Nejprodávanější tituly - únor 2023
Evropa

Peloponés a Athény - Víkend - 11%
Poznejte kultovní místa, kudy kráčela historie. Od Lví brány v Mykénách, stadionu v Olympii, přes divadlo v Epidauru, chrámy v Mystře až třeba po Apollonův chrám v Bassai.
Evropa

Peloponés a Athény - Víkend

251 Kč
223 Kč
Praha obrazová s průvodcem - 11%
8., aktualizované vydání zobrazuje území rozšířeného centra Prahy v měřítku 1:12 500, které zaručuje perfektní čitelnost a orientaci. Obsahově je mapa zaměřena na pražské památky, které jsou stručně popsány v pěti jazycích -česky, anglicky, německy..
Evropa

Praha obrazová s průvodcem

53 Kč
47 Kč
Toskánsko - Víkend - 11%
Zbrusu nový průvodce za romantikou vám pomůže naplánovat dovolenou snů. Představte si kopce osázené vinicemi nebo olivovníky, řady cypřišů čnících do výše, kláštery, středověké vesničky, hrdě vyhlížející města.
Evropa

Toskánsko - Víkend

251 Kč
223 Kč
Čas darů - 11%
(2x)
Cestovatel, novinář a spisovatel Patrick Leigh Fermor se v zimě roku 1933 vydal na cestu Evropou. Z Nizozemí přes Německo, Prahu, Vídeň putoval, většinou pěšky až do Istanbulu. Své deníkové záznamy později literárně zpracoval a roce 1977 vydal.
Evropa
Ukázky

Čas darů

322 Kč
286 Kč
Florencie - Merian Live!
Obrovské množství uměleckých pokladů, metropole labužníků a nákupní ráj – hlavní město Toskánska má vpravdě komplexní charakter.
Evropa

Florencie - Merian Live!

179 Kč
Každý kopec bere...DECH
(2x)
Volné pokračování knih: Každý kopec má své ... NEJ, Každý kopec stojí za ... TO, Každý kopec se zvedá … VÝŠ
Evropa

Každý kopec bere...DECH

89 Kč
Od Karlova mostu ke Gottwaldovu - 11%
(2x)
Mezi toponymy, jmény objektů na zemském povrchu, které bývají kartograficky fixovány v mapách, tvoří specifickou kategorii ta, jež se vytvářela na základě osobních jmen.
Evropa

Od Karlova mostu ke Gottwaldovu

328 Kč
291 Kč
Pivo a pivovary Čech, Moravy a Slezska - 11%
Čenář zjistí, že pivní svět je i u nás nesmírně bohatý a že je možné vybírat ze spousty (mnohdy i exotických) chutí.
Evropa

Pivo a pivovary Čech, Moravy a Slezska

143 Kč
127 Kč
Znovu Provence - 20%
Třetí část volné trilogie vonící levandulí a chutnající po těch nevybranějších lahůdkách a nejlepším víně. Znovu Provence zavádí čtenáře opět do slunné Provence mezi vinice, lány levandule, dubové lesíky a olivovníkové sady na jihu Francie.
Evropa
Ukázky

Znovu Provence

199 Kč
159 Kč
Andalusie
Sbližte se s krásami Andalusie. Španělsko je pro mnohé z nás hlavně zemí býčích zápasů, flamenca, sherry a zchátralých hradů. Pro Andalusii, nejtypičtější oblast Pyrenejského poloostrova, to platí dvojnásob.
Evropa

Andalusie

313 Kč
Stockholm - inspirace na cesty - 11%
Stockholm – hlavní město Švédska – je právem považován za jedno z nejkrásnějších měst světa. Směsice ostrovů, čtvrtí, okrsků a parků vytváří iluzi celé řady jen vzdáleně příbuzných měst, z nichž každé má svou vlastní identitu a své kouzlo.
Evropa
Ukázky

Stockholm - inspirace na cesty

206 Kč
183 Kč
Island - 20%
(1x)
Turistický průvodce je příjemný do ruky a nabitý aktuálními informacemi. Hutný, avšak přehledný text je doplněn množstvím poutavých fotografií. Kniha je tak skutečnou inspirací na cesty.
Evropa
Ukázky

Island

129 Kč
103 Kč
Navždy Provence - 20%
(5x)
Z každé maličkosti, kterou můžeme spolu s autorem objevovat a obdivovat na francouzském venkově, na nás dýchá pohoda a vlídný humor. Do pestré směsice zážitků patří zpívající ropuchy v St. Pantaléon či přednáška na téma pastis.
Evropa
Ukázky

Navždy Provence

148 Kč
118 Kč
Hurá na kajak! - 11%
(2x)
Další kniha autorského týmu Doktora Racka s neznámými fotografiemi Ladislava Sitenského. Prach a volovo! Nevíte, kam za pořádným dobrodružstvím?
Evropa

Hurá na kajak!

311 Kč
276 Kč
Soutok Sázavy s Vltavou : mapa - 11%
Dekorativní kreslená vodácko-turická mapa soutoku Sázavy s Vltavou a okolí v oblasti od Čerčan po Davli, v měřítku 1:45 000 kreslíře Marko Čermáka.
Evropa

Soutok Sázavy s Vltavou : mapa

35 Kč
31 Kč
Místopisný obrázkový atlas aneb Krasohled český 8. - 11%
Kniha popisuje kraj od Horácka, přes Znojmo,Bítov, Ivančice, Hrušovany po Moravské Budějovice. Osmý díl místopisné práce. Kniha je doplněna bohatým dobovým ilustračním materiálem.
Evropa

Místopisný obrázkový atlas aneb Krasohled český 8.

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 41 - 60 z 56 položek
<< < 1 2 3