Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - únor 2023
humor

Aristokratka u královského dvora - 11%
(16x)
Již pátý díl série mimořádně úspěšných humoristických románů o "poslední aristokratce".
humor
Ukázky

Aristokratka u královského dvora

251 Kč
223 Kč
Hotýlek na Islandu - 11%
(8x)
Lucy nic nechybí, má dobrou práci v hotelu a přítele. Jenže stačí jedna jediná nehoda a vše se změní – dostane padáka a kopačky. Její život je náhle v troskách, nedaří se jí najít novou práci, úspory docházejí a už brzy nezbude nic jiného než se přestěhovat zpátky k rodičům, a to za žádnou cenu nechce. Takže když jí personální agentura nabídne místo manažerky hotýlku Polární záře na Islandu, okamžitě přijme i přes to, že nesnáší zimu.
humor

Hotýlek na Islandu

359 Kč
319 Kč
Jací jsou? - Němci - 11%
Zábavný průvodce německou povahou je tady! Popisuje odlehčenou čtivou formou, jací Němci skutečně jsou. Dozvíte se, proč jsou hrdí na svou výkonnost, organizaci, disciplínu a preciznost, jaký mají smysl pro humor, ale také jak funguje rodina.
humor

Jací jsou? - Němci

134 Kč
119 Kč
Jací jsou? - Španělé - 11%
Nový zábavný průvodce povahou Španělů. Přečtěte si o jejich zvyklostech, zásadách, charakteru a temperamentu, abyste snadněji navázali kontakt. Dozvíte se, čím se baví, co je pro ně důležité, jak funguje rodina, byznys a společnost.
humor

Jací jsou? - Španělé

134 Kč
119 Kč
Hoď se do pogody - 11%
(2x)
Můj tata je, jak to jen hezky říct… přírodní úkaz, lokální baron Prášil. Na jeho obhajobu uvádím, že za to nemůže. Naše rodina Pogodů je totiž hodně bizarní seskupení bláznů a toto není ani tak kniha, jako dokořán otevřené okno do našeho obýváku.
humor

Hoď se do pogody

269 Kč
239 Kč
Jací jsou? - Rusové - 11%
Nový zábavný průvodce ruskou povahou popisuje odlehčenou formou současný ruský životní styl. Dozvíte se nejen to, jací Rusové skutečně jsou, proč milují davy, jak slaví svátky, proč se rádi napijí, jaký mají smysl pro humor...
humor

Jací jsou? - Rusové

134 Kč
119 Kč
Aristokratka a vlna zločinnosti na zámku Kostka - 11%
(10x)
Navzdory názvu se čtenář v knize nedočká násilí ani krvavých scén, natož vraždy. Jediným utrpením jsou skřípnuté ploténky a ulámané umělé nehty. Čtvrtý díl úspěšné série humoristických románů o „poslední aristokratce“.
humor
Ukázky

Aristokratka a vlna zločinnosti na zámku Kostka

233 Kč
207 Kč
Veselá ordinace

S úsměvem jde všechno líp. Stará známá pravda netratící nic na své pravdivosti ani v neosobním a poněkud sterilním prostředí zdravotnických zařízení.

humor
Ukázky

Veselá ordinace

18 Kč
Opráski sčeskí historje - 11%
Karetní hra s motivy postav a událostí oblíbeného komixu Opráski sčeskí historje opravdu zahýbá dějinami. Ve hře bojuješ o události z české historie. V ruce máš postavy, které vykládáš do svého týmu a nejsilnější z týmů vyhrává.
humor

Opráski sčeskí historje

539 Kč
479 Kč
Dalajlamova kočka - 6%
(9x)
Dalajlamova kočka je zábavný a čtivý román. Dozvíme se v něm i to, jak by asi dalajlama reagoval, kdyby dostal jako dárek mrtvou myš. A také, proč zrovna kočičí oči nejlépe vidí lidské slabosti i krásu.
humor

Dalajlamova kočka

220 Kč
207 Kč
Deníček Camille G: Spešl
Bláznivá skorobloncka opět v akci. A bude to dost spešl! Připravte se na pořádnou extra porci smíchu, se kteró se lehce přehópnete i přes ty nejvíc depkoidní měsíce v roce.
humor
Ukázky

Deníček Camille G: Spešl

279 Kč
Funny Girl - 11%
(1x)
Nový román Nicka Hornbyho pojednává o mládí a zralém věku, o slávě, společenských vrstvách a zákulisí showbyznysu a nabízí úžasně strhující portrét mladistvé nevázanosti a kreativity i doby, kdy mohlo vzkvétat obojí zároveň.
humor
Ukázky

Funny Girl

359 Kč
319 Kč
Chlupatá sázka - 11%
Tento veselý příběh pojednává o jedné zdravé, ale ztřeštěné rodině nadměrné velikosti, o chlupatých nohách a jisté nevinné sázce, která však zásadně změní život hlavním protagonistům.
humor

Chlupatá sázka

260 Kč
231 Kč
Past na sňatkového podvodníka - 11%
Říká si Leon, Tomi, Andreas, David, ... Má mnoho jmen, ale ani jedno není pravé.
humor
Ukázky

Past na sňatkového podvodníka

314 Kč
279 Kč
Pučálkovic Amina - 11%
Cirkus odjel a pod chumáčem slámy tu leží mžourající štěňátko! Může mu být sotva pár týdnů, ale je to cvalík – že by bernardýn? Tak začíná milý, kouzelný příběh – bláznivá povídka, která baví děti a dospělé vrací do dětství.
humor

Pučálkovic Amina

296 Kč
263 Kč
Černý Bert - příběhy ze života nehorázně spokojeného psa - 11%
(1x)
S Bertem vám nuda nikdy nehrozí. Doporučuje deset pejskařů z deseti.
humor
Ukázky

Černý Bert - příběhy ze života nehorázně spokojeného psa

350 Kč
311 Kč
Dalajlamova kočka - Probuď v sobě kotě - 6%
(1x)
Je možné znovu obnovit původní ničím nezastřené nadšení ze života, které nám kdysi bylo tak přirozené a vlastní? Dokážeme přestat být lhostejní a necitliví? Můžeme v sobě, vy i já, milí čtenáři, probudit naše vnitřní kotě?
humor

Dalajlamova kočka - Probuď v sobě kotě

246 Kč
231 Kč
Doktore, to byla jízda! - 11%
Čas měří všem stejně, a tak – ač velmi neradi – musíme přijmout, že tento díl oblíbeného doktorského seriálu Patricka Taylora je dílem posledním. Užijme si tedy vánoční oslavu a sblížení srdcí i duší! Přejeme všem veselé Vánoce a šťastný nový rok!
humor

Doktore, to byla jízda!

295 Kč
262 Kč
Dračí nezbedové jdou do školy - 11%
Dráčci Chrlík a Šupinka se jen tak nezastaví. Jak vydží sedět ve školní lavici? Draci Chrlík a Šupinka se v rodině Avy a Jacka dokonale zabydleli.
humor
Ukázky

Dračí nezbedové jdou do školy

224 Kč
199 Kč
Zobrazuji 41 - 60 z 142 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 8 > >>