Nejprodávanější e-knihy - únor 2023
sci-fi a fantasy

Hobit - 20%
(22x)
Elektronické vydání kultovní knihy s revidovaným překladem, která přináší pohádkový příběh o velké cestě družiny trpaslíků a hobita Bilba Pytlíka za uloupeným pokladem.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Hobit

148 Kč
118 Kč
Pondělí začíná v sobotu - 20%
(4x)
Mladý programátor Privalov přijíždí do severského městečka Solovec, kde se má sejít se svými kamarády a užívat si dovolenou. Místo toho je odvlečen do Výzkumného ústavu čar a kouzel a stává se mágem.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Pondělí začíná v sobotu

289 Kč
231 Kč
Jako sama smrt - 20%
(1x)
Uprchlíci. Lovci. Vrazi. Každý má své tajemství… V Karachu si na spravedlnost moc nepotrpí. Ani na prosté stínání odsouzenců. Zato lámání kolem, narážení na kůl a čtvrcení jsou na denním pořádku.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Jako sama smrt

259 Kč
207 Kč
Krvavý spolek - 20%
(1x)
Tanithští první byli staženi z přední linie a užívají si zaslouženého odpočinku. Ten se ale blíží ke konci. Nepřátelský vězeň – jeden ze smrtícího Krvavého spolku – chce zradit své pány, ale mluvit bude jedině s plukovníkem komisařem Ibramem Gauntem.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Krvavý spolek

149 Kč
119 Kč
Ready Player One - 20%
(5x)
Strhující dobrodružný thriller z blízké budoucnosti, světa virtuální reality a počítačových her se stal kultovním bestsellerem New York Times, čtenářů napříč generacemi… a všech geeků.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Ready Player One

399 Kč
319 Kč
Samarkand - 20%
(2x)
Lidé válku o svůj svět definitivně prohráli. Stali se otroky, lovnou zvěří, chovným dobytkem nových pánů – upírů, nestvůr, psychopatických bohů, démonů a dalších tvorů, pro něž není v žádném lidském jazyce jméno.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Samarkand

249 Kč
199 Kč
Mycelium VI: Vrstva ticha - 20%
(7x)

Touha ovládnout psychotroniku přivedla Lucase k Aš~šádovi. Složil slib, stal se jeho učedníkem, a tím se naprosto vydal do jeho rukou. Emocím, které od začátku byly mezi nimi dvěma, už se nedá uniknout. Jenže Lucase zároveň přitahuje most v mlhách..

sci-fi a fantasy
Ukázky

Mycelium VI: Vrstva ticha

298 Kč
238 Kč
Temný les
(12x)
Druhý díl trilogie Vzpomínka na Zemi. Pokračování světového fenoménu od nejlepšího čínského autora science fiction.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Temný les

279 Kč
Mycelium II:  Led pod kůží - 20%
(18x)

Druhá z posvátných össenských drog. Zaostří mysl na vzdálený cíl. Ukáže směr. Najde spojení. Otevře cestu odsud až do vesmíru. A z vesmíru – sem.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Mycelium II: Led pod kůží

198 Kč
158 Kč
Pán prstenů - 20%
(4x)
Druhý díl trilogie Pán prstenů, která vypráví o nebezpečné cestě Froda, který musí opustit ospalou vesničku Hobitín v Kraji a vydat se na nebezpečnou cestu přes celou Středozem k Puklinám osudu, aby zničil Prsten, a zmařil tak Sauronovy temné plány.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Pán prstenů

148 Kč
118 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 385 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 39 > >>