Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - únor 2023
botanika

Houby - 11%
Čtenáři se dostává do rukou druhé, rozšířené a upravené vydání knihy o houbách, ve které je popsáno 177 druhů, avšak informace jsou v ní až o 400 druzích. Obsahuje mnohé poznatky, které se v běžných houbařských atlasech nevyskytují.
botanika

Houby

269 Kč
239 Kč
Stromy - 11%
Publikace přináší zajímavosti a podrobné informace o jednotlivých druzích z celé Evropy.
botanika

Stromy

269 Kč
239 Kč
Jedlé rostliny z přírody - 11%
Atlas jedlých i léčivých zahradních i planých rostlin s jejich vyobrazeními a s kuchařskými předpisy.
botanika

Jedlé rostliny z přírody

269 Kč
239 Kč
Zahrada zdraví - 11%
Katalog k výstavě "Zahrada zdraví. Botanické knihy šesti století ve sbírkách Vědecké knihovny v Olomouci" s bohatou přílohou, s barevnými a černobílými reprodukcemi knižních ilustrací.
botanika

Zahrada zdraví

225 Kč
200 Kč
Mech - Z lesa do zahrady: průvodce skrytým světem mechu - 11%
Objevte magický svět mechu. Mech je všude kolem nás. Nejčastěji ho vídáme na vlhkých a stinných místech, můžeme ho najít ale i na těch nejneočekávanějších a nejodlehlejších místech od pouští až po Antarktidu.
botanika
Ukázky

Mech - Z lesa do zahrady: průvodce skrytým světem mechu

251 Kč
223 Kč
Jedovaté rostliny - 11%
Kniha seznamuje čtenáře s jedovatými rostlinami, vyskytujícími se v přírodě u nás i v cizině. Byla napsána pro ty, kteří jedovaté rostliny neznají, chodí kolem nich a mohli by se přiotrávit nebo dokonce zemřít.
botanika

Jedovaté rostliny

269 Kč
239 Kč
O kaktech a jejich narkotických účincích - 11%
(1x)
Studie osobitého botanika a etnografa (1882–1944) představuje dobovou sumu vědeckých poznatků o těchto nedostupných a záhadných rostlinách, botanicky určených jako rod Lophophora, i jeho vlastní zkušenosti a přínos světovému výzkumu.
botanika

O kaktech a jejich narkotických účincích

248 Kč
220 Kč
Rostliny pro zdraví - 11%
Historie využívání léčivých rostlin v léčitelské praxi začala už před několika tisíci lety. Však také jsou naše luka a pole jedinou velkou lékárnou. Léčivé rostliny jsou planě rostoucí, případně pěstované rostlinné druhy.
botanika

Rostliny pro zdraví

269 Kč
239 Kč
Sbíráme čirůvky - 11%
Kniha pojednává tentokrát o čirůvkách. Tak jako v případě knihy o holubinkách obsahuje i tato receptář nejchutnějších jídel připravených z čirůvek.
botanika

Sbíráme čirůvky

449 Kč
399 Kč
The Caucasus and its Flowers - 11%
This book is devoted to the plants of the Caucasus and the ecological conditions in which they grow. It is aimed at amateur and professional botanists, rock gardeners, plant and mountain lovers, and those who admire photographs of wild beauty.
botanika

The Caucasus and its Flowers

630 Kč
560 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 22 položek
<< < 1 2 3 > >>