Nejprodávanější e-knihy - únor 2023
detektivky

Ve spárech Afrodity
(1x)
Poručík Daniel Braný je na podzim roku 1989 převelen k pražské mordpartě. Krátce po jeho nástupu dojde k vraždě, vyšetřování přebírá Státní bezpečnost.
detektivky
Ukázky

Ve spárech Afrodity

189 Kč
Vodní hrob - 20%
(1x)
Novinář Marek "Terence" Vráz se setkává s umírající ženou, která chce na poslední chvíli ulevit svému svědomí.
detektivky
Ukázky

Vodní hrob

239 Kč
191 Kč
Bretaňské speciality - 20%
Devátý případ pro komisaře Dupina, milovníka tučňáků a kofeinu, rodilého Pařížana za trest přeloženého do Bretaně – na konec světa. První letní dny v bretaňském Saint-Malo, kdysi městě korzárů a nyní kulinářském ráji…
detektivky
Ukázky

Bretaňské speciality

229 Kč
183 Kč
Bretaňské zlato - 20%
Třetí případ komisaře Dupina! Na rozlehlé solné zahrady na poloostrově Guérande se právě snáší soumrak. Vzduch je prosycen fialkovou vůní fleur de sel, o níž místní obyvatelé tvrdí, že občas vyvolává halucinace.
detektivky
Ukázky

Bretaňské zlato

229 Kč
183 Kč
Ďáblova čísla
(1x)
Při běžné úřední cestě královského písaře Jiřího Adama z Dobronína do Dvora Králové dojde ve městě k vraždě. I když se radnice snaží utajit její okolnosti, mezi lidmi se rychle šíří panika, protože okolnosti napovídají, že jde o zásah temných sil.
detektivky
Ukázky

Ďáblova čísla

199 Kč
Křik k nebesům - 20%
Dvanáctý případ inspektorky Malin Forsové. Jednoho horkého letního dne je v autě nalezen mrtvý chlapec. Zdá se, že ho tam zapomněla jeho matka, která trpí psychickými problémy a výpadky paměti.
detektivky
Ukázky

Křik k nebesům

249 Kč
199 Kč
Nečekané přiznání - 20%
(5x)
Když je na příjezdové cestě domu v Dentonu nalezeno tělo mladého studenta s fotografií připnutou na límci, je detektiv Josie Quinnová na místě činu jako první. Dům patří Gretchen Palmerové, obětavé člence Josiina týmu, která ale zmizela.
detektivky
Ukázky

Nečekané přiznání

382 Kč
306 Kč
Pocit hanby
(1x)
Na opuštěné farmě je zavražděna amišská babička, a navíc je unesena její sedmiletá vnučka. Policejní náčelnice Kate Burkholderová se případem okamžitě začíná zabývat.
detektivky
Ukázky

Pocit hanby

239 Kč
Příchod Dánů - 20%
(1x)
Když spor mezi dvěma bratry zavleče zemi do války... Na jaře roku 1144 panuje v Anglii dočasný klid zbraní, ale křehké příměří mezi císařovnou Matyldou a králem Štěpánem zdaleka nedává naději na trvalý mír.
detektivky
Ukázky

Příchod Dánů

249 Kč
199 Kč
Slečna Marplová: Dvanáct nových případů - 20%
Legendární slečna Marplová se opět vydává po stopách zločinu – tentokrát ve dvanácti nových příbězích! Karen McManus, Ruth Ware, Val McDermid, Lucy Foley a další autorky napínavých knih se spojily, a tak vznikl tento unikátní soubor.
detektivky
Ukázky

Slečna Marplová: Dvanáct nových případů

319 Kč
255 Kč
Trestající smrt
Slunečné páteční odpoledne slibuje, že si Berka bude moci konečně jednou se svojí Lucií užít společný víkend, protože Luciina svatební agentura Šťastný start nemá na programu žádnou svatbu a Berkovu mordpartu zase nečeká žádný čerstvý mord.
detektivky
Ukázky

Trestající smrt

179 Kč
Bretaňské poměry - 20%
První případ pro komisaře Dupina, milovníka tučňáků a kofeinu, rodilého Pařížana za trest přeloženého do Bretaně – na konec světa. V malebné pobřežní vesničce je jednoho horkého červencového rána nalezen zavražděný stařičký majitel slavného hotelu.
detektivky
Ukázky

Bretaňské poměry

209 Kč
167 Kč
Nebezpečná místa - 20%
(1x)
Když se v otevřeném hrobě najde tělo mladé ženy, je k němu přivolána inspektorka Lottie Parkerová, která si klade otázku, zda to není nedávno zmizelá Elizabeth Byrneová. Jenže to není jediná žena, která se pohřešuje.
detektivky
Ukázky

Nebezpečná místa

279 Kč
223 Kč
Prokletý kraj - 20%
(10x)
Michaela Klevisová tentokrát opustila kriminalistu Josefa Bergmana a v románu z Pošumaví nahlíží na zločin pohledem dvou mladých žen, jejichž životy jsou provázány s místy, kudy se opakovaně prohnaly dramatické dějiny.
detektivky
Ukázky

Prokletý kraj

279 Kč
223 Kč
První krev - 20%
Jak započala jedna z nejúspěšnějších britských detektivních sérií současnosti? Je těsně před Vánoci roku 2014 a inspektorka Kim Stoneová stojí před halesowenskou policejní stanicí.
detektivky
Ukázky

První krev

279 Kč
223 Kč
Žárlivost a jiné povídky - 20%
(6x)

Strhující sbírka napínavých příběhů od krále severské krimi Nevěra se nevyplácí a nakonec vždycky vyjde najevo. A když se vášeň proplete se žárlivostí, k pomstě zbývá už jen krůček. Dva úplně stejní horolezci bojují o krásnou řeckou servírku.

detektivky
Ukázky

Žárlivost a jiné povídky

269 Kč
215 Kč
Kočka myši nenechá - 20%
(3x)
Do městečka Brod přichází jaro a Josefína Divíšková hodlá malovat. Plány jí však překazí neočekávaný příjezd syna Vincenta a jeho podivínského kamaráda Kamila.
detektivky
Ukázky

Kočka myši nenechá

279 Kč
223 Kč
Nejhorší obavy - 20%
Oblíbená komisařka Marie Výrová ze série Detektivové od Nejsvětější Trojice se vrací.
detektivky
Ukázky

Nejhorší obavy

229 Kč
183 Kč
Nezvratné alibi - 20%
(1x)
Závěrečný díl kriminální série Akta Enzo.
detektivky
Ukázky

Nezvratné alibi

249 Kč
199 Kč
Trujkunt - 20%
(12x)
Trujkunt je zvláštní místo. Trujkunt je i titul kriminální trilogie. Její autor tak nazývá nejvýchodnější cíp naší země, trojmezí Česka, Polska a Slovenska, kde prolnutím sousedských jazyků vzniklo originální nářečí zvané po naszymu.
detektivky
Ukázky

Trujkunt

198 Kč
158 Kč
Zobrazuji 61 - 80 z 434 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 22 > >>