Nejprodávanější e-knihy - únor 2023
rodina a dítě

Říkanky s pohybem pro malé děti - 20%
Říkanky, milé barevné obrázky a spousta pohybu! To vše představuje ideální kombinaci, která přinese radost dětem i jejich rodičům.
rodina a dítě
Ukázky

Říkanky s pohybem pro malé děti

179 Kč
143 Kč
Spánek miminek - 20%
Spí dost? Spí dobře? Proč ještě neprospí celou noc? Má usínat samo? Proč se budí uprostřed noci s brekem a nejde utišit? Spánek miminek se někdy může zdát jako neskutečně složitý rébus, který dokáže ovlivnit pohodu celé rodiny.
rodina a dítě
Ukázky

Spánek miminek

279 Kč
223 Kč
Odolné dítě - 20%
Dnešní výchova je v mnohém jiná, než tomu bylo dřív. O děti pečujeme, jako by šlo o vzácné cizokrajné květiny, kolem kterých je třeba postavit skleník a neustále je chránit, hlídat a se vším jim pomáhat.
rodina a dítě
Ukázky

Odolné dítě

243 Kč
194 Kč
Přetrvávající primární reflexy - 20%

V českém prostředí unikátní publikace o přetrvávajících primárních refl exech, je určena širokému spektru čtenářů a zejména těm, kteří se snaží vyřešit příčinu lavinovitě narůstajících problémů dnešních dětí s učením a chováním.

rodina a dítě
Ukázky

Přetrvávající primární reflexy

420 Kč
336 Kč
52 keramických projektů s GOLEMem pro děti - 20%
Golem je oblíbený český výtvarný časopis vycházející již 13 let, který svým čtenářům 4x do roka nabízí vždy novou porci „hliněných“ nápadů českých a slovenských keramiků s cílem zábavného šíření a zachovávání nejtradičnějšího z českých řemesel.
rodina a dítě
Ukázky

52 keramických projektů s GOLEMem pro děti

189 Kč
151 Kč
Jak přežít krizi v rodině - 20%
Manželství, nebo život na psí knížku? Komu z rodičů patří dítě? Jak se domoct výživného? Kdo koho víc týrá? Jak se rychle rozvést? A rozvádět se vůbec? Musí mě dítě poslechnout? Do jakého věku? Jak mám přinutit partnera, aby se ke mně vrátil? Jak vysoudit styk se synem či s dcerou?
rodina a dítě
Ukázky

Jak přežít krizi v rodině

209 Kč
167 Kč
Maminko, nekřič! - 20%
Sotva vás někdo dokáže rozčílit tak jako vaše vlastní dítě.
rodina a dítě
Ukázky

Maminko, nekřič!

254 Kč
203 Kč
Mýty a fakta o autismu - 20%
Kniha přináší populárně-naučnou formou málo známá fakta o autismu, jejich nečekané souvislosti a nevyhýbá se ani hodně diskutovaným tématům. Není učebnicovým textem ani poradenskou příručkou.
rodina a dítě
Ukázky

Mýty a fakta o autismu

199 Kč
159 Kč
Vulvou porodní asistentky - 20%

Průvodce závěrečnou fází těhotenství a porodem, který Vás připraví na všechno Zkušená porodní asistentka a blogerka Alžběta Samková ví o rození dětí první i poslední. Všem budoucím maminkám srozumitelným stylem předává informace, jak se připravit na porod, aby ho co nejlépe zvládly.

rodina a dítě
Ukázky

Vulvou porodní asistentky

249 Kč
199 Kč
Dítě na vlastní pohon - 20%
Rodičovství není snadné – milujeme své děti a děláme pro ně, co můžeme. Ale opravdu závisí úspěch našich potomků na tom, kolik úsilí věnujeme jejich školním výsledkům a volnočasovým aktivitám?
rodina a dítě
Ukázky

Dítě na vlastní pohon

279 Kč
223 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 55 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>