Nejprodávanější e-knihy - únor 2023
rodina a dítě

Těhotnej Buddha - 20%
(1x)

Autentický příběh matky bojovnice, který netradiční formou obnažuje společenská tabu. Ne všechny matky totiž mají štěstí. Kniha zachycuje závažná rodičovská témata originálně a neakademicky, s nadhledem i humorem.

rodina a dítě
Ukázky

Těhotnej Buddha

139 Kč
111 Kč
Trauma očima dítěte - 20%
Základní pravda, kterou autoři v knize přinášejí, je, že dospělí mají nejprve věnovat pozornost vlastnímu emočnímu stavu, protože děti mohou uvolnit své napětí pouze v přítomnosti klidného, schopného a konejšivého dospělého.
rodina a dítě
Ukázky

Trauma očima dítěte

240 Kč
192 Kč
Krizové situace výchovy a výuky - 20%
Autoři popisují část podstatných výchovných problémů projevujících se v současné rodině a hlavně ve školním prostředí. Zaměřují se především na konkrétní příběhy a situace ve školním prostředí.
rodina a dítě
Ukázky

Krizové situace výchovy a výuky

99 Kč
79 Kč
Najděte si svého marťana - 20%
(29x)
V knize objevíte svěží pohledy a úvahy z oblasti psychologie a mezilidských vztahů. Zaujme vás zejména to, s jakým citem autor popisuje svět malých dětí - jeho pojetí je sympatickou pozvánkou do světa dětské psychiky.
rodina a dítě
Ukázky

Najděte si svého marťana

188 Kč
150 Kč
Hry v mateřské škole v teorii a praxi
(1x)
"Jak můžeme dítě podnítit k hledání vlastních cest, k odhadování svých schopností, k výběru inspirujících stimulů a k jejich tvořivému zpracování? Jak je vést k samostatnému rozhodování a postupnému uvědomování si odpovědnosti za své rozhodnutí?
rodina a dítě
Ukázky

Hry v mateřské škole v teorii a praxi

203 Kč
Mína - jablko ze stromu Aspergerů - 20%
Autismus a mateřství? Otázka vyvolávající lavinu dalších otázek, emocí, domněnek. Lhostejno, zda v mysli odborníka, laika, či člověka s autismem. A právě u něj jsou cesty úvah vedoucí k rozhodnutí, zda být, nebo nebýt rodičem, nejvíce spletité.
rodina a dítě
Ukázky

Mína - jablko ze stromu Aspergerů

199 Kč
159 Kč
Stop neplodnosti - 20%
Autor sepsal své vlastní zkušenosti, které se svoji ženou získali během cesty k početí potomka. Pojednává o různých možnostech, jak toho dosáhnout, když to jde těžko.
rodina a dítě
Ukázky

Stop neplodnosti

149 Kč
119 Kč
AHA! Rodičovství - sourozenci - 20%
Kniha obsahuje praktické a výzkumem podložené rady, jak: - si vytvořit hluboký vztah ke každému z vašich dětí, aby skutečně uvěřily tomu, že nikoho jiného nemůžete milovat více...
rodina a dítě
Ukázky

AHA! Rodičovství - sourozenci

269 Kč
215 Kč
Jak se lemur odnaučil šťourat v nose - 20%

Sedm veselých pohádek o hygieně Už jste někdy byli v zoo? A co přesně vám řekli u pokladny? Že si výměnou za zakoupenou vstupenku můžete prohlédnout rozličné druhy zvířat z celého světa? Snad jste jim to neuvěřili! Ve skutečnosti je to přesně naopak: to zvířata se učí od nás, lidí.

rodina a dítě
Ukázky

Jak se lemur odnaučil šťourat v nose

209 Kč
167 Kč
Rodičovština - 20%
(1x)
Co je to „rodičovština“? Zdánlivě nevinné fráze, které rodiče používají v komunikaci s malými dětmi. Věděli jste, že pochvalou „To se ti moc povedlo!“ můžete dítěti ve skutečnosti ublížit nebo že když potomka nutíte, aby hezky poděkoval, jde o nejhorší možný způsob, jak ho naučit slušnému chování?
rodina a dítě
Ukázky

Rodičovština

279 Kč
223 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 55 položek
<< < 1 2 3 4 .. 6 > >>