Nejprodávanější tituly - březen 2023
předškoláci

O ztraceném kolouškovi - 11%
Malý koloušek ztratil své rodiče, je však odhodlaný je najít. Kdo mu při jeho pátrání pomůže? Díky pohyblivým obrázkům si děti užijí nejen mnoho zábavy, ale také napětí!
předškoláci

O ztraceném kolouškovi

179 Kč
159 Kč
Pejsek Tom na prázdninách - Obrázkové čtění - 11%
Pro zvídavé předškoláky a žáky 1. třídy nabízíme obrázkové čtení. Knížka Pejsek Tom na prázdninách je volným pokračováním velmi úspěšných a dětmi oblíbených knih Pejsek Tom a jak to začalo a Pejsek Tom a jeho trampoty.
předškoláci

Pejsek Tom na prázdninách - Obrázkové čtění

152 Kč
135 Kč
Pip a Pipa - Koloběžka
Pipa by se opravdu moc ráda projela na Pipově koloběžce. Takže si ji prostě vezme a odjede! To nemůže dopadnout dobře. Pipa brzy zjistí, že to neměla dělat a že potřebuje Pipovu pomoc.
předškoláci

Pip a Pipa - Koloběžka

116 Kč
Pip a Pipa - Loužička
Příběh pro ty úplně nejmenší čtenáře učí děti jemným způsobem o potížích, studu a o důležitosti přátelství a vzájemném pochopení
předškoláci

Pip a Pipa - Loužička

116 Kč
Tarbíci a marabu II. - 11%
(3x)
Hravá komiksová knížka podle úspěšného večerníčku. S tarbíky Tomem, Týnou a jejich kamarádem maličkým marabu se vydáváme do světa, který se přes všechnu svou exotičnost v mnohém podobá tomu našemu.
předškoláci
Ukázky

Tarbíci a marabu II.

251 Kč
223 Kč
V ZOO - Podívej se, kdo se schovává - 20%
(1x)
Podívej se pod okénko a najdi toho, kdo se tam schovává. Leporelo pro děti od 1- 6 let, které je naučí zábavnou formou poznávat zvířátka, která mohou vidět v zoo.
předškoláci

V ZOO - Podívej se, kdo se schovává

59 Kč
47 Kč
Česká říkadla, písničky a pohádky - 11%
V barevně ilustrované knížce na děti čekají nejznámější lidová říkadla: třeba Šiju boty, Paci, paci, Vařila myšička kašičku, Byl jeden domeček, Šel Janeček na kopeček, Oženil se mraveneček.
předškoláci

Česká říkadla, písničky a pohádky

269 Kč
239 Kč
Disney - Vánoční sbírka pohádek - 11%
Oslavte Vánoce s vašimi nejoblíbenějšími postavami z filmů společnosti Disney a Pixar!
předškoláci

Disney - Vánoční sbírka pohádek

359 Kč
319 Kč
Dobrý den, koťátko! - 11%
Malé koťátko má hodně práce. Musí si dát mlíčko, olízat tlapky a pohrát s klubíčkem vlny. A je pěkně unavené! Objevovat svět s tímto leporelem pro nejmenší děti od jednoho roku je tak zábavné! Pevné stránky s pohyblivými prvky procvičí i jemnou motor
předškoláci

Dobrý den, koťátko!

224 Kč
199 Kč
Grafomotorika - Už se můžu smát, už se učím psát! - 11%
Tato knížka dětem zpestří nejen přípravu na zápis do školy, ale také jim usnadní nácvik a trénink psaní v 1.
předškoláci

Grafomotorika - Už se můžu smát, už se učím psát!

143 Kč
127 Kč
Malý nočník, malá hovínka - 11%
Všichni kakají. Pejsek, kočička, králíček i koník. Dokonce i velký brácha! Kde kakají zvířátka a jak vypadají jejich hovínka? Tato vtipná a hravě ilustrovaná knížka je ideální učební pomůckou pro rodiče, jejichž děti se právě učí na nočník.
předškoláci

Malý nočník, malá hovínka

224 Kč
199 Kč
Objevujeme svět! Fotbal - 11%
Navštiv fotbalové utkání a nauč se pojmenovat vše, co můžeš na fotbale vidět! Leporelo pro nejmenší děti s posuvnými prvky a pestrými ilustracemi.
předškoláci

Objevujeme svět! Fotbal

224 Kč
199 Kč
Objevujeme svět! Les - 11%
Jak vypadá jelen se statným parožím? Co to tu voní pod listím? Nejsou to houby? Víš, jak se říká mláďatům divočáka? Který noční pták sídlí v dutině stromu? Objevuj les a všechna zvířátka, která v něm bydlí.
předškoláci

Objevujeme svět! Les

224 Kč
199 Kč
Objevujeme svět! Protiklady - 11%
Poznávat protiklady s tímto leporelem pro nejmenší děti od jednoho roku je tak zábavné! Pevné stránky s pohyblivými prvky procvičí i jemnou motoriku
předškoláci

Objevujeme svět! Protiklady

224 Kč
199 Kč
Bublinky - Velký, nebo malý? - 11%
V této knížce, která je určena pro naše nejmenší, najdete plno aktivit a „bublinek“ – samolepek, které dětem pomohou rozlišovat význam slova "velký" a "malý".
předškoláci

Bublinky - Velký, nebo malý?

62 Kč
55 Kč
Dřív, než půjdem spát - 11%
(1x)
Je čas jít spát, ale našim malým se ještě nechce... jak neobvyklé. My rodiče to známe všichni. Pojďme tedy ještě poslední minuty společného dne strávit s knížkou pro nejmenší o tom, že i zvířátka už jdou spinkat.
předškoláci

Dřív, než půjdem spát

161 Kč
143 Kč
Ema Naopak - 11%
Ema je skoro pořád veselá. Ale někdy se vzteká, je protivná a má špatnou náladu. To se potom změní v Emu Naopak. Co všechno tahle Ema provádí? Ledacos!
předškoláci

Ema Naopak

179 Kč
159 Kč
Grafomotorika - Slečno i kluku, rozcvičuj ruku! - 11%
S touto knížkou půjde dětem psaní hezky od ruky. Rozcvičovací a uvolňovací cviky jsou doplněny básničkami, které vhodně vedou a rytmizují pohyb. Dítě si tak osvojí jemnou motoriku i nezbytnou souhru řeči, ruky a očí.
předškoláci

Grafomotorika - Slečno i kluku, rozcvičuj ruku!

143 Kč
127 Kč
Hasičské pohádky - 11%
Hasiči se vždycky snaží, aby i ten nejžhavější průšvih měl dobrý konec, a tak si svoje pohádky rozhodně zaslouží. Víte, že prvním hasičem byl vodník Vodička? Budete se možná divit, kdo další ještě přiloží ruku k dílu, když jde o hašení požárů.
předškoláci

Hasičské pohádky

260 Kč
231 Kč
Já se taky zpovídám - 11%
Autor v této bohatě ilustrované knize nabízí čtenářům text, který je může doprovázet po celou dobu přípravy na první svatou zpověď. Vede dialog s dětmi, ptá se na jejich zkušenosti, nabízí jim své názory, vysvětluje úryvky z Písma svatého.
předškoláci

Já se taky zpovídám

143 Kč
127 Kč
Zobrazuji 181 - 200 z 228 položek
<< < 1 .. 8 9 10 11 12 > >>