Nejprodávanější knihy - únor 2023
duchovní teorie a směry

AllatRa - 11%
(1x)
Stará proroctví na různých kontinentech, v různých dobách a v různých náboženských systémech vypovídala o tom, že v dnešní době, v době globální změny epoch, se objeví kniha, která změní svět. Bude silná v každém svém slovu a znaku.
duchovní teorie a směry

AllatRa

531 Kč
472 Kč
Mystika a erós - 11%
V dějinách náboženství můžeme vysledovat vždy dva proudy: jeden by rád dospěl k Bohu tím, že se zříká sexuality a pěstuje askezi a zdrženlivost; druhý zakouší Boha prostřednictvím sexuality a erótu. Obě cesty zřejmě odpovídají lidské zkušenosti.
duchovní teorie a směry

Mystika a erós

223 Kč
198 Kč
Enneagram - 6%
(2x)
Enneagram, více než dva tisíce let starý dynamický systém, popisuje devět typů osobnosti, devět charakterů. Po celá staletí byl používán duchovními mistry.
duchovní teorie a směry

Enneagram

246 Kč
231 Kč
Emočně zdravá spiritualita - 11%
Nelze být duchovně zralý a zároveň emočně nezralý: k tomuto závěru autor dospěl díky bolestným zkušenostem se sebou samým i s lidmi, které se coby pastor multietnické komunity pokoušel vést ke Kristu a duchovně formovat.
duchovní teorie a směry

Emočně zdravá spiritualita

266 Kč
236 Kč
Chatrč - 11%
(1x)
Missy, nejmladší dcera Mackenzieho Allena Phillipse, je unesena během rodinného výletu a důkazy o tom, že byla pravděpodobně zavražděna, se najdou v opuštěné chatrči uprostřed oregonské divočiny.
duchovní teorie a směry

Chatrč

296 Kč
263 Kč
Na druhém břehu - 12%
Druhý břeh nepředstavuje útěk od reality všedního dne, ale splnitelnou naději, že svět je bohatší a zajímavější než doposud tušíme, a že lidský život je komplexnější než jen upachtěnost v každodenních stereotypech.
duchovní teorie a směry

Na druhém břehu

85 Kč
75 Kč
Andělské rady - 11%
(3x)
Potřebujete si rychle vytáhnout kartu, která vás povzbudí a dodá vám pocit jistoty? Rozhodujete se mezi několika možnostmi a hledáte jasnou odpověď?
duchovní teorie a směry

Andělské rady

179 Kč
159 Kč
Síla moudrosti - 11%
(3x)
Síla moudrosti od Evžena Štekla (1921–2001), nejmladšího žáka Fráni Drtikola (1883–1961), byla u nás ve své době bezesporu nejkomplexnějším dílem, které se zabývalo po praktické stránce kundaliní-jógou.
duchovní teorie a směry

Síla moudrosti

504 Kč
448 Kč
Spiritualita bez náboženství - 11%
(2x)
Publikace je určena všem, kteří sice nevyznávají žádné náboženství, ale současně jim připadá, že v prožitcích postav, jako je Ježíš, Buddha, Lao-c’, Rúmí a další mudrci minulosti, lze najít důležité pravdy.
duchovní teorie a směry

Spiritualita bez náboženství

237 Kč
210 Kč
Koncept kontinua - 6%
(21x)
Autorka ve své světově proslulé knize vysvětluje, jak je potřeba zacházet s našimi dětmi, aby z nich vyrostly spokojení a samostatní lidé, kteří si nepotřebují „léčit“ své deprivace z dětství.
duchovní teorie a směry

Koncept kontinua

168 Kč
158 Kč
Prastaré tajemství květu života - sv. 2 - 11%
Posvátný vzor Květu života, primární zdroj všech fyzických forem, je v tomto druhém svazku prozkoumáván ještě do větší hloubky. Skrze podrobné geometrické mapování autor ukazuje, jak je tento zdánlivě jednoduchý vzor Květu života obsažen ve stvoření
duchovní teorie a směry

Prastaré tajemství květu života - sv. 2

269 Kč
239 Kč
Být dnes člověkem - 11%
Dvě úzce propojené sestry, obě aktivní na duchovní cestě, obě se schopností převádět duchovní svět do slov ... a pak jedna z nich zemře.
duchovní teorie a směry
Ukázky

Být dnes člověkem

216 Kč
192 Kč
Zasvěcení do haitského vúdú - 11%
Zasvěcení do haitského vúdú je třetí knihou české autorky Veroniky Šulcové, která se ve své tvorbě zaměřuje na afrokaribská náboženství. Autorka zde spojuje vyprávění vlastních zážitků s vúdú na Haiti.
duchovní teorie a směry

Zasvěcení do haitského vúdú

477 Kč
424 Kč
Vědomí a Osobnost - 11%
Tato kniha, vydaná v redakci Anastasie Novych, je tištěnou verzí pořadu „Vědomí a Osobnost. Od předem mrtvého k věčně Živému“ s účastí Igora Michajloviče Danilova.
duchovní teorie a směry

Vědomí a Osobnost

351 Kč
312 Kč
Corpus Hermeticum - 11%
Jádro publikace tvoří texty a překlady souboru řeckých hermetických spisů s komentářem, ozřejmujícím argumentaci hermetických autorů.
duchovní teorie a směry

Corpus Hermeticum

500 Kč
444 Kč
Láska, vztahy a přátelství - 11%
Toltécká tradice říká, že k naší pravé povaze nás vede štěstí, svoboda a láska.
duchovní teorie a směry

Láska, vztahy a přátelství

224 Kč
199 Kč
Naši zemřelí - 11%
Smrtí člověka jeho život nekončí, jeho duch žije dál v duchovním světě. Rudolf Steiner v knize předkládá možnosti propojení těchto dvou světů, světa živých a zemřelých.
duchovní teorie a směry

Naši zemřelí

117 Kč
104 Kč
Paměti mystika - 11%
Duchovní memoáry, podle nichž natočila a od listopadu 1998 do února 1999 odvysílala na svém prvním programu veřejnoprávní Česká televize patnáctidílný stejnojmenný seriál.
duchovní teorie a směry

Paměti mystika

383 Kč
340 Kč
Páté tajemství - 11%
Má-li člověk výběr mezi dobrem a zlem, nutí ho to k zamyšlení nad tím, co která z možností skrývá a kam ho přivede. Ale je důležitou podmínkou, aby o těchto odpůrčích silách věděl, aby znal jejich působnost i cesty, jak v lidských článcích působí.
duchovní teorie a směry

Páté tajemství

234 Kč
208 Kč
Prastaré tajemství květu života - sv. 1 - 11%
Kdysi veškerý život v univerzu znal Květ života jako vzorec stvoření – geometrický tvar, který nás přivádí do fyzického bytí a vyvádí z něj. Pak jsme z velmi vysokého stavu vědomí upadli do temnoty a zapomněli na to, kým jsme byli.
duchovní teorie a směry

Prastaré tajemství květu života - sv. 1

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 1 - 20 z 73 položek
1 2 3 4 > >>