Nejprodávanější e-knihy - únor 2023
cestování

Jací jsou? - Dánové - 20%
Chcete poznat dánskou povahu? Pak je tato nová příručka právě pro vás! Vážně i humornou formou seznamuje s životním stylem Dánů. Dozvíte se, čím žijí, jak se baví a co je pro ně důležité.
cestování
Ukázky

Jací jsou? - Dánové

119 Kč
95 Kč
Jací jsou? - Italové - 20%
Zábavný průvodce povahou Italů. Kniha vás vážně i humornou formou seznámí s životním stylem Italů a jejich zvyklostmi. Dozvíte se, jak se Italové baví, jak pracují, jak funguje italská rodina a byznys vůbec.
cestování
Ukázky

Jací jsou? - Italové

119 Kč
95 Kč
Jací jsou? - Izraelci - 20%
Nový zábavný průvodce povahou Izraelců vám nabídne fakta i zajímavosti o jejich každodenním životě, abyste s nimi snadněji navázali kontakt.
cestování
Ukázky

Jací jsou? - Izraelci

119 Kč
95 Kč
Jací jsou? - Norové - 20%
Chcete pochopit norskou povahu? Pak je tato nová příručka právě pro vás! Vážně i humornou formou seznamuje s životním stylem Norů. Dozvíte se, jak pracují, co je baví, jak funguje norská rodina a společnost vůbec.
cestování
Ukázky

Jací jsou? - Norové

119 Kč
95 Kč
Žena v polární noci - 20%
(6x)

„Všeho nech a přijeď za mnou!“ Právě tohle napsal své mladé ženě její manžel, který se v té době živil jako lovec kožešin na Západním Špicberku.

cestování
Ukázky

Žena v polární noci

230 Kč
184 Kč
Honest Guide - 20%
(1x)
Všechno, co jste chtěli vědět o Praze, ale báli jste se zeptat! Netradiční průvodce Janka Rubeše a Honzy Mikulky s ilustracemi Elišky Podzimkové.
cestování
Ukázky

Honest Guide

279 Kč
223 Kč
Posekej si ten trávník, nejsou vidět hadi - 20%
(1x)
Tak jsem již zpátky v Kolumbii, třicet hodin čtyřmi různými autobusy z Quita až do Medellínu. Policejní kontroly hledají drogy a zbraně, po zuby ozbrojené motohlídky vyhledávají ozbrojence, ukrutné vedro, jedna hořící pneumatika, ...
cestování
Ukázky

Posekej si ten trávník, nejsou vidět hadi

180 Kč
144 Kč
Island - 20%
(1x)
Turistický průvodce je příjemný do ruky a nabitý aktuálními informacemi. Hutný, avšak přehledný text je doplněn množstvím poutavých fotografií. Kniha je tak skutečnou inspirací na cesty.
cestování
Ukázky

Island

129 Kč
103 Kč
2012 - 20%
(2x)
Cestovatel, etnolog a spisovatel Miloslav Stingl se v této knize vydává za tajemstvím indiánských měst a indiánských pyramid.
cestování
Ukázky

2012

149 Kč
119 Kč
Kolem kolem Mexika - 20%
V srpnu 2010 jsem se sevřeným pozadím přiletěl do Tijuany, druhého nejnebezpečnějšího města Mexika. Těžko jsem si zvykal na každodenní demonstraci síly po zuby ozbrojených vládních vojáků. Poutavý text doplňuje více než 150 fotografií.
cestování
Ukázky

Kolem kolem Mexika

66 Kč
53 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 30 položek
<< < 1 2 3