Nejprodávanější e-knihy - únor 2023
rodina a dítě

Mnohem menší dareba, než jste čekali - 20%
Publikace známého českého psychologa se zabývá rozdělením poruch chování dětí, popisuje příčiny krádeží, záškoláctví, lží a zabývá se také souvisejícími projevy – konflikty dětí s rodiči a učiteli, zneužíváním dítěte, šikanou atd.
rodina a dítě
Ukázky

Mnohem menší dareba, než jste čekali

169 Kč
135 Kč
Morální vývoj školáků a předškoláků - 20%
Monografie představuje podrobnou analýzu výzkumu Jeana Piageta v oblasti morálního vývoje dítěte. Text je členěn do dvou oddílů.
rodina a dítě
Ukázky

Morální vývoj školáků a předškoláků

160 Kč
128 Kč
Speciální pedagogika - 20%
Kniha má neobvykle široký záběr. Přináší aktuální poznatky speciálně pedagogické teorie a praxe, přičemž se opírá o poznatky a zkušenosti jak domácí, tak zejména zahraniční.
rodina a dítě
Ukázky

Speciální pedagogika

149 Kč
119 Kč
Cvičení s říkankou pro malé děti - 20%
Oblíbené říkanky, milé barevné obrázky a spousta pohybu představují kombinaci, kterou mají děti rády a kterou ocení i rodiče.
rodina a dítě
Ukázky

Cvičení s říkankou pro malé děti

199 Kč
159 Kč
Krize a význam pomáhajících prvního kontaktu - 20%
Publikace je určena profesionálním pomáhajícím, kteří neabsolvovali výcvik krizové intervence, avšak ve své praxi se dostávají do kontaktu s lidmi v závažných situacích a krizích.
rodina a dítě
Ukázky

Krize a význam pomáhajících prvního kontaktu

140 Kč
112 Kč
Střepy snů - 20%

Staňte se na chvíli scénáristy, herci, režiséry nebo designéry a hraním vytvořte s přáteli nezapomenutelný příběh. Vezměte na sebe role smyšlených postav a sehrajte hru o jejich osudu. Střepy snů jsou tvůrčí hra o lidských snech a touhách.

rodina a dítě
Ukázky

Střepy snů

180 Kč
144 Kč
Techniky učení - 20%
(1x)
Knížka je určena všem, kteří se chtějí snadněji a lépe učit a více si zapamatovat. Díky testu v knize zjistíte, jaký jste studijní typ a jaké metody učení jsou pro vás nejvhodnější. Dozvíte se, jak se správně motivovat, jak při učení ideálně postupovat.
rodina a dítě
Ukázky

Techniky učení

144 Kč
115 Kč
Cvičíme, posilujeme a hrajeme si s dětmi - 20%
Kniha zkušených lektorek pohybové výchovy je obohacující především pro rodiče dětí od kojeneckého do batolecího věku. Nabízí detailní a bohatě ilustrované návody k posilovacím, uvolňovacím a protahovacím cvičením a hrátkám s malými dětmi.
rodina a dítě
Ukázky

Cvičíme, posilujeme a hrajeme si s dětmi

135 Kč
108 Kč
Dítě s mentálním postižením ve škole - 20%
Monografie se komplexně zabývá edukací dětí s mentálním postižením, individuálními zvláštnostmi těchto dětí a věnuje se rovněž diagnostice, poradenství a možnostem sociální integrace.
rodina a dítě
Ukázky

Dítě s mentálním postižením ve škole

186 Kč
149 Kč
Muzikoterapie a specifické poruchy učení - 20%
Publikace Muzikoterapie a specifické poruchy učení je první knihou svého druhu na českém trhu.
rodina a dítě
Ukázky

Muzikoterapie a specifické poruchy učení

237 Kč
190 Kč
Inkluzivní vzdělávání - 20%
Monografie je věnována pedagogickému konceptu, podle nějž by všechny děti měly navštěvovat třídy hlavního vzdělávacího proudu, a to bez ohledu na stupeň svého postižení.
rodina a dítě
Ukázky

Inkluzivní vzdělávání

271 Kč
217 Kč
Spratek - 20%
(4x)
Kniha je pozitivním svědectvím o síle pedagogických a terapeutických prostředků, a pedagoga představuje jako přítele, který neváhá pro dítě překonávat různé těžkosti.
rodina a dítě
Ukázky

Spratek

255 Kč
204 Kč
Plavání dětí s rodiči - 20%
Pro všechny rodiče, kteří chtějí zísakat zajímavé informace o aktivitách ve vodě s nejmenšími dětmi je připraveno druhé upravené vydání velmi úspěšné knihy o plavání nejmenších dětí.
rodina a dítě
Ukázky

Plavání dětí s rodiči

149 Kč
119 Kč
Vaříme s písničkou - 20%
Zpíváte rádi? A ještě raději vaříte? S knížkou „Vaříme s písničkou“ můžete dělat oboje najednou. Objevte spolu s vašimi dětmi kulinářské umění a nezapomeňte si u toho zazpívat některou ze známých písniček, které jsou uvedeny právě v této publikaci.
rodina a dítě
Ukázky

Vaříme s písničkou

118 Kč
94 Kč
Zpíváme si s dětmi - 20%
Publikace obsahuje řadu dosud nepublikovaných písní a stává se tak jedinečnou inspirací učitelům v MŠ a ZŠ v oblasti hudební výchovy. Kromě hudebního rozvoje dětí dávají prostor i ke komplexní výchově.
rodina a dítě
Ukázky

Zpíváme si s dětmi

101 Kč
81 Kč
Zobrazuji 41 - 60 z 55 položek
<< < 1 2 3