Nejprodávanější e-knihy - únor 2023
cestování

Mexikopedie - 20%
(1x)
Mexiko je rozlohou obrovská země, o níž se říká, že jeden život na její poznání nestačí. Ale proč se o to alespoň nepokusit? Mexikopedie přibližuje v abecedně řazených tématech více či méně známé oblasti mexické kultury, gastronomie, přírody i umění.
cestování
Ukázky

Mexikopedie

348 Kč
278 Kč
Moje duše Indie - 20%
Kniha, u které se budete smát od ucha k uchu, ale taky plakat dojetím, a nakonec vás pohladí po duši. Indií provoněný skutečný příběh, v němž společně s Katkou budete projíždět touto rozmanitou zemí v nejlevnější třídě indického vlaku.
cestování
Ukázky

Moje duše Indie

279 Kč
223 Kč
Pas a pes - 20%
(2x)
Jak se dostat z klimatizované kanceláře rovnou do pralesa a prožít hromadu dobrodružství na druhém konci světa?
cestování
Ukázky

Pas a pes

382 Kč
306 Kč
Výpravy do divočiny - 20%
(4x)
Žijící legenda a průvodce sérií Zázračná planeta z produkce BBC, sir David Attenborough, vypráví příběh začátku své kariéry přírodovědce, dokumentaristy a popularizátora.
cestování
Ukázky

Výpravy do divočiny

348 Kč
278 Kč
Zápisky z Afghánistánu - 20%
(1x)

Autentické svědectví z válečných oblastí Afghánistánu od známého reportéra Působil jako zahraniční korespondent ČT v Afghánistánu a natáčel reportáže z míst, kde sloužily jednotky Armády ČR. Karel Rožánek přináší osobní svědectví o zahraničních misích v divoké zemi lovců draků.

cestování
Ukázky

Zápisky z Afghánistánu

194 Kč
155 Kč
Život na 4 kolech - 20%
Ze staré dodávky si postavili za necelý měsíc plnohodnotný dům, do kterého se natrvalo nastěhovali a vyrazili poznávat svět.
cestování
Ukázky

Život na 4 kolech

399 Kč
319 Kč
S chutí po Česku - 20%

Vlakem za regionálními specialitami a zážitky Přestože je Michaela Bugrisová velká světoběžnice a pravidelně se vydává do všech koutů světa na gurmánské výpravy, tak na své rodné Česko nedá dopustit.

cestování
Ukázky

S chutí po Česku

299 Kč
239 Kč
Sovětistán - 20%
Vyzbrojená solidní znalostí ruštiny, zvědavostí i kritickým přístupem se norská novinářka a spisovatelka Erika Fatlandová (nar. 1983) vydává na cestu do postsovětských zemí Střední Asie – do prostoru, z nějž k nám běžně zalétají jen kusé zprávy, pokud nápad některého z místních diktátorů díky své bizarnosti pronikne na stránky západních médií.
cestování
Ukázky

Sovětistán

349 Kč
279 Kč
Tančící medvědi - 20%
(1x)
V další knize Witolda Szabłowského najdete nezvyklý příběh posledních bulharských medvědářů a jejich cvičených medvědů, kterým sundali řetězy a učí je žít volně, bez drilu. Autor nachází paralelu mezi osudem zvířat a vývojem postkomunistických zemí.
cestování
Ukázky

Tančící medvědi

199 Kč
159 Kč
Jací jsou? - Češi - 20%
Nový zábavný průvodce popisuje českou povahu, tradice a životní styl. My všichni samozřejmě víme, čím žijeme, co máme rádi a čemu věříme. V knize ale zjistíte, jak nás vidí ve světě, a to není totéž.
cestování
Ukázky

Jací jsou? - Češi

119 Kč
95 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 30 položek
<< < 1 2 3 > >>