Nejprodávanější tituly - březen 2023
psychologie

Hra na pavoučka - 20%
(1x)
Skutečný a před několika lety silně medializovaný příběh dívky, kterou od čtyř let sexuálně zneužíval otčím. „Nikdy to nevzdávejte, vždycky zbývá jiskřička naděje,“ vzkazuje všem, kteří podobně jako kdysi ona trpí a marně volají o pomoc.
psychologie
Ukázky

Hra na pavoučka

159 Kč
127 Kč
O psychologii bytí - 11%
(1x)
Jednou z nejčastěji citovaných teorií v oblasti lidské motivace je bezpochyby hierarchie lidských potřeb Abrahama H. Maslowa. Podle tohoto autora jsou lidské potřeby uspořádány od nejnižších k nejvyšším.
psychologie

O psychologii bytí

431 Kč
383 Kč
Primární terapie - 11%
Neurologie a psychologie, dva obory, které by se měly vzájemně doplňovat a spolupracovat na léčbě duševních onemocnění, se již dlouho diametrálně rozcházejí.
psychologie

Primární terapie

410 Kč
364 Kč
Štěstí lidu - 11%
(1x)
Proslulá přednáška z American Enterprise Institute z roku 2009.
Provokativní text provokativního myslitele, který provokuje hodně opovážlivě: obhajuje rodinu, přátelství, víru a smysluplnou práci.
psychologie

Štěstí lidu

205 Kč
182 Kč
Temné noci duše - 11%
(1x)
Průvodce na cestě těžkými životními zkouškami, které Thomas Moore chápe jako obdobím šance a výzvy k obnovení vlastního života, k uvědomění si toho podstatného a k péči o vlastní duši.
psychologie

Temné noci duše

413 Kč
367 Kč
Jak zvládat depresi - 20%
Kniha se snaží poskytnou odborné rady jak lidem, kteří sami trpí depresí, tak těm, kteří stojí blízko někoho, kdo se do deprese propadá.
psychologie
Ukázky

Jak zvládat depresi

212 Kč
170 Kč
Lexikon psychologie - 11%
Kniha umožňuje systematické studium obecné psychologie, a je úvodem do studia psychologie sociální a vývojové. Může být použita jako učebnice.
psychologie

Lexikon psychologie

612 Kč
544 Kč
Otcové - dcery, matky - synové - 11%
Verena Kast ve své dnes již klasické knize k tomuto centrálnímu tématu psychického růstu člověka ukazuje, jak lze v terapeutické práci i v úsilí o vlastní psychický růst vliv těchto komplexů rozvolnit, a uvolnit tak přístup k širším životním možnostem.
psychologie

Otcové - dcery, matky - synové

269 Kč
239 Kč
Pozitivní inteligence - 11%
Přelomová kniha, která vám pomůže vést šťastnější život.
psychologie

Pozitivní inteligence

359 Kč
319 Kč
Psychologie sériových vrahů - 11%
Kniha představuje základy psychologie a behaviorální patologie sériových vrahů.
psychologie

Psychologie sériových vrahů

629 Kč
559 Kč
Techniky učení - 20%
(1x)
Knížka je určena všem, kteří se chtějí snadněji a lépe učit a více si zapamatovat. Díky testu v knize zjistíte, jaký jste studijní typ a jaké metody učení jsou pro vás nejvhodnější. Dozvíte se, jak se správně motivovat, jak při učení ideálně postupovat.
psychologie
Ukázky

Techniky učení

144 Kč
115 Kč
Terapie zaměřená na člověka - 20%
(1x)
Třetí vydání úspěšné publikace, které v českém překladu vychází pod názvem Terapie zaměřená na člověka, zachovává přesvědčivý a srozumitelný styl předchozích vydání a podněcuje k hlubokým úvahám nad klíčovými otázkami.
psychologie
Ukázky

Terapie zaměřená na člověka

297 Kč
238 Kč
Inner Game pro manažery - 16%
Úspěšný americký poradce se v audioknize zabývá uplatněním jedinečné metody zvyšování výkonnosti - Inner Game - v pracovním prostředí.
psychologie

Inner Game pro manažery

618 Kč
520 Kč
Jak prokouknout druhé lidi - 6%
(1x)
Zjistíte, jak můžete svou řečí těla ovlivnit to, co si o vás myslí váš šéf, rodina, přátelé i úplně cizí lidé.
psychologie
Ukázky

Jak prokouknout druhé lidi

425 Kč
400 Kč
Kdo bude plakat, až tady nebudeš - 11%
Robin Sharma, autor světového bestselleru Mnich, který prodal své ferrari, shrnul svou životní moudrost a filozofii, jakož i praktické postřehy a poznatky, do stovky životních lekcí.
psychologie

Kdo bude plakat, až tady nebudeš

268 Kč
238 Kč
Průvodce pozitivní psychologií - 20%
Kniha jako první na našem trhu komplexně seznamuje čtenáře s dosavadním vývojem dnes velmi aktuálního psychologického směru – pozitivní psychologie.
psychologie
Ukázky

Průvodce pozitivní psychologií

322 Kč
258 Kč
Psychologie 2. díl - 11%
Učebnice je přímo určená pro studenty oboru sociální činnost, jako jediná na trhu. Ve druhém díle je žákům předkládána problematika psychologie osobnosti, komunikace a psychodiagnostiky se zaměřením na uplatnění v sociálně zdravotnické oblasti.
psychologie

Psychologie 2. díl

206 Kč
183 Kč
Psychologie Atkinsonové a Hilgarda - 6%
(1x)
Jedna z nejužívanějších učebnic psychologie na světě podává ucelený přehled nejdůležitějších psychologických poznatků a nových výsledků výzkumů, přičemž kombinuje vědecký přístup se srozumitelným jazykem.
psychologie

Psychologie Atkinsonové a Hilgarda

2 124 Kč
1 999 Kč
Public relations jako ovlivňování mínění - 20%
Nové, rozšířené vydání ojedinělé publikace je určeno zájemcům o oblast komunikace, manipulace, ovlivňování mínění a vytváření souhlasu - public relations. Kniha je určena zejména studentům komunikace a PR, pracovníkům v PR a marketingu, novinářům...
psychologie
Ukázky

Public relations jako ovlivňování mínění

253 Kč
202 Kč
Zen a hotovo - 20%
(6x)
Nestíháte? Cítíte se zavaleni úkoly a v noci přemýšlíte, na co jste kde zapomněli? Vyzkoušejte Babautův naprosto minimalistický systém deseti jednoduchých návyků na zlepšení produktivity a osobní rovnováhy nazvaný Zen to done (ZTD).
psychologie
Ukázky

Zen a hotovo

140 Kč
112 Kč
Zobrazuji 361 - 380 z 413 položek
<< < 1 .. 17 18 19 20 21 > >>