Nejprodávanější tituly - únor 2023
ekonomie

Nebojte se akcií 2. díl - 11%
Roční čistý výnos 22,7 % z investice do akcií je jen začátek cesty, kterou před vámi kniha Christiana Thiela rozkrývá. Dělá to vždy s nadhledem, lehkostí a humorem.
ekonomie

Nebojte se akcií 2. díl

269 Kč
239 Kč
Nepřátelé státu - Přátelé svobody - 11%
(1x)
Patří do knihovny každého svobodomyslného čtenáře.
ekonomie

Nepřátelé státu - Přátelé svobody

233 Kč
207 Kč
Neučebnice ekonomie - 11%

Každý den v novinách čteme, jak se vyvíjí inflace, jak posiluje či oslabuje koruna, že bitcoin je už na ústupu nebo že jeho cena naopak roste. Přijdou vám takové informace vytržené z širšího kontextu? Chtěli byste textům lépe rozumět? Právě pro vás je tato kniha! Cílem této publikace je přinést vhled do ekonomie běžného dne.

Autorka, držitelka ceny prof. Vencovského pro ekonomy do 35 let, v knize srozumitelně vysvětluje aktuální vývoj ekonomiky v České republice nebo třeba rozhodování o investicích do kryptoměn. Klade také důraz na to, abychom si své názory nevytvářeli na základě pocitů a emocí, ale logických vazeb. Nečekejte žádnou strohou učebnici, tato kniha vám odlehčenou formou konečně přiblíží vše, co jste chtěli dosud vědět o ekonomii.

ekonomie

Neučebnice ekonomie

215 Kč
191 Kč
Osobní finance - 11%
Potřebujete návod, jak mít pod větší kontrolou svoje finanční prostředky? Chcete část z nich vhodně investovat a potřebujete návod, jak to udělat co nejlépe? Zorientujte se ve vlastních financích a co nejúčelněji je využijte, aby vám vydělávaly!
ekonomie

Osobní finance

314 Kč
279 Kč
Reset ekonomiky - Co nás čeká po covid-19?
Velkým změnám, které kdy v ekonomice nastaly, předcházely nepředvídatelné události.
ekonomie

Reset ekonomiky - Co nás čeká po covid-19?

44 Kč
Ředitel školy - 11%
Přijměte upřímné pozvání do tajů ředitelské práce. Nová kniha Václava Trojana Ředitel školy – Uvažování o vyvažování života ředitelů škol je psána především pro ředitelky a ředitele škol.
ekonomie

Ředitel školy

347 Kč
308 Kč
Udržitelné podnikání v praxi - 11%
?Monografie poskytuje komplexní pohled z teoretického i praktického hlediska se zaměřením na aktuální výzvy zemědělských a lesnických podniků pro oblasti implementace společenské odpovědnosti firem, age managementu, strategických dokumentů, environmentálního manažerského účetnictví a uhlíkové stopy jakožto indikátoru koncepce udržitelného rozvoje.
ekonomie

Udržitelné podnikání v praxi

242 Kč
215 Kč
Újma, škoda v ČR a SR - 11%
Kniha se zabývá problematikou újmy, škody a odpovědnosti za škodu, včetně stanovení ušlého a hypotetického ušlého zisku pro Českou i Slovenskou republiku. V primární – teoretické části – se nachází aspekty tvorby odpovědnosti za škodu.
ekonomie

Újma, škoda v ČR a SR

189 Kč
168 Kč
Copywriting - 11%
Začínáte s copywritingem? Staňte se mistry reklamních textů!
ekonomie

Copywriting

449 Kč
399 Kč
Dark Web: Sex, drogy a bitcoiny - 11%
Dark Web je tajemné a mýty opředené místo na internetu, kde se za virtuální peníze dá koupit leccos ilegálního. Lidé si posílají poštou drogy a padělané dokumenty, nakupují ukradené kreditní karty a sledují pornografii za hranou zákona.
ekonomie

Dark Web: Sex, drogy a bitcoiny

251 Kč
223 Kč
Podnikání z lavice - 11%
(1x)
Chceš začít s podnikáním, ale nevíš jak?
ekonomie

Podnikání z lavice

242 Kč
215 Kč
Stát se investorem - 11%
Většina z nás na akciových trzích neinvestuje: vnímáme tuto aktivitu zkresleně, s obavami a předsudky.
ekonomie

Stát se investorem

404 Kč
359 Kč
Svoboda volby - 11%
(2x)
Laureát Nobelovy ceny za ekonomii Milton Friedman ve spolupráci se svou ženou sepsal široké veřejnosti přístupné dílo o vztahu ekonomie a svobody.
ekonomie

Svoboda volby

350 Kč
311 Kč
Tohle je marketing! - 11%
(1x)
Seth Godin vám nabízí esenci své marketingové moudrosti.
ekonomie

Tohle je marketing!

314 Kč
279 Kč
Co jsem řekl své dceři o ekonomii - 20%
(1x)
„Kdo nedokáže vysvětlit teenagerům základní ekonomické problémy, nejspíše jim sám vůbec nerozumí.“ Světoznámý ekonom vysvětluje otázky chudoby, bohatství, moci a její dělby ve společnosti.
ekonomie
Ukázky

Co jsem řekl své dceři o ekonomii

237 Kč
190 Kč
DPH a účtování - 11%
Osmé vydání zahrnuje změny platné od 1. 4. 2019. V ojedinělé publikaci je souhrnně vysvětlena poměrně složitá problematika přepravy uskutečňované při různých směrech přepravovaného zboží českými dopravci, dopravci z jiných členských států a zahraničními dopravci z tuzemska do jiných členských států EU a do zahraničí a opačně.
ekonomie

DPH a účtování

233 Kč
207 Kč
Kreativní copywriting - 20%
Udělejte v copywritingu další krok kupředu a vpusťte do něj pořádnou dávku inspirace. Díky 33 kapitolám nabitým tipy z autorčiny praxe i zkušenostmi světových osobností si uděláte z copywriterské rutiny kreativní dobrodružství.
ekonomie
Ukázky

Kreativní copywriting

189 Kč
151 Kč
Liberalismus - 11%
(1x)
Misesův Liberalismus je klasickým dílem, ve kterém autor obhajuje myšlenky svobody a míru, myšlenky liberalismu. Přestože kniha byla napsána již v roce 1927, argumenty ve prospěch svobody v ní obsažené neztratily nic ze své platnosti.
ekonomie

Liberalismus

260 Kč
231 Kč
Moderní marketingová komunikace - 11%
Nové vydání komplexní publikace o marketingové komunikaci je zcela přepracováno a doplněno o nové poznatky, týkající se například online marketingové komunikace, B2B komunikace a trendech v oboru.
ekonomie

Moderní marketingová komunikace

359 Kč
319 Kč
Peníze a zdravý selský rozum - 11%
Kniha obsahuje širokou škálu témat z každodenního života – od pasti „bezbolestného“ placení pomocí kreditních karet, přes skrytá nebezpečí řízení domácího rozpočtu až po svůdnou nástrahu, kterou představuje nevázané utrácení během dovolené.
ekonomie

Peníze a zdravý selský rozum

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 61 - 80 z 130 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 7 > >>