Nejprodávanější e-knihy - únor 2023
rodina a dítě

Říkanky s pohybem pro malé děti - 20%
Říkanky, milé barevné obrázky a spousta pohybu! To vše představuje ideální kombinaci, která přinese radost dětem i jejich rodičům.
rodina a dítě
Ukázky

Říkanky s pohybem pro malé děti

179 Kč
143 Kč
Spánek miminek - 20%
Spí dost? Spí dobře? Proč ještě neprospí celou noc? Má usínat samo? Proč se budí uprostřed noci s brekem a nejde utišit? Spánek miminek se někdy může zdát jako neskutečně složitý rébus, který dokáže ovlivnit pohodu celé rodiny.
rodina a dítě
Ukázky

Spánek miminek

279 Kč
223 Kč
Odolné dítě - 20%
Dnešní výchova je v mnohém jiná, než tomu bylo dřív. O děti pečujeme, jako by šlo o vzácné cizokrajné květiny, kolem kterých je třeba postavit skleník a neustále je chránit, hlídat a se vším jim pomáhat.
rodina a dítě
Ukázky

Odolné dítě

243 Kč
194 Kč
Přetrvávající primární reflexy - 20%

V českém prostředí unikátní publikace o přetrvávajících primárních refl exech, je určena širokému spektru čtenářů a zejména těm, kteří se snaží vyřešit příčinu lavinovitě narůstajících problémů dnešních dětí s učením a chováním.

rodina a dítě
Ukázky

Přetrvávající primární reflexy

420 Kč
336 Kč
52 keramických projektů s GOLEMem pro děti - 20%
Golem je oblíbený český výtvarný časopis vycházející již 13 let, který svým čtenářům 4x do roka nabízí vždy novou porci „hliněných“ nápadů českých a slovenských keramiků s cílem zábavného šíření a zachovávání nejtradičnějšího z českých řemesel.
rodina a dítě
Ukázky

52 keramických projektů s GOLEMem pro děti

189 Kč
151 Kč
Jak přežít krizi v rodině - 20%
Manželství, nebo život na psí knížku? Komu z rodičů patří dítě? Jak se domoct výživného? Kdo koho víc týrá? Jak se rychle rozvést? A rozvádět se vůbec? Musí mě dítě poslechnout? Do jakého věku? Jak mám přinutit partnera, aby se ke mně vrátil? Jak vysoudit styk se synem či s dcerou?
rodina a dítě
Ukázky

Jak přežít krizi v rodině

209 Kč
167 Kč
Maminko, nekřič! - 20%
Sotva vás někdo dokáže rozčílit tak jako vaše vlastní dítě.
rodina a dítě
Ukázky

Maminko, nekřič!

254 Kč
203 Kč
Mýty a fakta o autismu - 20%
Kniha přináší populárně-naučnou formou málo známá fakta o autismu, jejich nečekané souvislosti a nevyhýbá se ani hodně diskutovaným tématům. Není učebnicovým textem ani poradenskou příručkou.
rodina a dítě
Ukázky

Mýty a fakta o autismu

199 Kč
159 Kč
Vulvou porodní asistentky - 20%

Průvodce závěrečnou fází těhotenství a porodem, který Vás připraví na všechno Zkušená porodní asistentka a blogerka Alžběta Samková ví o rození dětí první i poslední. Všem budoucím maminkám srozumitelným stylem předává informace, jak se připravit na porod, aby ho co nejlépe zvládly.

rodina a dítě
Ukázky

Vulvou porodní asistentky

249 Kč
199 Kč
Dítě na vlastní pohon - 20%
Rodičovství není snadné – milujeme své děti a děláme pro ně, co můžeme. Ale opravdu závisí úspěch našich potomků na tom, kolik úsilí věnujeme jejich školním výsledkům a volnočasovým aktivitám?
rodina a dítě
Ukázky

Dítě na vlastní pohon

279 Kč
223 Kč
Jsi tam, brácho? - 20%
(4x)
Knížka je sympatickou pozvánkou do světa Marka Hermana a Jiřího Haldy. Tihle dva chlapíci jezdí neúnavně po celé republice a přednášejí o výchově dětí a hledání sama sebe. Středobodem jejich světa je rodina a malé děti do šesti let.
rodina a dítě
Ukázky

Jsi tam, brácho?

188 Kč
150 Kč
Logopedie pro nejmenší - 20%
Mnozí z vás by mezi slova logopedie a nácvik správné výslovnosti dali rovnítko, a nebylo by to špatně. Logopedie se však nezabývá pouze artikulací, ale také celkovým rozvojem komunikačních dovedností. A ty je možné začít trénovat již v raném věku, ideálně nenásilným a hravým způsobem.
rodina a dítě
Ukázky

Logopedie pro nejmenší

149 Kč
119 Kč
Zachovejte klid, vaše žabka dospívá - 20%
Puberta – vzrušující, ale pro spoustu dětí i velice těžké období. Prochází mnoha změnami a obzvlášť potřebují trpělivost a důvěru svých rodičů. Udržet při výchově dospívajících rovnováhu mezi otevřenou myslí (mindfulness) a vřelým srdcem přitom vůbec není snadné.
rodina a dítě
Ukázky

Zachovejte klid, vaše žabka dospívá

209 Kč
167 Kč
Muzikoterapie a edukace - 20%
Celou knihu provázejí dvě klíčová slova: muzikoterapie a edukace. Jde o první publikaci na českém trhu zaměřenou na problematiku výchovy a vzdělávání s pomocí hudby a psychosomatické muzikoterapie.
rodina a dítě
Ukázky

Muzikoterapie a edukace

280 Kč
224 Kč
Speciální pedagogika - 20%
Snaha léčit choroby a napravovat vady či poruchy je stejně stará jako nemoci a postižení. Ovšem i tam, kde léčba není možná, lze usilovat o kvalitní výchovu, vzdělávání, osobnostní rozvoj a začlenění handicapovaného člověka do společnosti.
rodina a dítě
Ukázky

Speciální pedagogika

246 Kč
197 Kč
Dobrodružství animace - 20%
Kniha pro děti, které se touží stát alespoň na chvíli filmovou hvězdou, nebo režisérem vlastního filmu. I předškolní děti podle této knihy pochopí, jak se takový animovaný film dělá. Ty malé děti za malé asistence, a ty větší děti úplně samy.
rodina a dítě
Ukázky

Dobrodružství animace

90 Kč
72 Kč
Hovory s porodní bábou - 20%
(1x)
Kniha nabízí pohled na těhotenství a porod prostřednictvím rozhovoru se známou porodní asistentkou Ivanou Konigsmarkovou, která třicet let pomáhá přivést děti na svět.
rodina a dítě
Ukázky

Hovory s porodní bábou

128 Kč
102 Kč
Jak na strach a úzkost v těhotenství - 20%
Publikace se věnuje případným kritickým obdobím těhotenství, snaží se vysvětlit principy vyšetření, která těhotná žena absolvuje, a popisuje, co od nich může očekávat.
rodina a dítě
Ukázky

Jak na strach a úzkost v těhotenství

203 Kč
162 Kč
Máme dítě s ADHD - 20%
Publikace je zaměřena nejen na poznání, co hyperaktivita je, jak vzniká, jaké jsou její základní projevy a jak se tyto projevy mění v průběhu vývoje dítěte, ale zejména na praktické náměty a postupy, jak výchovně vést hyperaktivní děti.
rodina a dítě
Ukázky

Máme dítě s ADHD

305 Kč
244 Kč
Rizikové chování v dospívání - 20%
Kniha podává přehled o tzv. nové morbiditě mládeže, která v současnosti významně ohrožuje zdraví dospívajících a zvyšuje jejich nemocnost i úmrtnost. Jedná se o tzv. syndrom rizikového chování v dospívání.
rodina a dítě
Ukázky

Rizikové chování v dospívání

169 Kč
135 Kč
Zobrazuji 21 - 40 z 55 položek
<< < 1 2 3 > >>