Nejprodávanější tituly - únor 2023
svět

Zapomenutá tajemství Prahy - 11%
Zajímají vás zapomenuté příběhy a tajemství Prahy?
svět

Zapomenutá tajemství Prahy

314 Kč
279 Kč
A odkud bych asi tak byl? - 11%
(3x)

Rusko očima českého zahraničního reportéra.

Miroslav Karas působil v Rusku jako zahraniční reportér České televize a stal se svědkem mnoha zásadních momentů moderní ruské historie.

svět

A odkud bych asi tak byl?

359 Kč
319 Kč
Dva měsíce v Lisabonu - 11%
(2x)

69 kapitol o stovkách míst, pro jejichž návštěvu nejspíš neexistuje žádný vážný důvod, což ale neznamená, že se na nich nebudete cítit skvěle

V dubnu 2019 se architekt Adam Gebrian vydal se svou ženou Markétou a tříletým synem Filipem do Lisabonu.

svět

Dva měsíce v Lisabonu

341 Kč
303 Kč
Záhadné taje Sibiře - 11%
Nahlédněte do neuvěřitelných osudů odsouzenců k životu na zmrzlé Sibiři. Do vyhnanství sem byli posíláni poddaní nepohodlní carskému i stalinskému režimu, mezi nimiž se objevují spisovatelé jako Dostojevskij, Černyševskij, Sacharov, Solženicyn...
svět

Záhadné taje Sibiře

359 Kč
319 Kč
Jací jsou? - Němci - 11%
Zábavný průvodce německou povahou je tady! Popisuje odlehčenou čtivou formou, jací Němci skutečně jsou. Dozvíte se, proč jsou hrdí na svou výkonnost, organizaci, disciplínu a preciznost, jaký mají smysl pro humor, ale také jak funguje rodina.
svět

Jací jsou? - Němci

134 Kč
119 Kč
Jací jsou? - Španělé - 11%
Nový zábavný průvodce povahou Španělů. Přečtěte si o jejich zvyklostech, zásadách, charakteru a temperamentu, abyste snadněji navázali kontakt. Dozvíte se, čím se baví, co je pro ně důležité, jak funguje rodina, byznys a společnost.
svět

Jací jsou? - Španělé

134 Kč
119 Kč
Krakov do kapsy - Lonely Planet
Krakovské středověké uličky prostupuje mytická atmosféra, zároveň však pulzují moderním životem a nabízejí nakažlivou harmonii minulosti s přítomností.
svět

Krakov do kapsy - Lonely Planet

116 Kč
Za oponou války - 11%
(4x)
Jakub Szántó v knize přibližuje své dramatické zážitky z frontových linií, míst teroristických útoků i státních převratů a revolucí, které během své kariéry televizního novináře v uplynulých dvou dekádách natáčel.
svět
Ukázky

Za oponou války

268 Kč
238 Kč
Skotsko - 11%
Kdo a proč budoval megalitické stavby? Žil skutečně král Artuš? Jaké tajemství skrývá Rosslynská kaple? Žije ve skotských jezerech dávno vyhynulý tvor? A kým byl ve skutečnosti William Wallace?
svět

Skotsko

268 Kč
238 Kč
Bosna a Hercegovina
Nový aktualizovaný průvodce sepsán expertem Timem Clancym, který do oblasti přišel jako dobrovolník během válečných let a zůstal téměř 30 let. Všechny praktické informace jsou tedy z první ruky.
svět

Bosna a Hercegovina

421 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 86 položek
<< < 1 2 3 4 .. 9 > >>