Nejprodávanější knihy - únor 2023
historické romány

Já, Claudius - 6%
Robert Graves čerpá z děl římských historiků – Plutarcha, Suetonia a Tacita – a s pochopením, soucitem, bravurou, erudicí, spisovatelským umem i přiměřenou dávkou literární licence vykresluje císaře, jehož okolí považovalo za hlupáka, jako prohnaného
historické romány
Ukázky

Já, Claudius

338 Kč
318 Kč
Jan Lucemburský II - Roky před úsvitem - 11%
Jan Lucemburský si už jako pětadvacetiletý vysloužil nevlídnou přezdívku „král cizinec“. České království bylo bez krále, který vyhledával dobrodružství ve vzdálených cizích zemích.
historické romány

Jan Lucemburský II - Roky před úsvitem

449 Kč
399 Kč
Vážka v jantaru - 11%
Vážka v jantaru je druhým dílem světově úspěšné románové série Cizinka. Třetí díl této mimořádné ságy čtenáři naleznou v knize Mořeplavec.
historické romány

Vážka v jantaru

539 Kč
479 Kč
Mefistův rukopis
Renomovaný autor historických románů ve své nové knize, zasazené do skutečných historických reálií, rozehrává strhující příběh o pátrání po tajemné knize, inspirovaný osudem proslulého rukopisu, který dodnes nebyl rozluštěn.
historické romány

Mefistův rukopis

89 Kč
Pretorián - 11%
(1x)

Legionáři Cato a Macro odhalují republikánské spiknutí... Děj románu Pretorián je zasazený převážně do Říma a představuje odklon od obvyklých dobrodružství Catona a Macrona, která se odehrávala na bitevním poli.

historické romány

Pretorián

269 Kč
239 Kč
Královna na útěku - 11%
Smrt Václava II. a jeho syna Václava III. vynese Jindřicha Korutanského a Annu, nejstarší dceru krále Václava II., na český trůn. Anna zoufale sleduje, jak neschopný Jindřich uvádí království do chaosu.
historické romány
Ukázky

Královna na útěku

224 Kč
199 Kč
Předveďte mrtvé - 11%
(1x)
Pokračování oceňovaného románu Wolf Hall. Autorka navazuje na líčení osobního i politického života Thomase Cromwella. Líčí se dění, jež vyvrcholí popravou Anny Boleynové.
historické romány

Předveďte mrtvé

358 Kč
318 Kč
Sharpova bitva - 11%
Román zastihuje Richarda Sharpa a jeho rotu na jaře roku 1811, kdy se schyluje k jedné z nejkrutějších bitev poloostrovní války, k bitvě ve Fuentes de Onoru, k níž se pojí naděje Britů na celkové vítězství.
historické romány

Sharpova bitva

116 Kč
103 Kč
Kindergarten - 11%
Mladá židovská dívka Elli, se po příchodu německých okupantů ocitá uprostřed bídy a beznaděje varšavského ghetta. Při odhalování charakterů postav a líčení zápletek děje vychází autorka z vlastních životních zkušeností v Polsku za 2. svět. války.
historické romány

Kindergarten

224 Kč
199 Kč
Zobrazuji 141 - 160 z 149 položek
<< < 1 .. 6 7 8