Nejprodávanější Kniha - únor 2023
stavba a úpravy

Live in Your Garden - 11%
Tato velkoryse vypravená publikace přináší svěží a veskrze současný pohled na zahradu jako na přátelské místo, kde se vám bude dobře žít a kde budete trávit příjemné chvíle se svými blízkými.
stavba a úpravy

Live in Your Garden

629 Kč
559 Kč
Zahrada Gaii - 11%
Kniha popisuje systém zahradničení, který kombinuje nejlepší vlastnosti přírodního biotopu, jedlého lesa a konvenční květinové a zeleninové zahrady do samoobnovující se krajiny, která nechává přírodu vykonat většinu práce.
stavba a úpravy

Zahrada Gaii

412 Kč
366 Kč
Ročenka dřevěné architektury 2022 - 11%
Ročenka dřevěné architektury 2022 je tištěnou podobou putovní výstavy Salonu dřevostaveb 2022, festivalu současné dřevěné architektury, a zároveň svébytnou publikací prezentující kurátorský výběr nejvýraznějších dřevostaveb poslední doby.
stavba a úpravy

Ročenka dřevěné architektury 2022

315 Kč
280 Kč
Topíme dřevem - 11%
Oheň nás přitahuje a potřebujeme jej k životu. Bylo tomu tak od počátku věků a je tomu tak i nyní. V době rostoucích cen energií je také správnou volbou topení dřevem v krbech, krbových kamnech či pecích.
stavba a úpravy

Topíme dřevem

242 Kč
215 Kč
99 domů 3 - 11%
Třetí díl bestselleru 99 DOMŮ představuje dalších devadesát devět špičkových rodinných domů, které byly postaveny v uplynulých šesti letech v České republice.
stavba a úpravy

99 domů 3

1 431 Kč
1 272 Kč
Designem ke štěstí - 58%
Kniha Designem ke štěstí vám pomůže proměnit domov – ať už je velký, nebo malý – v místo, kde se budete cítit spokojení a šťastní. Nejde o žádné velké investice, které by vás finančně zruinovaly.
stavba a úpravy

Designem ke štěstí

238 Kč
99 Kč
Jak na permakulturní design - 11%
Brožurka z řady praktických permakulturních publikací seznamuje čtenáře jednoduchou a srozumitelnou formou s postupem permakulturního designu a s radami a tipy našich předních permakulturních designérů, kteří zde dávají nahlédnout do své „kuchyně“.
stavba a úpravy

Jak na permakulturní design

207 Kč
184 Kč
Betonové dekorace - 11%
Vzestup trendu severského stylu přinesl do tvoření nový prvek – beton.
stavba a úpravy

Betonové dekorace

179 Kč
159 Kč
Život podle feng šuej - 11%
V tomto novém a rozšířeném vydání knihy o klasickém feng šuej a designu interiéru Jayme Barrett odhaluje, jak přetvořit váš domov, aby obohatil a změnil váš život díky uvedení vaší duše, těla a ducha do harmonie.
stavba a úpravy

Život podle feng šuej

395 Kč
351 Kč
Hnojení půdy a kompostování v zahradě - 11%
Možná vás už napadla otázka, proč sousedovi tak krásně zahrádka prospívá a vám ne. Tento stav může mít mnohé příčiny. Může to být špatný výběr rostlin pro vaše stanoviště, na živiny chudá půda nebo nedostatečná ochrana před chorobami a škůdci.
stavba a úpravy

Hnojení půdy a kompostování v zahradě

152 Kč
135 Kč
Vysoké záhony - 11%
Vysoké záhony nejsou jen dobrodiním pro záda, ale jsou v zahradě i krásným architektonickým prvkem. Snadno se staví, přinášejí vysoké výnosy nebo poslouží jako okrasné záhony, poutající pozornost.
stavba a úpravy

Vysoké záhony

179 Kč
159 Kč
Řez ovocných stromů a keřů - 14%
Publikace je určena širokému okruhu zájemců pěstujících ovocné stromy v menším či větším rozsahu.
stavba a úpravy

Řez ovocných stromů a keřů

148 Kč
127 Kč