Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - únor 2023
ostatní

Století Miroslava Zikmunda - 11%
Životopisná kniha Století Miroslava Zikmunda přináší osobitý pohled na bouřlivé dějiny dvacátého století očima muže, který poznal celý svět. Byl počat za Habsburků a narodil se pět měsíců po vzniku první republiky.
ostatní

Století Miroslava Zikmunda

619 Kč
550 Kč
Sušenky pro psy - Nejlepší recepty na rozmazlování - 11%
Chcete svého pejska opravdu hýčkat? Pak ho překvapte vlastnoručně připravenými a doma pečenými psími pamlsky. Ještě nikdy nebylo mlsání tak zdravé. Všechny sušenky jsou z těch nejlepších surovin a neobsahují sůl, cukr, barviva a konzervační látky.
ostatní

Sušenky pro psy - Nejlepší recepty na rozmazlování

143 Kč
127 Kč
Škola začínajícího houbaře - 11%
Autor úspěšné publikace Houby jako lék se zaměřil na většinu z nás, kteří nejsou mykologickými experty a často v lese přemýšlí, zda ta či ona houba patří mezi ty, které bychom měli sbírat.
ostatní

Škola začínajícího houbaře

242 Kč
215 Kč
Tahiti a Francouzská Polynésie
Francouzská Polynésie je korunovaná mechem porostlými vrcholky zdvihajícími hlavu k modré obloze a posetá nádhernými tyrkysovými lagunami.
ostatní

Tahiti a Francouzská Polynésie

224 Kč
Tiché dialogy – Jaroslav Kučera - 11%
Nejvýraznější osobnost současné české fotografie života, Jaroslav Kučera, přichází u příležitosti svého osobního jubilea s projektem překvapivě zaměřeným na svět zdánlivých předmětných banalit, které nás obklopují.
ostatní

Tiché dialogy – Jaroslav Kučera

315 Kč
280 Kč
Topičův salon 2007-2017 - 11%
Sborník vydaný v prosinci roku 2017 je určen zvláště pamětníkům nedávné doby, členům Společnosti Topičova salonu, umělcům, kteří v Topičově salonu v letech 2007-2017 vystavovali, jejich dědicům a přátelům i široké veřejnosti.
ostatní

Topičův salon 2007-2017

207 Kč
184 Kč
Umělecké památky Prahy - 11%
Velkorysý projekt podrobné uměleckohistorické topografie Prahy, jehož první díl – Staré Město pražské a Josefov – vyšel v roce 1996 a v dalších letech následovaly publikace pojednávající o dalších historických městech pražských.
ostatní

Umělecké památky Prahy

1 305 Kč
1 160 Kč
Umřít pro film
Kniha vypráví především o osudech celé dlouhé řady vesměs významných českých umělců i umělkyň, jejichž osudy film, televize či umění vůbec zásadním způsobem poznamenaly.
ostatní

Umřít pro film

54 Kč
Útěk z koncentračního tábora Natzweiler - 11%
Z kmenového lágru koncentračního tábora Natzweiler v Alsasku se během celé války podařil jenom jediný útěk. Dne 4. srpna 1942 se pětice vězňů převlékla do uniforem SS a v osobním automobilu projela řetězem stráží na svobodu.
ostatní

Útěk z koncentračního tábora Natzweiler

270 Kč
240 Kč
Vietnam, Kambodža, Laos a severní Thajsko -  Lonely Planet
Mekong - již jenom toto exotické jméno zaručeně roznítí představivost a s tak ikonickými místy, jako je Angkor Wat, zátoka Halong a Luang Prabang, je opravdu na co se těšit.
ostatní
Ukázky

Vietnam, Kambodža, Laos a severní Thajsko - Lonely Planet

404 Kč
Vratislav - První král Čechů - 11%
Reitinger zvolil metodu analytických sond do Vratislavovy domácí a zahraniční politiky, s důrazem na jeho panovnickou moc. V mnoha ohledech je jeho kniha velmi objevná, protože novou optikou nahlíží dobu druhé poloviny 11. století.
ostatní
Ukázky

Vratislav - První král Čechů

403 Kč
358 Kč
Vztek je energie - 11%
(1x)

Vztek je energie – otevřená, vtipná a svérázná autobiografie Johna Lydona, který pod přezdívkou Johnny Rotten změnil tvář popkultury nejprve jako frontman Sex Pistols, později jako zpěvák PiL.

ostatní

Vztek je energie

539 Kč
479 Kč
Who The Fuck Is David Koller? - 11%
Unikátní knižní rozhovor básníka Milana Ohniska s legendárním českým rockerem Davidem Kollerem — zpěvákem, bubeníkem, lídrem kapely Lucie, ale taky neúnavným bojovníkem proti komunistům a zkorumpovaným politikům.
ostatní
Ukázky

Who The Fuck Is David Koller?

269 Kč
239 Kč
Život podle feng šuej - 11%
V tomto novém a rozšířeném vydání knihy o klasickém feng šuej a designu interiéru Jayme Barrett odhaluje, jak přetvořit váš domov, aby obohatil a změnil váš život díky uvedení vaší duše, těla a ducha do harmonie.
ostatní

Život podle feng šuej

395 Kč
351 Kč
7x ve vedlejší úloze - 58%
(2x)

Novinářka Alice Horáčková se do podrobna vyptávala osmi sourozenců sedmi výjimečných lidí na to, jaké to je, žít svůj život ve vedlejší úloze. Zjistila, že to je často těžší než vystupovat v hlavní roli.

ostatní
Ukázky

7x ve vedlejší úloze

238 Kč
99 Kč
99 domů 2 - 11%
(2x)
Druhý díl bestselleru 99 DOMŮ představuje dalších devadesát devět špičkových rodinných domů, které byly postaveny v uplynulých šesti letech v České republice.
ostatní
Ukázky

99 domů 2

899 Kč
799 Kč
Africké květiny - 11%
Africké květiny přinášejí širší zamyšlení nad jazzovou hudbou jako fenoménem, na němž stojí existence veškeré populární hudby. Autor připomíná také okolnosti vzniku a vývoje jazzu, rock’n’rollu a zabývá se hudební globalizací.
ostatní

Africké květiny

223 Kč
198 Kč
Básnířka dvou srdcí - 11%
Kniha s poetickým a přitom přiléhavým názvem má za cíl ukázat nedoceněnou a často opomíjenou autorku v poněkud nezvyklém světle. Obsahuje totiž poezii, divadelní hry, originální prózy, ukázky z cestopisu a aforismy.
ostatní

Básnířka dvou srdcí

266 Kč
236 Kč
Co nám říká pes? - 11%
Naučit se psí řeči je tak snadné! Naši čtyřnozí miláčkové mají bezpočet možností jak vyjádřit své potřeby a pocity. Vrtí ocasem, štěkají, upřeně se na vás dívají, střídavě zvedají uši, naježí srst...
ostatní

Co nám říká pes?

143 Kč
127 Kč
Colourtronic
Lahůdka pro všechny milovníky omalovánek. Každá ilustrace v této knize překypuje úchvatnými barvami - od zvířat v intenzivních odstínech až po zářivé památky. Vybarvujte obrázky podle čísel a jednoduchého barevného kódu.
ostatní

Colourtronic

89 Kč
Zobrazuji 941 - 960 z 1000 položek
<< < 1 .. 46 47 48 49 50 > >>