Nejprodávanější e-knihy - únor 2023
medicína

Kolébka české medicíny ve vzpomínkách a fotografiích - 20%
Kouzelná publikace dvou významných postav 1. LF UK, které vzpomínají na nemocnici, areál fakulty a na osobnosti, které zde působily. Názory a vzpomínky prof. MUDr. Ctirada Johna, DrSc., rozvíjí a komentuje prof. MUDr. Štěpán Svačina, DrSc.
medicína
Ukázky

Kolébka české medicíny ve vzpomínkách a fotografiích

271 Kč
217 Kč
Schizofrenie v kazuistikách - 20%
Schizofrenie je choroba mnoha podob s často barvitými příznaky, jindy naopak s příznaky těžko postižitelnými, svádějícími k chybné diagnóze, a tím i k chybné léčbě. Tento neviditelný chorobný proces v konečném důsledku mění člověka k nepoznání.
medicína
Ukázky

Schizofrenie v kazuistikách

135 Kč
108 Kč
Výchova ke zdraví - 20%
Publikace obsahuje nejdůležitější základní poznatky z oblasti zdraví, metod výchovy ke zdraví, zdravého způsobu života, prevence a podpory zdraví a z oblasti sociálního zabezpečení a sociální péče.
medicína
Ukázky

Výchova ke zdraví

169 Kč
135 Kč
Zdravotnická dokumentace v praxi - 20%
Příručka pro každodenní praxi všech zdravotnických zařízení v České republice se zabývá zdravotnickou dokumentací komplexním způsobem.
medicína
Ukázky

Zdravotnická dokumentace v praxi

254 Kč
203 Kč
Stomatologie - 20%
Stomatologie je lékařským oborem, který se zabývá prevencí, diagnostikou, léčením a výzkumem onemocnění a vývojových poruch zubů, chrupu a všech tkání dutiny ústní, jakož i orgánů a tkání topograficky s ní souvisejících.
medicína
Ukázky

Stomatologie

336 Kč
269 Kč
Vyhněte se rakovině - 20%
Problém rakoviny je ve veřejnosti stále zahalen celou řadou mýtů, chybných interpretací, tápáním i nekritickým spoléháním jen na nové protinádorové léky. Nejúčinnějším přístupem v boji s rakovinou je ovšem prevence.
medicína
Ukázky

Vyhněte se rakovině

204 Kč
163 Kč
Úvod do komunitního ošetřovatelství - 20%
Odborná publikace, která je ojedinělá na českém trhu, je určena studujícím ošetřovatelství a porodní asistence, sestrám v komunitní praxi a také dalším poskytovatelům komunitní péče.
medicína
Ukázky

Úvod do komunitního ošetřovatelství

127 Kč
102 Kč
EKG pro sestry - 20%
(1x)
Kniha je určena jako základní pomůcka pro výuku sester na kardiologickém oddělení a pro výuku studia ošetřovatelství. Jednoduchým a přehledným způsobem seznamuje čtenáře se základními principy EKG, základními fyziologickými a patologickými nálezy.
medicína
Ukázky

EKG pro sestry

110 Kč
88 Kč
Farmakokinetika - 20%
Po více než 20 letech vychází nová ucelená monografie, zabývající se problematikou farmakokinetiky. Autoři zachytili poslední poznatky v oboru a podařilo se jim je spojit do jednotného celku, který zahrnuje více možných pohledů na danou problematiku.
medicína
Ukázky

Farmakokinetika

208 Kč
166 Kč
Prsa očima plastického chirurga - 20%
Řekne-li se plastická chirurgie, většina lidí z laické či odborné veřejnosti si představí operování kosmetických vad, léčení popálenin či ošetřování úrazů obličeje a rukou.
medicína
Ukázky

Prsa očima plastického chirurga

144 Kč
115 Kč
Rekonstrukce prsu po mastektomii - 20%
Autoři popisují nejčastěji používané chirurgické metody rekonstrukce prsu za použití jak implantátů, tak vlastní živé tkáně. Vycházejí především z vlastních zkušeností a podmínek zdravotní péče v České republice.
medicína
Ukázky

Rekonstrukce prsu po mastektomii

365 Kč
292 Kč
Náhlé příhody břišní - 20%
Obdobná monografie chyběla na našem trhu několik desítek let a v této podobě vychází zcela poprvé. Je to kniha, která čtenářům (zejména mladým chirurgům) poskytne vyčerpávající informace při řešení náhlých příhod břišních.
medicína
Ukázky

Náhlé příhody břišní

254 Kč
203 Kč
Zobrazuji 61 - 80 z 72 položek
<< < 1 2 3 4