Nejprodávanější e-knihy - únor 2023
romány

Jenom kamarádi - 20%
(2x)
Kristen Petersenová stojí nohama pevně na zemi, pro přátele by se rozkrájela a neztrácí čas s muži, kteří nejsou na stejné vlně jako ona. Vedle toho ale skrývá jedno obrovské tajemství: musí podstoupit zákrok, po němž už nikdy nebude moct mít děti.
romány
Ukázky

Jenom kamarádi

279 Kč
223 Kč
Město v oblacích
(2x)
Hrdinové románu Cloud Cuckoo Land se snaží pochopit svět kolem sebe: Anna a Omeir na protějších stranách impozantního městského opevnění v průběhu obléhání Konstantinopole v roce 1453...
romány
Ukázky

Město v oblacích

349 Kč
Prorokyně a hlupák - 20%
(5x)
Amatérská švédská astrofyzička Petra spočítala, že 7. září 2011 ve 21.20 zanikne svět. Toto proroctví ji svede dohromady s poněkud jednoduchým Johanem, který umí proměnit obyčejné jídlo v gurmánský zážitek, a s důchodkyní Agnes, která si pod falešným profilem vydělává jako mladá influencerka.
romány
Ukázky

Prorokyně a hlupák

319 Kč
255 Kč
Vdovou proti své vůli - 20%
Nemajetná šlechtična Elinor je nucena přijmout místo guvernantky na venkově. Dojde však k záměně: kočár ji odveze do jiného sídla, kde lord Carlyon očekává ženu, jež slíbila, že se za úplatu provdá za zhýralého a zadluženého mladíka.
romány
Ukázky

Vdovou proti své vůli

239 Kč
191 Kč
Anežka - 20%
(4x)
Čtenáři se v románu Viktorie Hanišové skýtá až bolestně obyčejný pohled do od samého počátku narušeného vztahu matky a dcery, pochroumaného maloměšťáckou ustaraností jedné a nemožností vymanit se z klece stereotypů druhé.
romány
Ukázky

Anežka

189 Kč
151 Kč
Ostrý střih - 20%
(2x)
Strhující příběh lásky, vášní a zločinu, v němž je vše jinak, než se na první pohled zdá. Senzační vraždu Paula Wheelera ve výtahu hotelu je třeba rychle vyřešit; nechybí velké peníze, rodinná rivalita ani krásná milenka Julie.
romány
Ukázky

Ostrý střih

289 Kč
231 Kč
Podívej se podruhé
Zamiluješ-li se na první pohled, podívej se podruhé, radí osamělému spisovateli Oldřichovi nejoblíbenější z jeho postav, dokonalý muž a úspěšný detektiv Xaver.
romány
Ukázky

Podívej se podruhé

199 Kč
Přijde kůň do baru - 20%
(3x)
V románu Přijde kůň do baru odpaluje přední izraelský spisovatel David Grossman jazykový ohňostroj, který se dotýká samotné podstaty lidské duše.
romány
Ukázky

Přijde kůň do baru

239 Kč
191 Kč
Ty chladné oči - 20%
(5x)
Válka hraje s lidmi krutou šachovou partii, pěšáci se promíchají, na barvě uniformy tolik nesejde. Během nacistické okupace Smolenska se setkají okouzlující ruská dívka Neonila a český mladík Emil donucený bojovat za wehrmacht.
romány
Ukázky

Ty chladné oči

279 Kč
223 Kč
Dům hedvábí 2: Intriky - 20%
Angela je šťastná. Ve Vittoriovi našla skvělého partnera a tkalcovna vzkvétá. Tenhle úspěch ale zakolísá, když se náhle objeví neznámý konkurent. Navíc Angela naráží na odmítavost Vittoriovy matky.
romány
Ukázky

Dům hedvábí 2: Intriky

259 Kč
207 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 123 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 13 > >>