Nejprodávanější Kniha - únor 2023
učebnice - vzdělání

Hravá matematika 6 – pracovní sešit - 11%
Pracovní sešit poskytuje žákům i učitelům zajímavá a poutavá cvičení určená pro úplné zvládnutí požadavků RVP ZV. Přínosem je zapojení řady úloh spojených s běžným životem, odkazujících na aplikovatelnost matematiky v reálných situacích.
učebnice - vzdělání

Hravá matematika 6 – pracovní sešit

190 Kč
169 Kč
Konfliktní regiony světa – Evropa - 11%
Publikace nejen mapuje aktuální ozbrojené konflikty či jiné geografické a politické problémy v Evropě (tj. „horké lokality“ v Severním Irsku, Skotsku, Španělsku, bývalé Jugoslávii a Rusku), ale také je vysvětluje na základě historických souvislostí.
učebnice - vzdělání

Konfliktní regiony světa – Evropa

180 Kč
160 Kč
Můj velký sešit - Montessori pro nejmenší - 11%
Sto hravých a smyslových aktivit pro nejmenší, které rozvíjí u dětí samostatnost a schopnost se učit. Na základech pedagogiky Montessori, s částmi k vystřižení.
učebnice - vzdělání

Můj velký sešit - Montessori pro nejmenší

269 Kč
239 Kč
Slovesné časy v angličtině - tabulka - 12%
Slovesné časy v angličtině, v jedné tabulce, která se vejde do každého sešitu, či notýsku ! Tento malý pomocník se hodí každému angličtináři, bez ohledu na to, jestli je to školák nebo ne!
učebnice - vzdělání

Slovesné časy v angličtině - tabulka

17 Kč
15 Kč
Vývojová neuropsychologie - 11%
Publikace se věnuje základním otázkám vzniku a vývoje mozku a psychiky, a to nejen z teoretického pohledu – zachycení vývojového a časového hlediska nese řadu praktických aspektů podstatných pro práci s dětmi, dospívajícími i dospělými.
učebnice - vzdělání

Vývojová neuropsychologie

395 Kč
351 Kč
Anorganické názvosloví v kostce - 11%
Skriptum je věnováno českému názvosloví anorganické chemie podle posledního doporučení IUPAC z roku 2005 v rozsahu odpovídajícímu požadavkům předmětů Obecná a anorganická chemie I a II na VŠCHT Praha.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Anorganické názvosloví v kostce

207 Kč
184 Kč
Barevné příklady 3 - 11%
Pracovní sešit je zaměřen na procvičení matematiky pomocí vybarvování. Početní příklady spojené s pestrostí barev podporují logické myšlení, kreativitu a prohlubují získané matematické dovednosti. Žáci si zábavnou formou procvičí probrané učivo matematiky. Propojení úloh s barevnou vizualizací přispívá k rozvoji jejich fantazie a představivosti.
učebnice - vzdělání

Barevné příklady 3

89 Kč
79 Kč
Česko - Školní atlas pro základní školy a víceletá gymnázia - 11%
Páté vydání oblíbeného školního atlasu Česka nabízí kromě nepostradatelných obecně zeměpisných a politických map řadu tematických map, založených na nejnovějších statistických údajích.
učebnice - vzdělání

Česko - Školní atlas pro základní školy a víceletá gymnázia

166 Kč
147 Kč
Hravá písanka 1-3. díl - 11%
Moderně zpracovaná písanka na celobarevných stranách rozvíjí grafomotoriku a logické myšlení žáků 1. ročníku. Je sestavena odborným týmem pedagogů a lektorů na základě jejich zkušeností s výukou na 1. stupni.
učebnice - vzdělání

Hravá písanka 1-3. díl

36 Kč
32 Kč
Můj čtenářský deník pro 1. stupeň - 11%
Čtenářský deník obsahuje předtištěnou osnovu pro zápis záznamu přečtených knih. Navíc je doplněn 20 kreativními úkoly, které se vztahují k jednotlivým záznamům. Ideálně doplňuje naši ucelenou řadu učebnic a pracovních sešitů češtiny pro 1. stupeň ZŠ. Čtenářský deník rozšiřuje nabídku nástrojů, které mohou učitelé a žáci při výuce využít. Osnova jednotlivých zápisů usnadňuje zaznamenat všechny podstatné informace.
učebnice - vzdělání

Můj čtenářský deník pro 1. stupeň

98 Kč
87 Kč
Německý jazyk – Stručný přehled gramatiky - 11%
Laminátová skládačka určená především pro žáky základních a středních škol nabízí graficky přehledný a stručný přehled gramatiky německého jazyka.
učebnice - vzdělání

Německý jazyk – Stručný přehled gramatiky

44 Kč
39 Kč
Nemocné rozhovory - 11%
(1x)
Monografie zkušeného autora, uznávaného geriatra a paliatra, se zaměřuje na dobrou klinickou praxi v komunikaci zdravotníků, pacienta a jeho blízkých v náročném prostředí paliativní péče.
učebnice - vzdělání

Nemocné rozhovory

341 Kč
303 Kč
Procvičuji si - vyjmenovaná slova - 11%
Pracovní sešit je výbornou pomůckou pro všechny, kteří si chtějí lépe procvičit vyjmenovaná slova. To je téma, která žáci obtížně zvládají. V této publikaci se je naučí zvládat bez chyb pomocí úkolů, tajenek a přiřazování. Na konci procvičovacího sešitu jsou vždy uvedena správná řešení všech úkolů, proto je také vhodný na samostatnou přípravu.
učebnice - vzdělání

Procvičuji si - vyjmenovaná slova

64 Kč
57 Kč
Syntax současné angličtiny - 12%
Sbírka textů a příkladů k syntaktickému rozboru.
učebnice - vzdělání

Syntax současné angličtiny

95 Kč
84 Kč
Analytická chemie - 11%
Učebnice Analytická chemie vznikla jako překlad devátého vydání světově používané učebnice Fundamentals of Analytical Chemistry, která si již od svého prvního vydání v roce 1963 získala trvalé celosvětové uznání.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Analytická chemie

1 080 Kč
960 Kč
Psychologie - 11%
Publikace určená studentům pedagogických oborů prezentuje obecnou, vývojovou, pedagogickou a sociální psychologii se zaměřením na mladší a starší školní věk dítěte.
učebnice - vzdělání

Psychologie

359 Kč
319 Kč
Školní atlas dnešního světa - 11%
Jde o zcela novy školní atlas s tzv. schvalovací doložkou MŠMT ČR.
učebnice - vzdělání

Školní atlas dnešního světa

440 Kč
391 Kč
Testy 2019-2020 z českého jazyka pro žáky 5. a 7. tříd ZŠ - 11%
Publikace je určena žákům 5. a 7. tříd, kteří se hlásí na víceletá gymnázia. Poskytuje jim základní informace, tipy a doporučení k jednotným přijímacím zkouškám, a obsahuje zásobu úloh na procvičení znalostí a dovedností potřebných k přijímačkám. Tit
učebnice - vzdělání

Testy 2019-2020 z českého jazyka pro žáky 5. a 7. tříd ZŠ

197 Kč
175 Kč
Testy 2019-2020 z matematiky pro žáky 5. a 7. tříd ZŠ - 11%
Publikace je určena žákům 5. a 7. tříd, kteří se hlásí na víceletá gymnázia. Poskytuje jim základní informace, tipy a doporučení k jednotným přijímacím zkouškám, a obsahuje zásobu úloh na procvičení znalostí a dovedností potřebných k přijímačkám.
učebnice - vzdělání

Testy 2019-2020 z matematiky pro žáky 5. a 7. tříd ZŠ

197 Kč
175 Kč
Cvičebnice 5. třída Státní přijímací zkoušky - 11%
Procvičte učivo k přijímacím zkouškám na typových úlohách s pomocí návodů k řešení.
učebnice - vzdělání

Cvičebnice 5. třída Státní přijímací zkoušky

765 Kč
680 Kč
Zobrazuji 41 - 60 z 356 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 18 > >>