kč
118 Kč
Nejhorší děti na světě - 20%
(1x)
Jste připravení setkat se s nejhoršími dětmi na světě? Seznamte se s pěti příšernými kluky a pěti hroznými holkami!
příběhy ze života
Ukázky

Nejhorší děti na světě

198 Kč
158 Kč
Půlnoční gang - 20%
(1x)
Okouzlující příběh pěti dětí trávicích nudné dny na dětském oddělení v nemocnici – a jejich cestě za úžasnými dobrodružstvími.
příběhy ze života
Ukázky

Půlnoční gang

198 Kč
158 Kč
Babička drsňačka - 20%
(7x)
V humorné knížce pro děti se vypráví příběh o předsudcích a toleranci, o překvapivých odhaleních a jedné šíleně troufalé loupeži.
příběhy ze života
Ukázky

Babička drsňačka

148 Kč
118 Kč
Karlík a továrna na čokoládu - 20%
(1x)
Karlík Bucket, chlapec z chudé rodiny, souhrou šťastných náhod získá los, jenž mu umožní spolu s dalšími dětskými výherci navštívit továrnu na čokoládu pana Willyho Wonky.
příběhy ze života
Ukázky

Karlík a továrna na čokoládu

239 Kč
191 Kč
Kufr z nebe - 20%
(1x)
Celé to začalo onou nanejvýš nepravděpodobnou událostí, kdy z nebe spadl kufr… Metropolitní policie požádala Jamieho a mne o sepsání zprávy o veškerých známých skutečnostech týkajících se vyšetřování případu Davida Brightona.
příběhy ze života
Ukázky

Kufr z nebe

319 Kč
255 Kč
Ďábelská zubařka - 20%
(2x)

Na město padá noc a v temnotě se začínají dít podivné, hrůzné věci. Malé děti večer před spaním uloží nic zlého netušíce pod polštář mléčný zub pro zoubkovou vílu, a ráno – ó hrůzo! .....

příběhy ze života
Ukázky

Ďábelská zubařka

198 Kč
158 Kč
Lili Větroplaška 10: Sova hlavu do písku nestrčí - 20%
Na školním výletě objeví Lili a její kamarád Lukáš sovičku. Ukáže se, že ji chovali jako domácího mazlíčka a ona zabloudila. Ale sova přece patří do lesa! A tak ji chce Lili naučit, jak žít ve volné přírodě.
příběhy ze života
Ukázky

Lili Větroplaška 10: Sova hlavu do písku nestrčí

209 Kč
167 Kč
Lili Větroplaška 11: Lední medvídek se jen tak nevzdá - 20%
Lili se musí postarat o osiřelé lední medvídě! A není to vůbec snadné – Nanuk, jak se medvídek jmenuje, je totiž pěkný divoch. Nejlepší by bylo, kdyby se ho ujal lední medvěd, který žije v zoo.
příběhy ze života
Ukázky

Lili Větroplaška 11: Lední medvídek se jen tak nevzdá

209 Kč
167 Kč
V obležení - 20%
Lukáše, Jakuba, Františka a Kateřinu posílají jejich otcové z Brna na Nový hrad ukrytý v hlubokých lesích Moravského krasu, aby je ochránili před třicetiletou válkou..
příběhy ze života
Ukázky

V obležení

279 Kč
223 Kč
Zazářit - 20%
Pro sedmnáctiletou Američanku korejského původu Rachel Kim je touha po úspěchu vším.
příběhy ze života
Ukázky

Zazářit

299 Kč
239 Kč
Malý dům ve Velkém lese - 20%
Nové území znamená pro kočky také nové potíže. Rozdíly mezi jednotlivými klany se opět prohlubují, obě dcery Ohnivého měsíce navíc musí čelit svým vlastním, soukromým zápasům. A když náhle zaútočí nečekaný nepřítel, vypadá to, že s Hromovým klanem je nadobro konec...
příběhy ze života
Ukázky

Malý dům ve Velkém lese

209 Kč
167 Kč
Strašidelná knihovna - Duchové v kině - 20%
Kaz není obyčejný kluk, je to duch. Klárka zas není obyčejná holka – na rozdíl od ostatních lidí totiž dokáže vidět duchy. Jejich detektivní kancelář je proto jako stvořená pro řešení zapeklitých záhad! Hledání Kazova dávno ztraceného strýčka je tentokrát zavede do pekárny, a dokonce i do kina. Během pátrání potkají dalšího dušího detektiva, který se ale s duchy příliš nepáře. Podaří se Klárce a Kazovi rozplést komplikovanou záhadu i tentokrát?
příběhy ze života
Ukázky

Strašidelná knihovna - Duchové v kině

149 Kč
119 Kč
Tleskač - 20%
Jan Tleskač vyrůstá ve stínadelském sirotčinci na Rváčově. Jeho jedinou památkou na rodiče je kovový hlavolam ježek v kleci a v něm ukrytý medailonek s portrétem maminky.
příběhy ze života
Ukázky

Tleskač

279 Kč
223 Kč
Tulák jménem Pup - 20%
Pejsek Pup si myslel, že on a jeho chlapec budou vždycky spolu. Když je osud nečekaně rozdělí, Pupa odvedou a nechají v uličce Nechtěných psů, zboří se mu svět. Aby nebyl sám, přidá se ke smečce toulavých psů, kteří ho postupně naučí, jak na ulici přežít.
příběhy ze života
Ukázky

Tulák jménem Pup

194 Kč
155 Kč
Ultima 1: Poslední - 20%
(1x)

První díl strhující zvířecí fantasy trilogie od oceňované autorky Stromu naděje! Nebála se zemřít jako první, jen nechtěla zůstat naživu úplně poslední – ultima. Byx je nejmladší ze smečky dairnů. Tito tvorové vypadají jako psi, ale patří k šesti vládnoucím druhům.

příběhy ze života
Ukázky

Ultima 1: Poslední

209 Kč
167 Kč
Doktor Proktor a velká loupež zlata - 20%

Další neuvěřitelná a ještě bláznivější dobrodružství Bulíka, Lízy a jejich kumpána doktora Proktora Na neohrožený trojlístek se tentokrát obrátí s prosbou o pomoc samotný norský král. Jako praví vlastenci se bez váhání vydávají inkognito do Británie, aby zachránili Norsko před mezinárodní ostudou a hospodářskou krizí.

příběhy ze života
Ukázky

Doktor Proktor a velká loupež zlata

249 Kč
199 Kč
Lili Větroplaška 8: Srnečka ve sněhu - 20%
Zvířecí tlumočnice Lili vyrazí s rodinou, kamarádem Lukášem a jeho rodiči na zimní dovolenou do Alp. Nastěhují se do útulné horské chaty a v zasněženém lese si užívají prázdniny.
příběhy ze života
Ukázky

Lili Větroplaška 8: Srnečka ve sněhu

140 Kč
112 Kč
Navždy s láskou Lara Jean - 20%
(1x)
Lara Jean zažívá ten nejlepší maturitní ročník, jaký si dívka může přát. Je bláznivě zamilovaná do svého přítele Petera, její táta se znovu žení a Margot se na léto vrátila domů. Lara nechce, aby se něco změnilo, ale ví, že jinak to nepůjde.
příběhy ze života
Ukázky

Navždy s láskou Lara Jean

209 Kč
167 Kč
Zobrazuji 1 - 20 z 30 položek
1 2 > >>