Nejprodávanější e-knihy - únor 2023
psychologie pro každého

Rádce pravého muže - 20%
(1x)
Každý z nás asi zná nějakého hodného hocha. Možná jste to dokonce vy sám. Jste přítel, který umí naslouchat, máte plno kamarádek, jež se vám svěřují a považují vás za dobrou partii, ale žádná vás nepozve, když se chce opravdu pobavit.
psychologie pro každého
Ukázky

Rádce pravého muže

329 Kč
263 Kč
Cesta nespoutané ženy - 20%
(5x)
Po bestselleru Cesta pravého muže - knize, která pomáhá statisícům mužů po celém světě spojit se se svou podstatou, zorientovat se v sobě, v ženách, sexu, kariéře a poslání - mají konečně i české čtenářky v rukou překlad Deidovy "bible" pro ženy.
psychologie pro každého
Ukázky

Cesta nespoutané ženy

194 Kč
155 Kč
Síla introvertů - 20%
Konečně kniha, která se zabývá vnímavou polovinou lidí – introverty - se všemi jejich silnými stránkami a bariérami v komunikaci s druhými i sebou samými.
psychologie pro každého
Ukázky

Síla introvertů

254 Kč
203 Kč
Skrytá autorita - 20%
Lidská víra významně ovlivňuje činnost politických stran, církví, ekologických organizací i vědeckých skeptiků. Víra je emocionální stav, díky kterému jednáme podle psychologie davu. Kniha se zabývá psychologickými a sociologickými aspekty lidské víry.
psychologie pro každého
Ukázky

Skrytá autorita

168 Kč
134 Kč
Poradenství pro pozůstalé - 20%
Co říct někomu, kdo právě ztratil milovaného člověka? Jak poradit matce, které zemřelo dítě? Jakou podporu poskytnout lidem, kteří při tragickém neštěstí přišli o někoho ze svých blízkých?
psychologie pro každého
Ukázky

Poradenství pro pozůstalé

339 Kč
271 Kč
AHA! Rodičovství - sourozenci - 20%
Kniha obsahuje praktické a výzkumem podložené rady, jak: - si vytvořit hluboký vztah ke každému z vašich dětí, aby skutečně uvěřily tomu, že nikoho jiného nemůžete milovat více...
psychologie pro každého
Ukázky

AHA! Rodičovství - sourozenci

269 Kč
215 Kč
Budoucnost je - 20%
Vaše penze se blíží. Postavte se k ní čelem jako k novému začátku. Sedm životních témat, sedm částí v pracovních listech. Vrhněte se do práce a poznejte sami sebe.
psychologie pro každého
Ukázky

Budoucnost je

390 Kč
312 Kč
Deprese není depka - 20%
(1x)
Víc se usmívej, jdi se projít, pusť si film. Tyto rady možná zaberou na špatnou náladu, depresi ale nevyléčí. Skutečná depresivní porucha je totiž mysl i tělo ochromující nemoc, kterou nepřelstíte vůlí.
psychologie pro každého
Ukázky

Deprese není depka

269 Kč
215 Kč
Jak neztratit chuť do života - 20%
Existuje bezpočet lidí, kteří z deprese a vyhoření dokázali najít cestu. Jak přesně se jim to podařilo? Tak například již změna jediného léku nebo vynechání určitých potravin někdy může vést k tomu, že deprese během několika týdnů zcela zmizí.
psychologie pro každého
Ukázky

Jak neztratit chuť do života

269 Kč
215 Kč
Pětiminutová terapie - 20%
Kdo jsem? Co vůbec znamená ta obávaná věta "Buď sám sebou"? Co znamená být "autentický"? Psychoterapeutka Sarah Crosbyová vám v knize Pětiminutová terapie pomůže najít odpovědi na tyto velké otázky pomocí psychologického zkoumání, cvičení a návodů, které můžete postupně aplikovat na svůj vlastní život. Tato kniha vám pomůže najít dlouhodobé štěstí, sebedůvěru a klid v sobě i ve svých vztazích.
psychologie pro každého
Ukázky

Pětiminutová terapie

279 Kč
223 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 86 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 9 > >>