Nejprodávanější e-knihy - únor 2023
horory

Kniha nehod - 20%
(1x)
Kdysi dávno žil Nathan v domě na venkově se svým násilnickým otcem – a nikdy své rodině neřekl, co se mu tam stalo.
horory
Ukázky

Kniha nehod

399 Kč
319 Kč
Frankenstein aneb novodobý Prométheus - 20%
(1x)
Viktor Frankenstein, posedlý touhou stvořit život, plení hřbitovy, aby získal materiál k vytvoření nové bytosti. Tu pak pomocí elektřiny probudí k životu. Ale tvor, zbavený lidské společnosti a odvržený i samotným Frankensteinem, se rozhodne zničit svého stvořitele i vše, co je mu drahé.
horory
Ukázky

Frankenstein aneb novodobý Prométheus

249 Kč
199 Kč
Pavučina snů - 20%
(3x)
Kdysi dávno se v prokletém městě Derry (dějišti klasických románů To a Nespavost) spojili čtyři kluci a odhodlali se ke statečnému činu. K činu, jenž je všechny změnil způsobem, který nikdy nebudou schopni pochopit.
horory
Ukázky

Pavučina snů

320 Kč
256 Kč
Poslední úkol pro Gwendy - 20%
Vyvrcholení trilogie. Když bylo Gwendy Petersonové dvanáct let, dal jí cizinec jménem Richard Farris do úschovy tajemnou skříňku.
horory
Ukázky

Poslední úkol pro Gwendy

260 Kč
208 Kč
Rohy - 20%
Příběh o lásce, pomstě a temných stránkách lidské duše se vine jako cesta krajinou plnou překvapení a nečekaných zvratů, z nichž největší čeká samozřejmě na konci.
horory
Ukázky

Rohy

240 Kč
192 Kč
Všechno je definitivní - 20%
(1x)
Soubor čtrnácti temných povídek Stephena Kinga.
horory
Ukázky

Všechno je definitivní

300 Kč
240 Kč
Z Buicku 8 - 20%

Pennsylvánští státní policisté z fiktivního města Statler přivezou na stanici starý Buick Roadmaster, jehož majitel zmizel u čerpací stanice. Vůz budí pozornost a záhy se ukáže, že jeho dveře a kufr mohou vést do jiné dimenze.

horory
Ukázky

Z Buicku 8

230 Kč
184 Kč
Zhubni - 20%
(1x)
Kletba jako zasloužený trest? Billy Halleck má všechno, co si může přát – drahý dům, hezkou rodinu a výnosné zaměstnání v advokátní kanceláři. Má však také velkou nadváhu a lékař ho varuje před infarktem.
horory
Ukázky

Zhubni

219 Kč
175 Kč
Zvuk - 20%
(1x)
Na úpatí hory Mount Hood líčí šestnáctiletá Tennant se svou osmiletou sestrou Sophií pasti na zajíce. Náhle je zasáhnou podivné vibrace vycházející z lesa. Postupně nabývají na intenzitě, až zní jako ohlušující křik. Jejich rodiče je rychle odvedou pryč a schovají v podzemním krytu. Zvuk však sílí...
horory
Ukázky

Zvuk

319 Kč
255 Kč
Temná půle - 20%
Stvořit George Starka bylo snadné, zbavit se ho bude mnohem těžší… Spisovatel Ted Baumont je obviněn ze série brutálních vražd. Nejenže byly na místě zločinu nalezeny jeho otisky prstů, svědčí proti němu i další důkazy. Ted prohlašuje, že je nevinen.
horory
Ukázky

Temná půle

259 Kč
207 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 27 položek
<< < 1 2 3 > >>